Inscrie firma »

cerere contabile - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cerere contabile
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contabilitate

CONTABILITATE


Contabilitate primara, Contabilitate financiara, Salarizare personal..., Intocmirea deconturilor de cheltuieli, Contabilitate de gestiune, Calculul impozitului..., Intocmirea registrului de casa, Inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Prelucrari contabile

Prelucrari contabile


acestora. La cererea clientilor nostri serviciul contabil poate include si servicii...Sistemul de prelucrare contabila pe care il oferim clientilor este adaptat... modului specific activitatii pe care o desfasoara acesta. Adaptam contabilitatea ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Contabilitate financiara

CONTABILITATE FINANCIARA


; Verificarea si certificarea Bilantului contabil (la cerere); Realizam situatii...Inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare...; Stabilirea TVA de plata sau de recuperat; Intocmirea si depunerea Bilantului contabil ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Serviciile de contabilitate

Serviciile de contabilitate


contabilitati performante, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice..., de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii... economice a societatii. Contabilitate financiara se realizeaza la sediul nostru. Firma ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate


si garantia serviciilor oferite acestora. La cererea clientilor, raporturile ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Servicii contabilitate pachet 4

Servicii Contabilitate Pachet 4


cu caracter financiar, contabil, fiscal - Lucrari de cenzorat - Lucrari la cerere...Servicii Contabilitate Pachet 4 - Supravegherea contabilitatii... organizarea si tinerea contabilitatii - Executarea de analize economico - financiare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Legatorie documente contabile

Legatorie documente contabile


electronica documente contabile. 10% REDUCERE pentru cererile venite de pe aceasta...Top Arhiv presteaza servicii de legatorie documente contabile! prestam... servicii de depozitare documente contabile, scanare documente contabile, arhivare ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Contabilitate financiara

Contabilitate financiara


de rapoarte financiar-contabile la cerere, conform legislatiei in vigoare....Servicii de contabilitate financiara si de gestiune - inregistrarea... in contabilitate a documentelor primare; - intocmirea balantelor de verificare lunare ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Contabilitate autorizata la preturi accesibile

Contabilitate autorizata la preturi accesibile


Servicii complete de contabilitate Intocmire documente primare Intocmire... registre contabile Intocmire balante si situatii financiar-contabile Intocmire... legate de salarii Intocmire si certificare bilant contabil Evidenta si urmarirea ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Contabilitate pfa

Contabilitate PFA


: - cerere tip, - copie CUI societate - delegatie pentru persoana care face deplasarea.... Declaratiile fiscale care se depun pentru persoanele care au evidenta contabila in partida... cu sina completat cu datele firmei pe coperta; - Copie CI; - Cerere pentru ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Asistenta financiar contabila

Asistenta financiar contabila


Elaborarea manualului de politici contabile; punerea in aplicare a politicilor... contabile, a procedurilor si metodelor contabile, a planului de conturi adaptat unitatii..., a contabilitatii de gestiune; Asistenta in retratarea si intocmirea situatiilor financiare ... »
Buyer Member 5 ani
Bacau
 Servicii de consultanta contabila

servicii de consultanta contabila


: -Cerere de inregistrare (original); -Actul modificator al actului constitutiv..., in prealabil, numirea de catre judecatorul delegat a unui expert contabil pentru evaluarea ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Servicii de consultanta juridica si contabilitate

Servicii de consultanta juridica si contabilitate


/Supralegalizari 9. Acte/reprezentare instanta - dosar complet cu reprezentare - cereri diverse... auto EVIDENTA CONTABILA S.C., I.I., P.F.A, I.F. EXPERTIZE CONTABILE ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Management financiar-contabil

Management financiar-contabil


serviciu: Consultanta privind organizarea contabilitatii financiare si de gestiune... de cererea clientului; Asistenta in prevenirea si inlaturarea dificultatilor companiei ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 School asistent & helper  contabilitate salarii

School Asistent & Helper contabilitate salarii


urmatoarele documente: cerere sustinere examen, carnet cursant, fisa de scolarizare... medicale, cerere cazier judiciar. ... »
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Servicii financiar contabile

SERVICII FINANCIAR CONTABILE


financiar-contabile la cerere, conform legislatiei in vigoare; - Efectuarea... si principiile contabilitatii; - Evidenta analitica si sintetica clienti, furnizori... si cartea mare; - Contabilitate de gestiune si calculatia costurilor ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Servicii contabilitate si consultanta

Servicii contabilitate si consultanta


financiara; - alte raportari la cererea clientului. Expertiza contabila...Contabilitate primara: - intocmirea in format electronic a registrului de casa... de consum etc. Contabilitate financiara si de gestiune: - inregistrarea cronologica ... »
Buyer Member 6 ani
Timis
 Curs contabilitate primara

Curs CONTABILITATE PRIMARA


CONTABILITATE PRIMARA Curs acreditat ANC - Cod COR 331302 Cui se adreseaza...? 1. Persoanelor care doresc o calificare in domeniul financiar-contabil. 2... doresc sa se angajeze in domeniul financiar contabil cu o baza solida de cunostinte ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


Kitm FISCALITATE si CONTABILITATE 2010: TVA+Impozite Directe+Conta. OUG 109... 2010 si Reglementari Contabile 2010 cu trei teme majore: TVA + Impozite Directe... + Contabilitate. Acest KIT contine o succesiune de 8 Ateliere pe parcursul carora lectorii ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii consultanta software contabil

Servicii consultanta software contabil


de sisteme informatice, contabil, economic, productie; * Analiza preliminara... - la cererea beneficiarului - a noilor versiuni ale programelor; verificarea starii bazelor ... »
Buyer Member 11 ani
Satu Mare
 Curs contabilitate financiara

Curs CONTABILITATE FINANCIARA


CONTABILITATE FINANCIARA Curs acreditat ANC - Cod COR 331302 Cui se... adreseaza? 1. Persoanelor care doresc o calificare in domeniul financiar-contabil... doresc sa se angajeze in domeniul financiar contabil cu o baza solida de cunostinte ... »

Pret: 200 EUR
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata -

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea


MODEL DE CERERE DE CHEMARE ÎN JUDECATA Prezentam un singur model... de cerere de chemare în judecata care poate fi adaptat la oricare dintre cele 9...-si execute obligatia asumata, înainte de a sesiza instanta cu cererea de chemare ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cutii arhivare documente a4

Cutii arhivare documente A4


si materiale inlocuitori de piele - Dimensiuni 25 x 31 x 9 cm La cerere se pot executa ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Contract consultanta fiscala

Contract consultanta fiscala


Consultanta fiscala telefonica,pe e-mail, contract lunar-300 ron. La cerere ... »
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


si asistenta financiar-contabila Depunere cazier fiscal Depunere certificat constatator... Deschidere punct de lucru Diminuari de capital social Evidenta contabila Evidenta... contabilitatii in conformitate cu normele legale in vigoare; - tinerea contabilitatii ... »
Buyer Member 9 ani
Bacau
97 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"cerere contabile" in Firme Hot - 38 Rezultat(e)
Folositi cautarea