Inscrie firma »

centrala de detectie incendiu adresabila - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre centrala de detectie incendiu adresabila
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Centrala de detectie incendiu

Centrala de detectie incendiu adresabila


de detectie incendiu adresabila • 1 bucla (expandabila la 2) • 125...Global Fire Junior V4 Pret 680 euro (fara TVA) • Centrala ... »
Buyer Member 10 ani
Alba
 Centrala de detectie incendiu - fpa

Centrala de detectie incendiu - FPA 5000


Bosch security Systems prezinta noua versiune a centralei modulare de detectie... de adresare vocala Plena de la Bosch. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Detectie si avertizare incendiu

Detectie si avertizare incendiu


Sisteme de detectie si vertizare incendiu conventionale si adresabile pornind... cu de la 420 USD. Sistem conventional -centrala detectie 4 zone -4 decetori fum -1... buton panica -1 sirena interior -1 sirena incendiu exterior -set de conectica ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Centrala de incendiu - fpa 1200

Centrala de incendiu - FPA 1200


, certificat VdS. Centrala FPA seria 1200 este un sistem de detectie incendiu flexibil...Panoul de detectie incendiu seria 1200 este dotat cu o interfata de comanda LCD... in centrala, pentru a crea un sistem de securitate performant. Suporta maxim doua bucle ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Centrala de incendiu cu 16 zone

CENTRALA DE INCENDIU CU 16 ZONE DETECTOMAT DETECT 3004 PLUS


Detectomat detect 3004 Plus este o centrala de incendiu analog-adresabila.... Centrala se afla intr-o cutie de metal care are afisaj LCD de 160 x 80 pixeli... cu cristale lichide, memorie de 500 evenimente. Detect 3004 Plus are o temperatura ... »

Pret: 4750 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Detectie si avertizare contra incendiilor si co2

Detectie si avertizare contra incendiilor si CO2


incendiu conventionale si ajungind la cele adresabile, de la sistemele simple la cele...Impotriva pericolului de incendiu se impun unele masuri de prevenire... prin montarea unui sistem sigur si eficient de detectie si avertizare cu privire ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Sisteme antiincendiu

Sisteme antiincendiu


Centrale de detectie incendiu BENTEL, KILSEN, NOTIFIER. Fiecare din cele trei... categorii: centrale adresabile si centrale conventionale. Cele adresabile sunt destinate... brand-uri va ofera o gama diversificata de centrale destinate atat obiectivelor ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"centrala de detectie incendiu adresabila" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea