Inscrie firma »

cerere bilant de mediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cerere bilant de mediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Bilant de mediu

Bilant de mediu


Bilantul de mediu se elaboreaza la cererea Agentiei de Mediu in cadrul... de mediu nivel 0 - bilant de mediu nivel I - bilant de mediu nivel II....In functie de complexitate, exista trei niveluri ale bilantului de nediu: - bilant ... »
Buyer Member 8 ani
Olt
 Bilant de mediu

BILANT DE MEDIU


Ord. 1798/2007) [ Bilant de mediu nivel 1 si 2 (BM1,BM2) conform Ordin 184.../1997 [ Bilant de mediu pentru inchidere.../ reactualizare · Cerere tip si Fisa de prezentare si declaratie (Conf. Anexa 2 ... »

Pret: 1200 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Autorizatie de mediu

Autorizatie de mediu


; Pentru autorizatia de mediu: Cerere pentru obtinerea autorizatiei de mediu...; Fisa de prezentare si declaratie; Bilant de mediu de nivel 0, I sau II...Autorizatia de mediu Act tehnico-juridic emis de autoritatile competente ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Consultanta

Consultanta


de mediu : 1. raport privind impactul asupra mediului 2. bilantul de mediu 3... de mediu (cerere pentru obtinerea acordului de mediu, notificare, memoriu de prezentare... mediului) 3. autorizatiei de mediu (cerere pentru obtinerea autorizatiei de mediu ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Dambovita
 Consultanta afaceri si management

Consultanta afaceri si management


beneficiu/profit; Cerere de finantare; BVC previzionat; Flux de numerar; Strategii... de bilant; Evaluarea proiectelor de investitii; Reorganizarea proceselor interne... achizitiilor; cereri de plata; managementul fluxului de numerar) - Consultanta Protectia ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 14 ani
Bacau
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


autorizatiilor de functionare prin ORC Obtinerea autorizatiilor speciale ( mediu, pompieri...; - intocmirea decontului de TVA; - raportare semestriala; - intocmire bilant semestrial... salariati si transmiterea acestora la ITM - intocmirea si inregistrarea, la cerere ... »
Buyer Member 9 ani
Bacau
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cerere bilant de mediu" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea