Inscrie firma »

cod caen pentru servicii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cod caen pentru servicii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Infiintam societati comerciale, acte, autorizatii, recodificari

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


conform noului Cod CAEN care a intrat in vigoare incepand cu luna Ianuarie 2008... de consultanta juridica pentru afaceri agentilor economici. Noi sprijinim agentii economici... individuale). Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Infiintam societati comerciale, acte, autorizatii, recodificari

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


conform noului Cod CAEN care a intrat in vigoare incepand cu luna Ianuarie 2008...Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte... comerciale, consultanta juridica. Oferim solutii sigure si eficiente pentru infiintari ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Consultanta, servicii si asistenta juridica

Consultanta, servicii si asistenta juridica


Infiintari S.R.L.-uri, redactare statut, cod CAEN, inclusiv servicii... si comerciale, imputerniciri; * Consultanta juridica pentru societati, * Insolvente ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Galati
 Consultanta pentru infiintari societati comerciale si

Consultanta pentru infiintari societati comerciale si asistenta de specialitate


si solutii de afaceri pentru problemele companiei Dumneavoastra. Principalele servicii... societatii, inclusiv recodificari conform noului Cod CAEN rev.2, intrat in vigoare la 1... in afaceri si management agentilor economici va ofera o gama extinsa de servicii ... »
Oferit de:DUCATTO INVEST
Light Member 16 ani
Galati
 Varachet forte- serviciul care include livrarea a 10

Varachet Forte- serviciul care include livrarea a 10 cutii la adresa dv


autorizatia sau inregistrarea sanitar veterinara a exploatatiei dv pe codul caen 0149.... Pentru ca depunerea oualelor de femela de varoa se efectueaza esalonat, iar perioada... produs direct la acasa la dumneavoastra si ulterior sa va indrumam pentru utilizarea lui ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Fonduri structurale pentru dezvoltarea

FONDURI STRUCTURALE PENTRU DEZVOLTAREA MICROINTREPRINDERILOR


de echipamente si tehnologii noi, moderne pentru activitati de productie, servicii... de servicii care folosesc potentialul endogen al regiunilor (resurse naturale, materii... utilizeze noi tehnologii si inovatii, echipamente IT si servicii, avand un rol ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Fonduri nerambursabile finantare utilaje fonduri europene

Fonduri Nerambursabile Finantare Utilaje Fonduri Europene pentru achizitii


- Solicitantul isi desfasoara activitatea in Romania si codul CAEN este eligibil... privind achizitia de servicii de consultanta - Instruire specializata pentru... “Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv pentru ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Recuperare datorii - plata ulterioara

RECUPERARE DATORII - PLATA ULTERIOARA


ianuarie 2008, a intrat in vigoare noul Cod CAEN prin care se recodifica toate... dumneavoastra Infiintari, modificari societati comerciale RECODIFICARE CAEN - de la 1... Intocmire plan de afaceri* Strategii de marketing Servicii de asistenta logistica ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Infiintare firma registrul comertului 7.800.000 lei un srl

INFIINTARE FIRMA REGISTRUL COMERTULUI 7.800.000 lei un SRL


de activitate conform noului Cod CAEN care a intrat in vigoare incepand cu luna Decembrie...Cabinetul nostru de de Consultanta va ofera urmatoarele servicii..., Sanitar si Veterinar) pentru puncte de lucru si sedii sociale cu activitate ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Registrul comertului infiintare firma 7.800.000 lei un srl

REGISTRUL COMERTULUI INFIINTARE FIRMA 7.800.000 lei un SRL


obiect de activitate prin Codul CAEN care a intrat in vigoare incepand cu luna... urmatoarele servicii: - asistenta juridica in materie de societati comerciale... ( PSI, Protectia Muncii, Mediu, Sanitar si Veterinar) pentru punct de lucru si sediu ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Deschidere de puncte de lucru

Deschidere de puncte de lucru


societati conform noului Cod CAEN care a intrat in vigoare incepand cu luna Ianuarie... de consultanta juridica pentru afaceri agentilor economici. Noi sprijinim agentii economici... individuale). SERVICII asistenta si consultanta juridica in materie de infiintare ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 O cutie de varachet la bucata (se vinde una bucata fara set)

O cutie de Varachet la Bucata (se vinde una bucata fara set)


sau inregistrarea sanitar veterinara a exploatatiei dv pe codul caen 0149 albine, si codul... sau trintor in care patrunde imediat inainte de a se capaci puietul. Pentru ca depunerea... la acasa la dumneavoastra si ulterior sa va indrumam pentru utilizarea lui corecta ... »

Pret: 53 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Modificare denumire societate comerciala Modificari in codul caen Notificare repetata... Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta... Intocmirea tuturor actelor necesare pentru infiintare firma Majorarea capitalului social ... »
Buyer Member 9 ani
Bacau
 Bayvarol strips- fasii impregnate cu flumetrin, timp de asteptare 0

Bayvarol strips- fasii impregnate cu Flumetrin, timp de asteptare 0 zile, eficient 6 saptamaini


autorizatia sau inregistrarea sanitar veterinara a exploatatiei dv pe codul caen 0149...Bayvarol strips- Flumetrin - benzi impregnate pentru albine melifere Prezentare...) Instructiuni utilizare Pentru o eficienta maxima cel mai bun moment pentru a trata ... »

Pret: 110 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cod caen pentru servicii" in Firme Hot - 22 Rezultat(e)
Folositi cautarea