Inscrie firma »

cererii pt concediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cererii pt concediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Time management

Time Management


cand i se aproba/refuza o cerere de concediu sau de plata Alte notificari libere... pontajului si a cererilor de concedii cat si din perspectiva planificarii si evidentei... de operare pontaj, aprobare/revocare pontaj, aprobare/revocare cereri pentru timp liber ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Valentine's day

VALENTINE'S DAY


.02 - mic dejun continental in camera, la cerere (va rugam sa specificati la receptie ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Administrare personal

Administrare Personal


suplimentare, cerere concediu de odihna/concediu fara plata, invoiri); - Intocmirea... locului de munca vacant/nou creat; - Intocmirea dosarului de personal (cerere ... »
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Remoon - aplicatie destinata mru

REMOON - Aplicatie destinata MRU


fiecarui angajat sunt configurabile. Aceste entitati sunt: sporuri, retineri, concediu... de odihna, concediu medical, etc... evidentierea obligatiilor salariatului fata... de programatori Soft Service realizeaza, la cerere, personalizarea aplicatiei la orice ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Docplus circuitul documentelor

DocPlus Circuitul Documentelor


, definite intern: cerere achizitie, cerere concediu, referat deplasare, decont, sau alte ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Synapse  aplicatie destinata controlului prezentei personalului

SYNAPSE Aplicatie destinata controlului prezentei personalului


active. Permite planificarea starii (prezent, absent motivat, concediu de odihna..., concediu medical, concediu fara plata, etc...) in decursul unei perioade de timp pentru... si independent ca aplicatie distincta. Soft Service realizeaza, la cerere ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


de acordare a autorizatiei de munca (3), cerere concediu pt. cresterea copilului pana la 2... administratia financiara.pdf, adeverinta cas, cerere reincepere activitate dupa cic, cerere... lucru jumatate de norma pentru ingrijirea copilului, cerere modificarea programului ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 13 ani
Valcea
 Revelion 2011 croatia opatija hotel admiral 4* - demipensiune

Revelion 2011 Croatia Opatija Hotel Admiral 4* - Demipensiune


localitatii Opatija, Hotelul Admiral 4* va ofera toate facilitatile pentru un concediu... activ si placut. Oferta bogata va satisface chiar si cele mai complexe cereri... la internet (la cerere) , baby cot(la cerere),telefon, uscator de par. Facilitati ... »

Pret: 303 EUR
Buyer Member 13 ani
Dambovita
 Salarizare si administrare personal , consultanta ru

Salarizare si administrare personal , consultanta RU


a salariatilor cu unitatea( verificare corectitudine cerere incetare raport munca, nota... informatiilor privind zilele de concediu efectuate- concediu odihna, medical, suspendari ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Trape de fum

Trape de fum


; Scapati de Sindromul Sick Building Reducerea zilelor de concediu medical ; Reducerea... izolatie termica. La cerere pot fi livrati cu un soclu cu inaltimea de pana la 500 mm.... Ventilare zilnila Cupoletii si trapele pot fi prevazute, la cererea clientilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Asigurare medicala de calatorie

Asigurare medicala de calatorie


Pleci in concediu sau cu treaba in strainatate? Ai grija sa ai incheiata o... la valoarea intreagii tale excursii sau concediu. Din acest motiv este mai rentabil sa ai... cererii de incasare a banilor cheltuiti sunt necesare urmatoarele documentele ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ski 2009 - 2010 austria salzburg hotel zur dorfschmiede 4* -

Ski 2009 - 2010 Austria Salzburg Hotel Zur Dorfschmiede 4* - demipensiune


, un concediu activ cu o nota maxima de relaxare. In mijlocul acestui paradis de vacanta se... la cerere-gratuit. - Servicii welness gratuit la Hotel Alpine Palace. - Camere pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Dambovita
 Schi in austria

SCHI IN AUSTRIA


a masivului Gosaukamm. Pentru petrecerea unui concediu diversificat regiunea ofera... departare in parcarea de la Areitbahn, la cerere se poate face transfer cu bus ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cererii pt concediu" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea