Inscrie firma »

ciment rapid sapa parchet - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ciment rapid sapa parchet
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Liant sapa cu uscare rapida topcem

Liant sapa cu uscare rapida Topcem


, fara contractii si uscare rapida. Sapa ajunge la umiditate CM 2%, masurata... pentru prepararea de sapa de egalizare cu consistenta semiuscata, cu priza normala... cu higrometrul cu carbid, dupa numai 4 zile pentru sapa de 4 cm grosime. Pe sapa preparata ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sapa autonivelanta parchet ultraplan

Sapa autonivelanta parchet Ultraplan Eco


Ultraplan Eco, sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare... de substante organice volatile (VOC). Apta pentru parchet masiv montat prin lipire ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sapa autonivelanta pardoseli de trafic ultraplan maxi

Sapa autonivelanta pardoseli de trafic Ultraplan Maxi


Ultraplan Maxi, sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare... rapida, de interior, cu grosime de aplicare de la 3-30 mm. Apta ca strat suport... pentu montajul imbracamintilor tip covor cauciuc, covor pvc de trafic, parchet masiv ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sapa h650 speed bona

SAPA H650 SPEED BONA


Tip de produs: componenta de nivelare pe baza de ciment si rasini cu uscare... ultra-rapida, rezistenta foarte ridicata si contractie minima. Camp de aplicare... parchet, utilizandu-se adeziv R 850 Speed. Ambalaj: sac 25kg Culoare: gri Agent ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sapa h600 autonivelanta bona

SAPA H600 AUTONIVELANTA BONA


Tip de produs: componenta de nivelare pe baza de ciment si rasini cu intarire... rapida, rezistenta ridicata si contractie minima. Camp de aplicare: egalizarea... de parchet mozaic, masiv si pre-finisat dupa minim 24h. Ambalaj: sac 25kg Culoare ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Duraziv sapa autonivelanta lm 73

DURAZIV Sapa autonivelanta LM 73


:Produsul este un mortar pe baza de ciment cu priza rapida, cu proprietati autonivelante... pe pardoseli * Recomandata inaintea montarii de mocheta, linoleum sau parchet laminat... de parchet laminat, covoare de PVC, linoleum, mocheta sau pozarii de placi ceramice ... »

Pret: 38.44 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Amorsa hidroizolanta rapida pentru

Amorsa hidroizolanta rapida pentru parchet Eco Prim PU 1K Turbo


sapa autonivelanta sau parchet. Eco Prim PU1K Turbo are intarire rapida (40 minute...%), cu intarire rapida in prezenta umiditatii din sapa si din atmosfera, fara solventi... sape pe baza de ciment sau ipsos. Caracteristici: Putere de penetrare cu putin ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sapa h610/a45 pentru reparatii

Sapa H610/A45 pentru reparatii


H610 este un mortar de reparatii pentru interior, cu uscare si intarire rapida..., repararea ai nivelarea treptelor si a contratreptelor interioare din ciment, reparatii...;ntarire si uscare rapida ; acoperire dupa aprox. 1ora - Consistenta (nu aluneca); ideala pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sapa usoara pe baza de perlit

Sapa usoara pe baza de perlit


decat a unei sapa dense (nisip cu ciment) - Fonoizolant - Material...SAPA 1100 ( 1100 kg/m3 ) Este un material de doua ori mai usor decat... o sapa densa, utilizat pentru imbunatatirea termoizolarii planseelor, ca suport ... »

Pret: 1 RON
Light Member 9 ani
Ilfov
 Duraziv sapa autonivelanta lm 77 - gama expert

DURAZIV Sapa autonivelanta LM 77 - GAMA EXPERT


:Produsul este un mortar pe baza de ciment cu priza rapida, cu proprietati autonivelante..., in strat de 2-10 mm * Ideala pentru aplicarea de parchet clasic, din lamele de lemn... in vederea aplicarii de parchet clasic sau pentru sisteme de incalzire prin pardoseala ... »

Pret: 52.08 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Sapa autonivelanta pentru uz industrial, comercial si

Sapa autonivelanta pentru uz industrial, comercial si rezidential


Sapa Flowscreed Industrial Top de la Flowcrete este o sapa autonivelanta... pe baza de ciment, ce se aplica prin pompare, ceea ce reduce drastic timpul... de instalare. Sapa se poate folosi pentru proiectele de renovare ale halelor industriale ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Adeziv bicomponent pentru parchet masiv lignobond

Adeziv bicomponent pentru parchet masiv Lignobond


de parchet pe sape traditionale pe baza de ciment, pe sape cu uscare rapida tip MAPECEM...: pe sape clasice de ciment cu umiditate CM 2%, sape pe baza de ipsos cu umiditate CM 0... -intaritorul. Adezivul se utilizeaza pentru montajul de parchet masiv din esente de lemn ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Liant pentru sape ceresit cn 85 turbo - 20 kg

Liant pentru sape Ceresit CN 85 Turbo - 20 kg


pe baza de ciment. Pentru interior si exterior. Asigura intarire rapida. Este...Liant pentru sape Ceresit CN 85 Turbo - 20 kg Pentru producerea sapelor... ore. Permite acoperirea cu parchet dupa 5-7 zile (in functie de grosime ... »

Pret: 43.19 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Sapa autonivelanta duraziv cu kauciuc lm 73 - 25 kg

Sapa autonivelanta Duraziv cu Kauciuc LM 73 - 25 kg


suprafete perfect netede pe pardoseli; Este un mortar pe baza de ciment cu priza rapida... parchet clasic din lemn masiv; Sapa autonivelanta poate fi aplicata peste orice...Sapa autonivelanta Duraziv cu Kauciuc LM 73 - 25 kg Recomandata inaintea ... »

Pret: 34.53 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Sapa autonivelanta duraziv cu kauciuc lm 77 - 25 kg

Sapa autonivelanta Duraziv cu Kauciuc LM 77 - 25 kg


de ciment cu priza rapida, cu proprietati autonivelante in strat de 2-10 mm, destinat...Sapa autonivelanta Duraziv cu Kauciuc LM 77 - 25 kg Extra-flexibila, pentru... parchet natural trafic intens. Pentru nivelarea perfecta a diferitelor suprafete ... »

Pret: 46.79 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Mortar de reparatii rapid nivorapid cluj

Mortar de reparatii rapid NIVORAPID Cluj


!! Ideal pentru reparatii rapide in vederea montarii parchetului Pret sac cu tva inclus...NIVORAPID, mortar de reparatii si nivelare, pe baza de ciment si rasini... la pardoseli si reparare gaurilor de la probele de determinare a umiditatii din sapa ... »

Pret: 26.04 EUR
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Sapa autonivelanta duraziv lm73 25kg

SAPA AUTONIVELANTA DURAZIV LM73 25KG


:Produsuleste un mortar pe baza de ciment cu priza rapida, cu proprietatiautonivelante in strat de 2..., sape cu continut mic de ciment) cu amorsa penetranta- se asteapta circa 4-5 ore...SAPA AUTONIVELANTA DURAZIV LM 73 CONTINE CAUCIUC SINTETIC !- Pentru realizarea ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Adeziv vinilic in dispersie adesilex lc/r-mapei

Adeziv vinilic in dispersie ADESILEX LC/R-Mapei


ADESILEX LC/R, adeziv vinilic cu continut mic de apa, cu priza rapida, pentru... parchet cu lamele de mici dimensiuni (mozaic, lamparquet, panouri preansamblate... din lamele mici), lipit pe sape realizate cu TOPCEM, TOPCEM PRONTO, sape pe baza ... »

Pret: 46.5 EUR
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Rasina eco prim pu 1k turbo cluj

Rasina ECO PRIM PU 1K TURBO Cluj


rapida in prezenta umiditatii din aer si sapa, fara solventi (GEV-EMICODE, EC1R... sape pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu). Obs. Rasina... cu intarire rapida, 2 ore. Ambalaj: bidon metalic 10 kg. Consum: 0,2-0,4 kg/ mp/ strat ... »

Pret: 161.2 EUR
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Duraziv lm 73

DURAZIV LM 73


Domeniu de aplicare: Duraziv LM 73 este un mortar pe baza de ciment cu priza rapida... pentru parchet clasic din lemn masiv. Sapa autonivelanta poate fi aplicata peste...Recomandata inaintea montarii de mocheta, linoleum sau parchet laminat ... »

Pret: 37.94 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Fls 90 nivela laser linii podea colt - unghi 90 grade

FLS 90 Nivela laser linii podea colt - unghi 90 grade


fascicule laser poat elimina practic orice nereguli cu privire la o sapa de ciment... a fost niciodata atat de usoara, precisa si rapida.FLS 90: Punctele forte... si aplicatiiAcest laser la indemana va permite sa lucrati rapid si curat, pentru ... »

Pret: 823.74 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Gold Member 14 ani
Galati
Comanda acum
 Fls 90 nivela laser linii podea colt - unghi 90 grade stabila

FLS 90 Nivela laser linii podea colt - unghi 90 grade Stabila


elimina practic orice nereguli cu privire la o sapa de ciment sau orice altă funda... gresiei nu a fost niciodată atât de ușoara, precisa și rapida. FLS 90...ă lucrați rapid și curat, pentru pozitionarea placarilor sau acoperirilor cu gresie ... »

Pret: 683 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Gold Member 14 ani
Galati
Comanda acum
 
22 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"ciment rapid sapa parchet" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea