Inscrie firma »

coperta album - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre coperta album
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Coperta album fotocarte

Coperta album fotocarte


Coperta album fotocarte photobook Coperta pentru album fotocarte (photobook...) de diferite modele. Coperta pentru album fotocarte are dimensiunea de 305x305 mm..., dimensiunea cotorului este de 29 mm. Coperta photobook este realizata din PFL si piele ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
 Album foto cu amprenta coperta 4

album foto cu amprenta coperta 4 poze


dreptunghiulara sau ovala)- 35 ron Album foto cu 4 poze pe coperta - intr-o cutie de lux... /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti albumul intr-un ALBUM DE LUX CU ARGINT... ale copilului! Un cadou util si apreciat de cei dragi! Descriere: Album foto interior ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album foto

Album foto


Album foto realizat cu pozele trimise de dumneavoastra. Albumul poate contine... lucios de 300 gr/mp, lucios, coperti realizate din material special prinse cu spira ... »
Oferit de:Apia Prest
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Album foto

Album foto


poate pune poza dorita pe coperta albumului....Acest frumos album este cadoul perfect pentru toti cei dragi, mai ales ca se ... »
Buyer Member 11 ani
Arad
 Album de lux

Album de lux


-verso Coperti: din material textil, imitatie piele Pret pe un album de 30 pagini : 59... fotografii/ album: nelimitat Caracteristici hartie : 170g/mp,semilucioasa Printare fata ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Album mini

Album Mini


/ album: nelimitatCaracteristici hartie : 170g/mp,semilucioasaPrintare fata-versoCoperti... transparente, spirala metalicaPret pe un album de 30 pagini : 17,45 EUR; Pret pe 2 pagini ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Albume foto

albume foto


Albume deosebite cu coperti din piele si pagini cartonate. Vor pastra ... »
Buyer Member 12 ani
Suceava
 Album foto - winnie the pooh

Album foto - Winnie the Pooh


cm). Coperta albumului este cartonata ceea ce ii confera albumului o eleganta...Album foto - Winnie the Pooh Acest album foto Winnie the Pooh contine 98 ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Album foto trandafiri

Album foto trandafiri


(inaltime) in care se pot incadra fotografi de marimi : 13 x 18 cm . Coperta albumului...  Album foto trandafiri   Album foto trandafiri pentru fotografii. Albumul.... Albumul foto clasic poate sa includa pana la 100 de fotografii standard (13 x 18 cm ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
 Album foto trandafiri

Album foto trandafiri


) in care se pot incadra fotografi de marimi : 17.5 cm x 12.5 cm .Coperta albumului este...Album foto trandafiriAlbum foto trandafiri pentru fotografi.Albumul foto... confectionata din carton dur, rezistent si este personalizat cu trandafiri.Albumul foto ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
 Albumul de lux - alternativa a clasicului

Albumul de lux - alternativa a clasicului album de fotografii


Personalizarea albumului foto se poate realiza si prin dimensiunea aleasa... si prin coperta: coperta din piele ecologica, coperta canvas sau coperta din imitatie de piele..., fotografiile sunt printate pe pagina albumului lasand la libera alegere numarul ... »
Oferit de:SC AXISFER SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album foto best wishes

Album foto Best Wishes


in biblioteca. Materialul din care este confectionata coperta, ii confera acestui album o...Album foto Best Wishes Album foto Best Wishes. Acest album are o tenta... clasica - copertat bine pentru a asigura o mai buna pastrarea a pozelor dumeavoastra ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
 Album bb46200-12a

Album BB46200-12A


Album foto cu copertile cartonate si cotor rotunjit ,in care intra 200... de fotografii dimensiunea 10/15cm.In interior,pagina albumului are 2 buzunare ... »

Pret: 40.5 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Album foto pooh si tigrila

Album foto Pooh si Tigrila


la dimensiunea 10×15 cm.Albumul prezinta si o coperta din plastic, pentru protectie...Album foto Pooh si TigrilaAlbumele au un design atractiv, mai ales pentru cei... mici.Tipul albumului este "slip in" si se pot atasa 100 de fotografii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album foto cars

Album foto Cars


. Albumul prezinta si o coperta din plastic, pentru protectie. Design: personaje...Album foto Cars Albumele au un design atractiv, mai ales pentru cei mici. Tipul... albumului este "slip in" si se pot atasa 100 de fotografii la dimensiunea 10×15 cm ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album foto 4 printese

Album foto 4 Printese


Album foto 4 PrinteseAlbumele au un design atractiv, mai ales pentru cei mici....Tipul albumului este "slip in" si se pot atasa 100 de fotografii la dimensiunea 10×15 cm.Albumul... prezinta si o coperta din plastic, pentru protectie.Design: personaje din desenele ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album foto pooh family

Album foto Pooh Family


Album foto Pooh FamilyAlbumele au un design atractiv, mai ales pentru cei mici....Tipul albumului este "slip in" si se pot atasa 100 de fotografii la dimensiunea 10×15 cm.Albumul... prezinta si o coperta din plastic, pentru protectie.Design: personaje din desenele ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album foto din piele ecologica

Album foto din piele ecologica


in biblioteca.  Materialul din care este confectionata coperta, ii confera acestui album o...Album foto din piele ecologica Album foto din piele ecologica. Acest album... are o tenta clasica - copertat bine pentru a asigura o mai buna pastrarea a pozelor ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
 Album foto cenusareasa

Album foto Cenusareasa


×15 cm. Albumul prezinta si o coperta din plastic, pentru protectie...Album foto Cenusareasa Albumele au un design atractiv, mai ales pentru cei mici.... Tipul albumului este "slip in" si se pot atasa 100 de fotografii la dimensiunea 10 ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album foto alba ca zapada

Album foto Alba ca Zapada


la dimensiunea 10×15 cm. Albumul prezinta si o coperta din plastic, pentru protectie...Album foto Alba ca Zapada Albumele au un design atractiv, mai ales pentru cei... mici. Tipul albumului este "slip in" si se pot atasa 100 de fotografii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album bebe mare

Album bebe mare


Album bebe mareAlbum bebe mare: albumul are pe coperta 12 locatii in care se ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Album foto design abstract

Album foto Design Abstract


Ambum foto Design Abstract Album foto - Design Abstract. Acest album are o... tenta clasica - copertat bine pentru a asigura o mai buna pastrarea a pozelor tale.... Ilustratiile florale ii confera un caracter aparte. Albumul dispune deasemea si de husa ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
 Album bbm5748 w10

Album BBM5748 W10


.In interior,spre cotorul albumului,se gaseste un spatiu pentru memo.Copertile albumului... sunt din imitatie de piele,culoare alb-unturiuAcest album elegant, cu coperta...In acest album se pot pune 48 fotografii 13x18 cm,cate o fotografie verticala ... »

Pret: 51 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Album foto spring happiness

Album foto Spring Happiness


Album foto Spring Happiness Album foto Spring Happiness. Acest album are o... tenta clasica - copertat bine pentru a asigura o mai buna pastrarea a pozelor tale... un caracter aparte. Albumul dispune deasemea si de o husa speciala. Paginile albumului pot ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
 Album foto personalizabil

Album foto personalizabil


Album foto personalizabil Albumul foto personalizabil are un aspect placut... fiind realizat din coperti transparente si hartie foto high glossy. Cu acest kit..., din concediu, sau cele aduna in timp. Kit-ul pentru personalizarea albumului foto este ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
608 produse / 25 pagini
25 produse pe pagina.

"coperta album" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Coperti albume
 Coperti de albume
 Album coperti
coperti albume foto
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea