Inscrie firma »

cos inox pentru legume - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cos inox pentru legume
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cos inox pentru legume

COS INOX PENTRU LEGUME


COS INOX PENTRU LEGUMEDim.: 291 x 141 mmAdancime: 85 mmOtel inoxidabil ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Storcator fructe si legume centrifugal santos 140 l

Storcator fructe si legume centrifugal SANTOS 140 l /ora


) potrivit pentru fructe intregi. Noul sistem patentat Ezy-clean™ : bol, cos... intensive .Motor cu inductie/ asincron Filtrare perfecta pentru un suc de inalta... calitate : Cos mare cu sita foarte fina (0,5 mm/0,02''). Construit in totalitatedin ... »

Pret: 2149.14 EUR
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Instalatie multifunctionala prelucrare legume fructe

Instalatie multifunctionala prelucrare legume fructe


de mare grosime; USI DIN INOX pentru accesul la diverse componente ale instalatiei... din inox cu inchidere ermetica si deschidere totala pentru o facila curatare a cuvei... produsului; - descarcare totala cu valva din inox; - sistem reglabil pentru fierbere ... »
Gold Member 11 ani
Vrancea
 Blancolanis 9e cu excentric, inox, finisaj periat, cu

Blancolanis 9E cu excentric, inox, finisaj periat, cu cos inox pentru cuva mica


: inox periat 18/10: 0.8 mm Avantaje: Chiuvete pentru bucatarii individuale... de 3 1/2" si cos pentru cuva mica, * garnitura cauciuc siliconat (mastik...-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea, spalarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Masina de spalat pe sarje

MASINA DE SPALAT PE SARJE


cu barborare de aer, format dintr-un vas de otel inox AISI 304 cu volum de cca. 600 litri... de distribuire a aerului produs de o suflanta 0,37 KW . Vasul este completat cu un cos... pentru introducerea apei proaspete cu valva de interceptare. Buton de pornire ... »
Silver Member 10 ani
Bucuresti
 , reversibila, cos scurgere cuva mica,

, reversibila, cos scurgere cuva mica, pentru corp de minim 600 mm


ce pot fii comandate optional: cos inox pentru cuva, tocator teflon si tocator... calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte. Materiale: inox periat 18...Ganditi-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancotipo 45 s, inox, incorporabila,

Chiuveta Blancotipo 45 S, inox, incorporabila, pentru corp de min.400 mm


/2"-accesorii ce pot fii comandate optional: tocator din lemn si cos inox pentru cuva... calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte.Materiale: inox natur 18/10: 0.8 m... ghiuvetei este foarte bine realizat-chiuveta inox negaurita pentru robinet-cuva foarte ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta inox blancorondoval , incorporabila,513313

Chiuveta inox Blancorondoval , incorporabila,513313 pentru corp de min.450 mm


: tocator din lemn si cos sarma inox pentru cuva * Inclus in pachet la livrare: ventil...BLANCO foloseste doar inox de cea mai buna calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte.... Materiale: inox 18/10: 0.6 mm Avantaje: Chiuvete pentru bucatarii individuale ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancomedian 9, inox, incorporabila,

Chiuveta Blancomedian 9, inox, incorporabila, pentru corp de 900 mm, oferta


 ce pot fii comandate optional:  cos inox pentru cuva * la aproape toate... de intretinut BLANCO foloseste doar inox de cea mai buna calitate pentru a indeplini cele... • chiuveta inox reversibila, doua cuve mari, negaurita pentru robinet • doua ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta inox blancorondoval leinen, incorporabila,

Chiuveta inox Blancorondoval Leinen, incorporabila, pentru corp de min.450 mm


din lemn si cos din inox pentru cuva* Inclus in pachet la livrare:  ventil de 3 1... de cea mai buna calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinteMateriale: inox....Ganditi-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea, spalarea veselei ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancomedian 9, inox, incorporabila,

Chiuveta Blancomedian 9, inox, incorporabila, pentru corp de 900 mm


comandate optional: cos inox pentru cuva * la aproape toate modelele de chiuvete... calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte Materiale: inox natur 18/10: 0...-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea, spalarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta inox blancorondoval , incorporabila, 513313,

Chiuveta inox Blancorondoval , incorporabila, 513313, pentru corp de min.450 mm


comandate optional: tocator din lemn si cos sarma inox pentru cuva * Inclus... calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte. Materiale: inox 18/10: 0.6 mm...-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea, spalarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancoronis-if, inox natur, incorporabila,

Chiuveta Blancoronis-IF, inox natur, incorporabila, cu accesorii


blatului � chiuveta inox negaurita pentru robinet � ventil...Ganditi-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea..., spalarea veselei etc ... Pentru toate aceste activitati zilnice si pentru multe ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancoronis-u, inox natur, incorporabila, cu

Chiuveta Blancoronis-U, inox natur, incorporabila, cu accesorii


; chiuveta inox negaurita pentru robinet � ventil cos de 3 1...Ganditi-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea..., spalarea veselei etc ... Pentru toate aceste activitati zilnice si pentru multe ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta inox blancorondoval leinen 3 1/2

Chiuveta inox Blancorondoval Leinen 3 1/2


: tocator din lemn si cos din inox pentru cuva* Inclus �n pachet la livrare... calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinteMateriale: inox panzat Avantaje... bine realizat� chiuveta inox panzat gaurita in dreapta pentru robinet ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancozerox 500-u, inox, incorporabila

Chiuveta Blancozerox 500-U, inox, incorporabila


BLANCO foloseste doar inox de cea mai buna calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte... Materiale: inox natur 18/10: 0.6 mm Avantaje:Chiuvete pentru bucatarii individuale... este foarte bine realizat• chiuveta inox reversibila, cuva mare, negaurita pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancoflow 5s-if, inox, incorporabila

Chiuveta Blancoflow 5S-IF, inox, incorporabila


calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte Materiale: inox natur 18/10: 0... foarte bine realizat � chiuveta inox, cuva mare, negaurita pentru... inox pentru cuva, scurgator, tocator lemn, capac sticla * la aproape toate ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancozerox 400-u, inox, incorporabila

Chiuveta Blancozerox 400-U, inox, incorporabila


fii comandate optional: cos inox pentru cuva, scurgator, tocator lemn, capac...BLANCO foloseste doar inox de cea mai buna calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte... Materiale: inox natur 18/10: 0.6 mm Avantaje: Chiuvete pentru bucatarii individuale ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancozerox 500-u, inox, incorporabila

Chiuveta Blancozerox 500-U, inox, incorporabila


calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte Materiale: inox natur 18/10: 0.6 mm...� chiuveta inox reversibila, cuva mare, negaurita pentru robinet�...)� ventil cos de 3 1/2"� accesorii ce pot fii comandate optional: cos inox ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta inox blancorondoval c  3 1/2",

Chiuveta inox Blancorondoval C 3 1/2", incorporabila, 513312 pentru corp


/2" • accesorii ce pot fii comandate optional: tocator din lemn si cos din inox pentru... si sisteme relling.   Materiale: inox 18/10: 0.6 mm Avantaje: Chiuvete pentru... realizat • chiuveta inox  gaurita in dreapta pentru robinet • cuva ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Robot de bucatarie fp 925 kenwood

Robot de bucatarie FP 925 KENWOOD


prepararea mancarurilor de copii  , storcator de fructe si legume cu sita INOX si cos... cas principal 3 L , maner metalic , capacitate blender 1,5 L, bol mic pentru... metalic , storcator pentru citrice, disc de feliere mare si mica, disc pentru cartofi ... »

Pret: 595.94 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Blancolivit 6s, inox, fara excentric, finisaj panzat,

Blancolivit 6S, inox, fara excentric, finisaj panzat, incorporabila


ce pot fii comandate optional: cos inox pentru cuva, tocator teflon si tocator... calitate pentru a indeplini cele mai exacte cerinte. Materiale: inox ppanzat 18... Ganditi-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancoflex mini eco  inox natur,

Chiuveta Blancoflex Mini Eco inox natur, reversibila,incorporabila,511614/C


pe stanga sau pe dreapta a cuvei • chiuveta inox  nu este gaurita pentru... din inox pentru cuva * Inclus in pachet la livrare:  ventil de 1 1...-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea, spalarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancoflex mini eco  inox natur,

Chiuveta Blancoflex Mini Eco inox natur, reversibila, incorporabila, 511614/C


pe stanga sau pe dreapta a cuvei • chiuveta inox  nu este gaurita pentru... din inox pentru cuva * Inclus in pachet la livrare:  ventil de 1 1...-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea, spalarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chiuveta blancoflex mini eco inox natur, reversibila,

Chiuveta Blancoflex Mini Eco inox natur, reversibila, incorporabila, pentru


: tocator din lemn si cos din inox pentru cuva* Inclus in pachet la livrare:  .... Materiale: inox natur (aliaj Ni/Cr-18/10 ,0.6 mm) Avantaje:Chiuvete pentru bucatarii....Ganditi-va doar la curatarea legumelor, limpezirea pastelor, decongelarea, spalarea veselei ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
260 produse / 11 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea