Inscrie firma »

constructie hala metalica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre constructie hala metalica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Constructii hale metalice

Constructii hale metalice


Eurofarmer srl, companie din grupul Oltenita Grup , executa hale metalice... . In prezent executa un ansamblu de trei hale metalice si un bloc P +4 de birouri . ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Constructii hale metalice

Constructii Hale Metalice


Ji.BieL Technology este o companie specializata pe constructia de hale... industriale bazate pe structuri metalice usoare. Se poate afirma ca halele metalice usoare..., constituie o familie de sisteme constructive cu urmatoarele elemente comune din punct ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Constructii industriale, hale,

Constructii industriale, hale, structuri metalice


Raptronic SRL livreaza servicii complete si integrare de constructii... in constructii, imbunatatiri funciare, proiectare si executie lucrari, fiind capabili... de a face fata celor mai indraznete si exgente cerinte. - Sisteme constructive oferite ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:RAPTRONIC
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Hale metalice

Hale Metalice


de HALE SI STRUCTURI METALICE la doar 99 EURO/mp, pret fara TVA. Solicita detalii ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Hale metalice

Hale Metalice


si executie. Destinatiile unei hale metalice pot fi: constructii service auto, hale... cu strictete. Constructiile de tip hala sunt cele mai adaptate ritmului de dezvoltare..., ferme agricole, cladiri administrative, hale metalice cu alte destinatii. ... »
Oferit de:AMUR GRUP S.A.
Buyer Member 5 ani
Iasi
 Hale industriale pe structura

Hale industriale pe structura metalica


Realizare hala structura metalica: a. Executie structura metalica de rezistenta... pentru hala industriala, constructie sudata, sablata si vopsita RAL 9002, 120µ ... »
Buyer Member 7 ani
Satu Mare
 Hale metalice din otel galvanizat tip sigma

Hale metalice din otel galvanizat tip SIGMA


Halele metalice din otel galvanizat tip SIGMA sunt proiectate si dezvoltate... a sacrifica spatiul interior. Fiecare hala tip SIGMA poate fi personalizata la maximum ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Gold Member 7 ani
Neamt
 Hale industriale constructii

Hale Industriale Constructii Metalice


Hale industriale Constructii metalice Proiectare, Executie, Montaj: Hale... Industriale; Structuri Metalice.Inchideri cu panouri termoizolant ... »
Buyer Member 10 ani
Alba
 Constructii metalice

Constructii Metalice


de HALE SI STRUCTURI METALICE la doar 99 EURO/mp, pret fara TVA. Solicita detalii ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Proiectare constructii

Proiectare constructii


categoriile de constructii civile, industriale si agricole, pentru urmatoarele tipuri... de structuri: structuri zidarie portanta, structuri metalice, structuri cadre beton armat ... »
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Confectii metalice

Confectii metalice


si personal instruit pentru realizarea oricarui tip de constructie metalica sudata... clientului orice fel de constructii metalice. Executam constructii metalice precum... Venim in sprijinul clientilor nostrii cu constructii metalice executate in cel mai ... »
Oferit de:SC USEPREST SRL
Silver Member 7 ani
Covasna
 Proiectare hale metalice si de beton

Proiectare hale metalice si de beton


, eficiente si practice pentru toate proiectele de constructii civile si industriale. Va... oferim experienta noastra pentru construirea de hale industriale, hale depozit... sau showroomuri acumulata atat in proiectarea de structuri metalice cat si de structuri beton ... »

Pret: 3 EUR
Oferit de:ConTrust Group
Silver Member 13 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Hale metalice din otel galvanizat tip astra

Hale metalice din otel galvanizat tip ASTRA


, cu materiale de calitate. Halele metalice din otel galvanizat tip ASTRA ofera un nivel...De la depozitare la birouri, destinatii aproape nelimitate. Halele ASTRA sunt... constructii de top, care combina deschiderile mari cu un exterior atragator. Maximum ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Gold Member 7 ani
Neamt
 Constructii industriale

CONSTRUCTII INDUSTRIALE


la executia lucrarilor de constructii industriale, realizand lucrari pe structuri metalice... de hale, garaje industriale, baze de aprovizionare si desfacere, indiferent... constructiilor industriale, forta de munca calificata, utilaje tehnologice de ultima ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Hale semirotunde omega

HALE SEMIROTUNDE OMEGA


HALE SEMIROTUNDE, RECOMANDATE SI IN AGRICULTURA. Un sistem ingenios... un concept inovativ. O constructie semirotunda din otel, cu linii elegante, la un pret... imbatabil. Aveti nevoie de un atelier sau de birouri? De o constructie temporara ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Gold Member 7 ani
Neamt
 Proiecte hale depozite - constructii

Proiecte Hale Depozite - Constructii hale industriale


metalice Hale industriale metalice: constructia unei hale presupune in primul rand.... Constructii industriale metalice: proiecte constructii hale, proiecte depozite, proiecte...Hale metalice de productie: Sun Cover Tent Tip proiect: Proiecte hale metalice ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Hale metalice

HALE METALICE


DE CE CONSTRUCTII METALICE ... »
Oferit de:SC FADINAB SRL
Buyer Member 7 ani
Botosani
 Constructii

Constructii


Tipuri de lucrari: cladiri comerciale, administrative, constructii metalice... civile si industriale, hale mobile sau fixe, fabrici de productie, showroom..., pardoseli), structura de rezistenta (integrala din metal, integrala din beton ... »
Oferit de:PROMPT SA
Buyer Member 6 ani
Timis
 Hala metalica

Hala metalica


constructie metalica realizata din panouri sandwich ... »
Oferit de:SC Rotherm SRL
Gold Member 7 ani
Neamt
 Sisteme hale

Sisteme hale


Constructii metalice, hale metalice industriale, depozite, depozite frigorifice... materialele necesare. Furnizam constructii metalice pentru: magazine retail; mall..., constructii comerciale de tip supermarket, acoperisuri terasa, fatade ventilate ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Hale, depozite, confectii metalice

HALE, DEPOZITE, CONFECTII METALICE


Suntem producatori de hale, depozite, confectii metalice cu experienta de peste... colaboram, o gama vasta de constructii metalice. Preturile sunt in functie de materiale ... »

Pret: 25 EUR
Oferit de:Tehnomet S.C.M.
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Fundatii constructii metalice.

Fundatii constructii metalice.


Bratan Construct realizeaza fundatii pentru hale industriale, structuri... metalice si constructii metalice, fundatii case, fundatii izolate, grinzi de legatura... metalice, hale industriale, structuri metalice si fundatii case ... »

Pret: 40 EUR
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Hale metalice industriale

Hale metalice industriale


Asiguram si furnizarea de servicii complete pentru constructia unei hale... metalice, adica : - proiectare prin proiectanti specializati pe profilele Konti... - furnizarea materialelor necesare constructiei, livrate impreuna cu toate instructiunile ... »
 Constructii metalice

Constructii metalice


Servicii oferite de Tifco SRL Craiova: hale industriale, constructii metalice..., constructii metalice, locuinte, amenajari interioare si exterioare). ..., constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, constructii ... »
Oferit de:Tifco SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Proiecte hale depozite - hale

Proiecte Hale Depozite - Hale metalice depozite


administrativa, de birouri. Constructii hale industriale metalice Pentru ca investitia intr... gestionati eficient bugetul de care dispuneti: constructii hale metalice, proiecte...Hala de depozitare si productie conserve legume-fructe In general constructiile ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
399 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"constructie hala metalica" in Firme Hot - 182 Rezultat(e)
Folositi cautarea