Inscrie firma »

colesterol accutrend - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre colesterol accutrend
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Teste colesterol accutrend cholesterol

TESTE COLESTEROL ACCUTREND CHOLESTEROL


Teste colesterol Accutrend Cholesterol la pretul de 189 lei Sistemul... Sistemul de analiza Accutrend Plus determina cantitativ nivelul de colesterol in doar... de analiza Accutrend Plus este un dispozitiv portabil, usor de folosit si in mediu extra ... »

Pret: 189 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Teste accutrend cholesterol

Teste Accutrend Cholesterol


Teste Accutrend Cholesterol Pentru Determinarea Colesterolului Total Sistemul.... Determinarea Colesterolului Total in Doar 3 Minute Sistemul de analiza Accutrend Plus... scaderea nivelului de colesterol. Utilizarea Aparatului Accutrend Plus Accutrend Plus ... »

Pret: 219 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Aparat accutrend plus

APARAT ACCUTREND PLUS


COLESTEROLULUI SI TRIGLICERIDELOR IN DOAR 3 MINUTE Sistemul de analiza Accutrend Plus...Aparat Accutrend Plus la pretul de 679 lei Sistemul de analiza Accutrend... : - colesterol - trigliceride - glucoza - acid lactic din singele capilar. Testele ... »

Pret: 679 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Fotometru accutrend gct

Fotometru Accutrend GCT


- Accutrend GCT este un aparat modern, precis si usor de utilizat pentru..., colesterolul si trigliceridele, determinati in numai trei minute - din sange capilar.... - Pentru fiecare dintre acesti parametri se folosesc bandelete specifice: Accutrend ... »
Buyer Member 13 ani
Mures
 Aparat accutrend plus

Aparat Accutrend Plus


Sistemul de analiza Accutrend Plus este un dispozitiv portabil, usor de folosit... vascular cum ar fi : - colesterol - trigliceride - glucoza - acid lactic din singele... biochimici chiar in absenta folosirii aparatului Accutrend ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Aparat accutrend plus

Aparat Accutrend Plus


de Analiza Accutrend Plus 1. Convenabil - va permite sa monitorizati atat colesterolul...Aparat Accutrend Plus Pentru Monitorizarea Parametrilor Biochimici Sistemul... de analiza Accutrend Plus este un dispozitiv portabil, flexibil, usor de folosit pentru ... »

Pret: 829 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Teste trigliceride accutrend triglycerides

TESTE TRIGLICERIDE ACCUTREND TRIGLYCERIDES


Teste trigliceride Accutrend Triglycerides la pretul de 189 lei Sistemul... de analiza Accutrend Plus este un dispozitiv portabil, usor de folosit si in mediu extra... : - colesterol - trigliceride - glucoza - acid lactic din singele capilar. Testele ... »

Pret: 189 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Teste accutrend glucose

Teste Accutrend Glucose


de Analiza Accutrend Plus 1. Convenabil - va permite sa monitorizati atat colesterolul...Teste Accutrend Glucose pentru masurarea glicemiei Sistemul de analiza... Accutrend Plus este un dispozitiv portabil, usor de folosit si in mediu extra ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Teste accutrend triglycerides

Teste Accutrend Triglycerides


Teste Accutrend Triglycerides Pentru Determinarea Trigliceridelor Sistemul... de analiza Accutrend Plus este un dispozitiv portabil, usor de folosit si in mediu extra... : - colesterol - trigliceride - glucoza - acid lactic din sangele capilar. Testele strip ... »

Pret: 219 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Teste acid lactic accutrend bm lactate

TESTE ACID LACTIC ACCUTREND BM LACTATE


Teste acid lactic Accutrend BM Lactate Sistemul de analiza Accutrend Plus... determinarea principalilor factori de risc cardio vascular cum ar fi : - colesterol... aparatului Accutrend. STRUCTURA TESTULUI STRIP Testul strip este alcatuit din 4 ... »

Pret: 249 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea