Inscrie firma »

centrala de detectie incendiu adresabila - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre centrala de detectie incendiu adresabila
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Centrala de detectie incendiu

Centrala de detectie incendiu adresabila


Global Fire Junior V4 Pret 680 euro (fara TVA) • Centrala de detectie... incendiu adresabila • 1 bucla (expandabila la 2) • 125 adrese ... »
Buyer Member 6 ani
Alba
 Centrala de detectie incendiu - fpa

Centrala de detectie incendiu - FPA 5000


Bosch security Systems prezinta noua versiune a centralei modulare de detectie... de adresare vocala Plena de la Bosch. ... »
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Detectie si avertizare incendiu

Detectie si avertizare incendiu


Sisteme de detectie si vertizare incendiu conventionale si adresabile pornind... cu de la 420 USD. Sistem conventional -centrala detectie 4 zone -4 decetori fum -1 buton... panica -1 sirena interior -1 sirena incendiu exterior -set de conectica si alte ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Centrala de incendiu adresabila

CENTRALA DE INCENDIU ADRESABILA BOSCH FPA 1200


Auto-detectarea modulelor Accesorii: Centrala de incendiu adresabila Bosch FPA...Centrala incendiu adresabila Bosch echipata cu 1 bucla cu 127 adrese (sau ... »

Pret: 6956 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 Centrala de incendiu cu 16 zone

CENTRALA DE INCENDIU CU 16 ZONE DETECTOMAT DETECT 3004 PLUS


Detectomat detect 3004 Plus este o centrala de incendiu analog-adresabila... Dimensiuni: 490 x 420 x 210 mm Accesorii: Centrala de incendiu cu 16 zone Detectomat.... Centrala se afla intr-o cutie de metal care are afisaj LCD de 160 x 80 pixeli ... »

Pret: 6417 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 Detectie si avertizare contra incendiilor si co2

Detectie si avertizare contra incendiilor si CO2


incendiu conventionale si ajungind la cele adresabile, de la sistemele simple la cele...Impotriva pericolului de incendiu se impun unele masuri de prevenire... prin montarea unui sistem sigur si eficient de detectie si avertizare cu privire ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Centrala inteligenta adresabila 2

Centrala inteligenta adresabila 2 bucle R6000L2


Centrala inteligenta adresabila 2 bucle montabila in Rack compusa din diferite... module, dedicate pentru diferite functii: detectie incendiu, semnalizare alarme, PA.../VA, etc: 200 Adrese pe bucla adresare prin Soft 4 circuite conventionale de sirene ... »

Pret: 10327 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 Centrala inteligenta adresabila 4

Centrala inteligenta adresabila 4 bucle R6000L4


Centrala inteligenta adresabila 4 bucle montabila in Rack compusa din diferite... module, dedicate pentru diferite functii: detectie incendiu, semnalizare alarme, PA.../VA, etc: 200 Adrese pe bucla adresare prin Soft 4 circuite conventionale de sirene ... »

Pret: 12622 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 Sisteme antiincendiu

Sisteme antiincendiu


Centrale de detectie incendiu BENTEL, KILSEN, NOTIFIER. Fiecare din cele trei... categorii: centrale adresabile si centrale conventionale. Cele adresabile sunt destinate... brand-uri va ofera o gama diversificata de centrale destinate atat obiectivelor ... »
Light Member 6 ani
Timis
 Centrala de incendiu - fpa 1200

Centrala de incendiu - FPA 1200


, certificat VdS. Centrala FPA seria 1200 este un sistem de detectie incendiu flexibil...Panoul de detectie incendiu seria 1200 este dotat cu o interfata de comanda LCD... in centrala, pentru a crea un sistem de securitate performant. Suporta maxim doua bucle ... »
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Centrala de incendiu cu 2 zone

CENTRALA DE INCENDIU CU 2 ZONE GLOBAL FIRE ORION 2


Global Fire ORION 2 este o centrala de detectie incendiu conventionala cu 2... ABS, Orion 2 este centrala de detectie incendiu conventionala ideala pentru... pe centrale adresabile GFE (GFE-ADLI) Accesorii: Centrala de incendiu cu 2 zone Global ... »

Pret: 551 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 Centrala de incendiu cu 4 zone

CENTRALA DE INCENDIU CU 4 ZONE GLOBAL FIRE ORION 4


Global Fire ORION 4 este o centrala de detectie incendiu conventionala cu 4... ABS, Orion 4 este centrala de detectie incendiu conventionala ideala pentru... pe centrale adresabile GFE (GFE-ADLI) Accesorii: Centrala de incendiu cu 4 zone Global ... »

Pret: 621 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 Centrala de incendiu cu 8 zone

CENTRALA DE INCENDIU CU 8 ZONE GLOBAL FIRE ORION 8


Global Fire ORION 8 este o centrala de detectie incendiu conventionala cu 8... ABS, Orion 8 este centrala de detectie incendiu conventionala ideala pentru... pe centrale adresabile GFE (GFE-ADLI) Accesorii: Centrala de incendiu cu 8 zone Global ... »

Pret: 691 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 Tastatura lcd paradox k641r

TASTATURA LCD PARADOX K641R


combinate - detectie efractie si control acces. Suporta o zona adresabila si un PGM... Declanseaza alarma in caz de usa lasata deschisa sau usa fortata Suporta o zona adresabila... one-touch 3 alarme activate de la tastatura - Panica, Incendiu, Auxiliar Usita ... »

Pret: 622 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"centrala de detectie incendiu adresabila" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea