Inscrie firma »

consilierea carierei si dezvoltare personala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consilierea carierei si dezvoltare personala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consiliere psihologica

consiliere psihologica


privind alegerea scolara, a drumului profesional, a carierei - consilierea necesara... pentru autocunoastere, dezvoltare personala - modalitati de combatere a stresului... - cresterea randamentului scolar - autocunoastere si dezvoltare personala - formarea ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Consiliere in cariera

Consiliere in cariera


sprijinirii acestuia - in orice etapa a vietii - pentru dezvoltarea carierei personale... orientarea în cariera si dezvoltare personala; • informare... de persoane defavorizate; Consilierea carierei este un proces de abordare globala ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Ghidul carierei pentru absolventii universitari

Ghidul carierei pentru absolventii universitari


€" aceea de instruc"tor si expert in dezvoltare personala. A lucrat cu companii mari... Institutului de Personal si Dezvoltare (IPD) din Marea Britanie, pentru contributia sa... carierei pentru absolventii universitari ofera o perspectiva realista asupra mediului ... »

Pret: 38 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Ghidul carierei pentru absolventii universitari

Ghidul carierei pentru absolventii universitari


, in 1998, a castigat un premiu din partea Institutului de Personal si Dezvoltare (IPD...;Ghidul carierei pentru absolventii universitari ofera o perspectiva realista asupra mediului..., cerintele, cunostintele, deprinderile, educatia si personalitatea la multitudinea ... »

Pret: 38 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Manualul consultantului in cariera, autor ana-maria andreea szilagyi

Manualul consultantului in cariera, autor Ana-Maria Andreea Szilagyi


(management personal, etica si calitate, consiliere interculturala, utilizarea... si prezentarea programelor de formarea si dezvoltarea carierei, stabilirea obiectivelor... cu certitudine la sporirea nivelului general de profesionalism al consilierilor ... »

Pret: 40.5 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


participantilor un mediu de laborator in care pot lucra la dezvoltarea personala... de organizatori. Scop: Sa dezvolte competente de manager resurse umane OBIECTIVE... personalul din departamentul de resurse umane 5. Elaboreze strategia de resurse umane 6 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"consilierea carierei si dezvoltare personala" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea