Inscrie firma »

cos centrala fum - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cos centrala fum
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cos de fum din inox

COS de FUM din INOX


ENERCO produce la comanda cosuri de fum din tabla de inox sau zincata ... »
Oferit de:ENERCO SRL
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Recuperator de caldura cos fum (semineu,

Recuperator de caldura cos fum (semineu, centrala lemne, centrala peleti


Recuperator de caldura pentru cos de fum (semineu, centrala lemne, centrala...mm Diametru recuperator: 230mm Diametru racord cos fum: 150 mm Guri de racord... recuperatorului se realizeaza in interiorul incaperii. Racordarea se face la cos la iesirea ... »
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Recuperator de caldura cos fum (semineu,

Recuperator de caldura cos fum (semineu, centrala lemne, centrala peleti


Recuperator de caldura cos fum (semineu, centrala lemne, centrala peleti...: negru mat) Inaltime: 740mm Diametru recuperator: 230mm Diametru racord cos fum: 150... incaperii. Racordarea se face la cos la iesirea din semineu/cazan/centrala. Incalzirea ... »
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Cos de fum schiedel uni plus

Cos de fum Schiedel Uni Plus


Sistemul se utilizeaza pentru evacuarea fumului si a gazelor de ardere... provenite din focare individuale (centrale termice, sobe, seminee etc.), cazane pentru... instalatii de incalzire centrala; si instalatii termice industriale (cazane de aburi ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vopsea speciala anticoroziva coro silico alu

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA CORO SILICO ALU


grade C. DOMENII DE APLICARE: -Cosuri de fum din otel; - statii de filtrare...; - statii de incinerare a gunoiului, - rafinarii - centrale electrice. AVANTAJE ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Centrala termica idobox 25

Centrala termica idobox 25


fortat. nu necesita cos de fum dedicat,evacuarea gazelor arse putand fi facuta...centrala pe peleti cu totul incorporat... lateral, ca la centralele pe gaz. ... »

Pret: 3100 EUR
Buyer Member 2 ani
Neamt
 Centrale / cazane peleti

Centrale / Cazane Peleti


de incalzire si nu necesita un cos de fum deoarece au tirajul fortat. Centralele au...Centralele Karmek sunt compacte si practice, pot fi folosite ca sursa unica ... »
Buyer Member 2 ani
Timis
 Centrala termica cu combustibil solid

Centrala termica cu combustibil solid


spre cosul de fum. In afara de acest avantaj, mai exista o serie de avantaje... executa la comanda, in functie de spatiul existent ( cai de acces , cos de fum , etc...Aceste centrale sunt de tipul "cu condensatie" si au un randament peste 90 ... »
Light Member 5 ani
Suceava
 Centrala viadrus 7 elementi

Centrala Viadrus 7 elementi


de apa in centrala termica : 86 litri; * Diametru cos de fum : 156 mm...W; * Presiunea minima cos centrala termica carbune si lemne : 0,22 mbar; * Presiune...* Putere termica utila centrala termica carbune si lemne : 40,7 k ... »

Pret: 3800 RON
Buyer Member 5 ani
Constanta
 Montaj centrale termice pe lemn

Montaj centrale termice pe lemn


spre exterior precum si cu un cos de fum la care se racordeaza cazanul pe lemne...entrala pe lemne constituie un ansamblu avand ca element central cazanul... pe lemne. Pe langa cazan in componenta unei centrale termice pe lemne mai intra ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Centrale pe lemne viadrus cu 4 elementi

Centrale pe lemne Viadrus cu 4 elementi


Descriere centrale pe lemne Viadrus: Centralele pe lemne Viadrus dispune... de multiple elemente de siguranta si control: -clapetul de fum controleaza debitul de gaze... indepartarea impuritatilor depuse din fum -termomanometrul permite masurarea temperaturii ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Centrala electrica protherm ray 6kw

Centrala electrica Protherm Ray 6kW


; Automatizare completa; Intretinere usoara; Nu necesita aer de combustie, cos de fum, fara...Centralele electrice PROTHERM RAY 6K produc apa calda, utilizand electricitatea... pentru sisteme de incalzire centralizata. Centralele se pot alimenta cu curent ... »

Pret: 1765 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrala electrica protherm ray 9kw

Centrala electrica Protherm Ray 9kW


; Automatizare completa; Intretinere usoara; Nu necesita aer de combustie, cos de fum, fara...Centralele electrice PROTHERM RAY 9K produc apa calda, utilizand electricitatea... pentru sisteme de incalzire centralizata. Centralele se pot alimenta cu curent ... »

Pret: 1819 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrala electrica protherm ray 12kw

Centrala electrica Protherm Ray 12kW


; Nu necesita aer de combustie, cos de fum, fara emisii de noxe; Centralele se pot...Centralele electrice PROTHERM RAY 12K produc apa calda, utilizand... electricitatea pentru sisteme de incalzire centralizata. Centralele se pot alimenta cu curent ... »

Pret: 1835 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrala electrica protherm ray 14kw

Centrala electrica Protherm Ray 14kW


; Nu necesita aer de combustie, cos de fum, fara emisii de noxe; Centralele se pot...Centralele electrice PROTHERM RAY 14K produc apa calda, utilizand... electricitatea pentru sisteme de incalzire centralizata. Centralele se pot alimenta cu curent ... »

Pret: 2039 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrala electrica protherm ray 18kw

Centrala electrica Protherm Ray 18kW


; Nu necesita aer de combustie, cos de fum, fara emisii de noxe; Centralele se pot...Centralele electrice PROTHERM RAY 18K produc apa calda, utilizand... electricitatea pentru sisteme de incalzire centralizata. Centralele se pot alimenta cu curent ... »

Pret: 2095 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrala electrica protherm ray 21kw

Centrala electrica Protherm Ray 21kW


; Nu necesita aer de combustie, cos de fum, fara emisii de noxe; Centralele se pot...Centralele electrice PROTHERM RAY 21K produc apa calda, utilizand... electricitatea pentru sisteme de incalzire centralizata. Centralele se pot alimenta cu curent ... »

Pret: 2229 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrala electrica protherm ray 24kw

Centrala electrica Protherm Ray 24kW


; Nu necesita aer de combustie, cos de fum, fara emisii de noxe; Centralele se pot...Centralele electrice PROTHERM RAY 24K produc apa calda, utilizand... electricitatea pentru sisteme de incalzire centralizata. Centralele se pot alimenta cu curent ... »

Pret: 2239 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrala electrica protherm ray 28kw

Centrala electrica Protherm Ray 28kW


; Nu necesita aer de combustie, cos de fum, fara emisii de noxe; Centralele se pot...Centralele electrice PROTHERM RAY 28K produc apa calda, utilizand... electricitatea pentru sisteme de incalzire centralizata. Centralele se pot alimenta cu curent ... »

Pret: 2365 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrale   pe   peleti   es  15id

CENTRALE PE PELETI ES 15iD


la cosul de fum 80 mm, greutate 155 Kg, . Dispaly 15 programe, programare zilnica...CENTRALE PE PELETI ES15iD Incalzire 15 KW ( 300 mc sau aprox 125 mp... si valve de sigurante. Culori : negru, gri, grena. Toate centralele sunt testate ... »

Pret: 3193 EUR
Light Member 2 ani
Prahova
 Centrale  pe  peleti   es18id

CENTRALE PE PELETI ES18iD


la cosul de fum 80 mm, greutate 155 Kg, . Dispaly 15 programe, programare zilnica...CENTRALE PE PELETI ES18iD Incalzire 18 KW ( 360 mc sau aprox 150 mp... si valve de sigurante. Culori : negru, gri, grena. Toate centralele sunt testate ... »

Pret: 3286 EUR
Light Member 2 ani
Prahova
 Centrala termica pe peleti si leatmos dc 25 sp

Centrala termica pe peleti si Leatmos DC 25 SP


Tensiune alimentare 220 V Tip ventilator de tiraj Dimensiuni Diametru racord cos fum... un singur cos de fum....Detalii produs Centrala termica pe peleti si Leatmos DC 25 SP Putere termica ... »

Pret: 12659 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Viadrus u22 - centrale termice din fonta cu

VIADRUS U22 - CENTRALE TERMICE DIN FONTA CU FUNCTIONARE PE COMBUSTIBIL SOLID


31.5 36.2 40.9 45.6 50.3 55.0 59.7 64.4 Diam. cos fum mm 156 156 156 156 156 156...VIADRUS U22 - CENTRALE TERMICE DIN FONTA CU FUNCTIONARE PE COMBUSTIBIL SOLID ... »
Buyer Member 6 ani
Valcea
 Centrala pe lemne hoterm woody 45 kw

Centrala pe lemne HOTERM WOODY 45 kW


maxima de lucru: 2 barDiametru racord cos de fum: 180 mm Racord tur/retur: 2"...Putere termica: 45 kWRandament centrala termica: 80 %Suprafata incalzita: 390 ... »

Pret: 3670 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Centrala pe lemne hoterm woody 23 kw

Centrala pe lemne HOTERM WOODY 23 kW


: 90 °CPresiune max. de lucru: 2barDiametru record cos fum: 150 mm ... »

Pret: 2575 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
255 produse / 11 pagini
25 produse pe pagina.

"cos centrala fum" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea