Inscrie firma »

cont executie bugetara - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cont executie bugetara
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Myconta

MyConta


, Tablou de bord, Situatie Clienti/Furnizori, Bilant, Executie Bugetara, Cont de Profit...MyConta este un program de contabiltate generala, financiara si bugetara pentru... de curs valutar. Este adaptat permanent la legislatia romaneasca in vigoare. MyConta ... »
Oferit de:MySoft S.R.L.
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Contabilitate bugetara

Contabilitate Bugetara


de venituri, centralizatoare incasari venituri/plati, contul de executie bugetara...-venituri, contul de executie bugetara - cheltuieli, anexa 7 detalierea cheltuielilor... bugetara (conform ordin 1917,556); - bugete si executie bugetara; - dare de seama ... »
Oferit de:Mondosoft
Light Member 9 ani
Valcea
 Program contabilitate bugetara contbug 2009

Program contabilitate bugetara CONTBUG 2009


valorice 371 pe cote de TVA > Rapoarte bugetare: cont de executie bugetara... detaliate pe fiecare trimestru si anual pentru fiecare articol bugetar > Doc... cu planurile bugetare > Consum materiale automatizat > Contarea documentelor > ... »
Oferit de:SC TV SOFT SRL
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


; Carte mare sah; Executia bugetara pe tip de buget; Detalierea executiei bugetare..., aplicatia intocmeste urmatoarele rapoarte : executie bugetara, detaliere bugetara... si 7 Contul de executie al institutiilor publice Venituri ... »
Gold Member 9 ani
Braila
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cont executie bugetara" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea