Inscrie firma »

control acces si pontaj - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre control acces si pontaj
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Software  control acces si pontaj

Software control acces si pontaj


Sistemele de control al accesului reprezinta un element important pentru... folosite pentru a reduce cheltuielile operaþionale si pontajul angajatilor ... »
Oferit de:Sistec
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sistem de control acces si pontaj

SISTEM DE CONTROL ACCES SI PONTAJ


Sistemele de control acces si pontaj proiectate si instalate de noi va aduc... DUMNEAVOASTRA. control acces si pontaj , yale electromagnetice , electromagneti forta... , pontaj angajati , control acces angajati , pontaj si control acces in cladire ... »
Oferit de:ELPROEX NBC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sistem control acces cu pontaj

Sistem Control Acces cu Pontaj


incorporat pentru centrale de control acces (125KHz) -Alimentare: 12 Vcc...Controler stand-alone cu pontaj, -Tastatura si cititor de proximitate ... »

Pret: 1760 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Control acces si pontaj

Control acces si pontaj


Sistemele de control al accesului reprezinta o metoda de securitate utila.... Sistemul de control acces este alcatuit din urmatoarele componente de baza... (panoul de control acces) ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Control acces si pontaj rfid

Control acces si pontaj RFID


Terminal destinat restrictionarii accesului pe baza identificarii prin card... si culegerii informatiei de pontaj. Echipamentul este format din doua module ... »
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Sisteme control acces si pontaj

Sisteme control acces si pontaj electronic


sisteme de control acces si pontaj electronic. Controlul accesului se poate face... pot fi integrate pentru a lucra simultan pentru control acces si pontaj electronic... prin monitorizarea usilor de acces, controlul cailor de acces prin turnicheti de tip tripod ... »
Oferit de:SC ROBOMAT SRL
Light Member 12 ani
Timis
 Kit sistem control acces si pontaj

KIT SISTEM CONTROL ACCES SI PONTAJ


KITUL ESTE COMPUS DIN: 1buc. CENTRALA CONTROL ACCES( 1 USA bidirectionala, soft ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sistem de control acces si pontaj

Sistem de control acces si pontaj angajati


Ce probleme rezolva un sistem de control acces si pontaj pentru angajati... functioneaza un sistem de control acces si pontaj angajati? Sistemul Dragon Work... de managementul timpului de lucru si de accesul personalului. Cu Dragon WorkTime ai ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 14 ani
Mures
 Control acces pontaj

control acces pontaj


Solutia de control acces si pontaj reprezinta un instrument necesar pentru... controlul accesului si un software specific realizat cu cele mai noi tehnologii ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Sisteme control acces/pontaj

SISTEME CONTROL ACCES/PONTAJ


acces. Un sistem de control acces este format din: -centrala de control acces care... controleaza cititoarele periferice -perifericele:sunt puncte de control acces;accesul se...Firma este autorizata IGP pentru proiectare si instalare sisteme de control ... »
Oferit de:SC EDMA SEC SRL
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Control acces si pontaj cu

Control Acces si Pontaj cu Proximitate, KIT RFAP-103


Control Acces si Pontaj cu Proximitate, KIT RFAP-103Kit de control acces... si pontaj cu card proxi sau cod.Contine:controler cu afisaj LCDcititor RFID de exterior... Access Control Function: 50time zones, 5groups, 10open door conbination, supports ... »

Pret: 768.8 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Kit de control acces si pontaj cu

KIT de control acces si pontaj cu amprenta KIT-FPAP-8


KIT de control acces si pontaj cu amprenta KIT-FPAP-8 KIT de control acces... si pontaj cu amprenta Contine: terminal de control acces si pontaj + cititor de amprente...: - control acces pe 50 de zone de timp, 5 grupuri, 10 combinatii; - functioneaza ... »

Pret: 2118 RON
Buyer Member 13 ani
Arges
 Sisteme de control acces cu / fara

Sisteme de control acces cu / fara pontaj electronic


Centrala de acces; Cititor de proximitate; Cititor de amprenta...; Cartela de proximitate; Tag de proximitate; Tastatura de acces interior ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Control acces pontaj pitesti arges bucuresti

control acces pontaj Pitesti Arges Bucuresti


control acces pontaj Pitesti Arges Bucuresti Curtea de Arges Campulung Craiova... Valcea Sibiu Solutia de control acces si pontaj reprezinta un instrument necesar..., echipamente pentru controlul accesului si un software specific realizat cu cele mai noi ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Sistem pontaj si control acces

Sistem pontaj si control acces


personalului (pontaj electronic, ronduri de paza) * sisteme de identificare rapida ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Kit control acces si pontaj pentru 1

Kit control acces si pontaj pentru 1 usa ROSSLARE AC-215KIT


    Specificatii: - centrala de acces AC-215 - doua cititoare AY-KR12 - 50 ... »

Pret: 2099.99 RON
 Pontaj si control acces cu cititor

Pontaj si control acces cu cititor de amprenta


de la cititor catre calculator ultraTracker este un sistem de control acces (si condica...Tracker Enterprise: control acces si condica electronica Controlul cailor de acces in cladiri...). Sunt furnizate rapoarte de acces : cine unde a intrat si la ce ora. * Control ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Kit control acces si pontaj pentru 1

Kit control acces si pontaj pentru 1 usa ROSSLARE AC-115KIT


  Kit-ul este format din: - centrala de acces AC115 - doua cititoare AY-KR12... - 25 cartele de proximitate ATR14W - software pontaj ... »

Pret: 1239.99 RON
 Control access-pontaj

Control Access-Pontaj


Avem si montam control acces pontaj Pitesti Bucuresti Solutia de control acces... pentru identificarea persoanelor, echipamente pentru controlul accesului... si pontaj reprezinta un instrument necesar pentru managementul eficient al resurselor ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Sistem de pontaj - zeus

SISTEM DE PONTAJ - ZEUS


Sistemele de pontaj si acces moderne se bazeaza atat pe componente software... - module de program pentru pontaj si acces; cat si hardware - terminale de pontaj... un sistem de pontaj si acces complex, modular de gestiune a timpului in cadrul unei ... »
Light Member 10 ani
Timis
 Sisteme de control acces si gestiune utilizatori

Sisteme de control acces si gestiune utilizatori


de Control-Acces Pontaj Electronic aduce beneficii importante pentru orice tip...Control-Acces: limitarea drepturilor de acces in anumite spatii, trasee... usor de identificat si de alocat folosind structura sistemului de control acces ... »

Pret: 5000 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Sistem control acces

SISTEM CONTROL ACCES


Sistemul de control acces este bazat pe controllere care folosesc cartele... pentru a controla accesul în ambele sensuri cu ajutorul cartelelor si, dac... necesar controlul accesului la porþi auto, se pot folosi cititoare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Condica electronica pentru pontaj cu control

Condica electronica pentru pontaj cu control acces si cititor de amprente


al controlului accesului si prezentei personalului. Cele 8 taste functionale programabile... cu un sistem traditional de control al accesului cu carduri. Odata configurat, poate... controlului accesului si prezentei angajatilor. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pontaj si control acces -

Pontaj si control acces - ultraTracker Enterprise


Pontaj si Control Acces Ultra Tracker Enterprise; Manual de folosire; Convertor 485...ultraTracker este un sistem de control acces (si condica electronica) care...: control acces si condica electronica Controlul cailor de acces in cladiri sau birouri ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Condica electronica pentru pontaj cu control

Condica electronica pentru pontaj cu control acces, card gsm


al accesului, acest automat reprezinta un mijloc ultramodern de management al controlului... este similar cu un sistem traditional de control al accesului cu carduri. Odata... in privinta verificarii controlului accesului si prezentei angajatilor. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
161 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"control acces si pontaj" in Firme Hot - 81 Rezultat(e)
Folositi cautarea