Inscrie firma »

consultanta pentru management de mediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta pentru management de mediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta pentru sistem de

Consultanta pentru Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-SSM


Un Sistem de Management Integrat (SMI) este un sistem de management care... rezultatelor afacerii, ar trebui integrat in sistemul de management. Prin urmare, un SMI...-se cu precadere pe Sistemele de Management al Calitatii, Mediului si Sanatatii si Securitatii ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 16 ani
Constanta
 Consultanta sistem de management de

Consultanta Sistem de Management de Mediu


necesar pentru imbunatatirea continua a performantelor de mediu, indeplinirea... conditiilor de participare la licitatii. Pentru oferta de servicii de consultanta...Sistem de Management al Mediului ce va permite sa acordati o atentie deosedita ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 16 ani
Constanta
 Consultanta in dezvoltare durabila si

Consultanta in dezvoltare durabila si management de mediu


durabile si al managementului de mediu. Solutiile pe care le oferim, elaborate...denkstatt Romania face parte din grupul de firme de consultanta Denkstatt..., una din cele mai mari companii de consultanta care ofera servicii in domeniul dezvoltarii ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 Consultanta

Consultanta


de mediu; -intocmirea documentatiei pentru accesarea finantarilor nerambursabile...Consultanta Ira Test Consult ofera urmatoarele servicii : -elaborarea... economico-financiara; -intocmirea documentatiei pentru obtinerea ajutorului de minimis ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta de mediu

Consultanta de mediu


la negocierea programelor de conformare cu autoritatea de mediu 2) Managementul deseurilor...In cadrul Consultantei de Mediu, TUKIT va ofera urmatoarele servicii: 1...) Programe de conformare - identificare de solutii optime pentru rezolvarea problemelor ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Consultanta sistem de management al

Consultanta Sistem de Management al Calitatii


managementului de top al organizatiei, precum si intregului staff managerial, pentru a tine...Sistem de Management al Calitatii, eficient si flexibil, un instrument util... de consultanta de calitate, astfel incat la sfarsitul proiectului derulat impreuna cu dvs ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 16 ani
Constanta
 Consultanta/audit de mediu

Consultanta/audit de mediu


Oferim sevicii de consultanata/livrare/implementare pentru probleme legate... de protectia mediului -Tratari de ape uzate -Managementul deseurilor -Incinerare animale ... »
Oferit de:SC DASYS SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Consultanta iso 14001 - mediu

Consultanta iso 14001 - mediu


Implementarea unui sistem de management de mediu permite organizatiei nu doar... competitive pe piata. Un sistem de management de mediu permite organizatiilor sa... sa corespunda asteptarilor privind performanta sa de mediu, ci si sa isi ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Consultanta afaceri si management

Consultanta afaceri si management


, evaluare personal; Consultanta privind managementul calitatii) - Asistenta pentru...; Elaborarea documentatiei pentru accesarea finantarii; Management de proiect: managementul... achizitiilor; cereri de plata; managementul fluxului de numerar) - Consultanta Protectia ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 14 ani
Bacau
 Consultanta , management , proiecte

Consultanta , management , proiecte


de fezabilitate , plan de afaceri , analiza cost beneficiu ; - documentatii pentru obtinerea... certificatului de urbanism , autorizatiei de constructie , aviz mediu si ISC , certificari ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii consultanta in managementul

Servicii consultanta in managementul apelor menajere


, granit, si alte sortimente. Consultanta privind managementul apelor menajere... (irigatii, stropit, hidranti)si hidrocarburi, bazine pentru pesti, cazi de fructe... si proiecte de acvacultura. Consultanta gratuita la achizitionare si montaj, garantie 5 ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Hunedoara
 Responsabil de mediu

Responsabil de mediu


unei terte persoane responsabilitatea îndeplinirii cerintelor de mediu... a mediului. Optand pentru un serviciu de externalizare a activitatilor de protectie ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 8 ani
Galati
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


si evaluarea unui sistem de management de mediu, in scopul certificarii si...ISO 14001 Sistemul de management al mediului ISO 14001 devine pe zi... ce trece o conditie pentru companiile care doresc sa ramana competitive pe piata ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 12 ani
Neamt
 Consultanta iso

Consultanta ISO


Domeniul ISO calitate-mediu-OHSAS: - consultanta pentru intocmirea... documentatiei de certificare pentru ISO 9001, 14001 si 18001 - consultanta pentru obtinerea... certificarii firmei pe cele trei sisteme calitate 9001, mediu 14001 si OHSAS 18001. ... »
Buyer Member 10 ani
Gorj
 Consultanta sisteme de management

Consultanta sisteme de management


si imbunatatire a sistemelor de management calitate-mediu-sanatate-siguranta alimentului...: Audit intern Efectuarea periodica a auditurilor sistemului de management de catre... obtinerii de dovezi si a evaluarii lor cu obiectivitate pentru a determina masura ... »
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Consultanta pentru implementarea sistemelor de

Consultanta pentru implementarea sistemelor de management (ISO 9001 ISO 14001


noastre de consultanta va vom arata cum se implementeaza un sistem de management...Programele noastre de implementare a sistemelor de management vor imbunatati... sistemul dumneavoastra de management, fara a-l sufoca. Un sistem de management bine ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Finante personale  consultanta online in

FINANTE PERSONALE consultanta online in management financiar personal


online pentru: Asistarea persoanelor fizice in identificarea solutiilor potrivite... pentru administrarea bugetului personal. Orice persoana este manager financiar... unor decizii intr-un mediu schimbator si complex. Suntem angajati sa intelegem ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta  iso 9001,14001

consultanta ISO 9001,14001


Servicii de consultanta, implementare sisteme de management ISO (calitate 9001..., mediu 14001, siguranta si sanatate ocupationala 18001, siguranta alimentului HACCP..., instruiri protectia muncii, PSI, servicii pentru ISU ... »
Light Member 11 ani
Maramures
 Consultanta 9001

consultanta 9001


de management pentru organizatiile din domeniu sanitar: cabinete medicale ecografie... de Management al Calitatii. Cerinte - mediu: SR EN ISO 14001:2005 - Sisteme de Management...Firma EUROACTIV CONSULT SRL proiecteaza, elaboreaza si implementeaza sisteme ... »
Light Member 11 ani
Maramures
 Consultanta iso 9001

consultanta ISO 9001


sistemelor de management ISO si certificarea acestora, firma EUROACTIV CONSULT SRL ofera...Pentru a putea veni in intampinarea firmelor care doresc implementarea... servii de consultanta-implementare la preturi de criza, indiferent de locatia ... »
Light Member 11 ani
Maramures
 Sisteme de management integrat

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


integrate, elaborarea Programului (elor) de management integrat pentru care Consultantul... si elaborarea programelor de management de mediu. Obiectivele generale ale Sistemului... si elaborarea programelor de management pentru SSM. Obiectivele specifice ale SMI sunt ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


de management de mediu care permite unei organizatii sa-si formuleze si sa-si implementeza... de management de mediu.... asupra mediului. Acest standard se aplica acelor aspecte de mediu pe care organizatia ... »

Pret: 750 EUR
Oferit de:SC ASTER SRL
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


Sistemelor de Management de Mediu conform ISO 14001 si Prevenire a poluarii, contureaza... de management al mediului apt de a determina o organizatie sa dezvolte si implementeze..., implementeze, mentina si imbunatateasca un sistem de management de mediul, sa se asigure ... »
Buyer Member 11 ani
Vaslui
 Consultanta pentru implementare sisteme de

Consultanta pentru implementare Sisteme de Management: Calitate (ISO 9001)


Consultanta pentru implementare Sisteme de Management: Calitate (ISO 9001...), Mediu, Siguranta Alimentului, OHSAS ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Consultanta in vederea implementarii unui sistem de

Consultanta in vederea implementarii unui sistem de management al mediului ISO


Standardul ISO 14001 stabileste cerintele pentru un sistem de management... de mediu - acesta a fost elaborat pentru a putea fi aplicat tuturor companiilor... si sociale. Managementul de mediu acopera un asamblu de probleme, inclusiv pe cele ... »
Buyer Member 12 ani
Caras severin
160 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta pentru management de mediu" in Firme Hot - 95 Rezultat(e)
Folositi cautarea