Inscrie firma »

cazan abur saturat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cazan abur saturat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cazan de abur saturat si

Cazan de abur saturat si supraincalzit


Furnizam cazane de abur saturat si supraincalzit cu randament termic ridicat..., fiabilitate si durata de exploatare deosebite. Gama cazanelor de abur ofertata este... reprezentata de: - cazan de abur de joasa presiune cu debite de abur intre 150 si 3000 kg ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cazane apa calda/fierbinte, abur

CAZANE APA CALDA/FIERBINTE, ABUR


25 bari Cazane abur saturat/supraincalzit 0,3 to/h - 50 to/h, Pmax 50 bari... beneficiari toata gama de cazane industriale complet automatizate, pe urmatoarele tipuri... de cazane fabricate in mod curent sunt: Cazane apa calda 0,2 - 15 Gcal/h, T= 70 ... »
Oferit de:SC RUPS SA
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Instalatii de abur

Instalatii de Abur


un cazan care produce abur sub presiune, saturat sau supraincalzit. Se distinge...Aburul este un agent termic utilizat in tehnica la producerea lucrului mecanic... (turbine cu abur, motoare cu abur). Este usor de produs si poate acumula cantitati mari ... »
Oferit de:SC Agasi SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Furtun victoria

FURTUN VICTORIA


, realizat pentru vehicularea aburului saturat în controlul cãldurii, lupta...VICTORIA furtun construit pe dorn pentru abur de înaltã presiune... contra incendiilor, dezgheþãri, încãlzirea cazanelor ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cazane de abur 2,5-10 t/h, eg

Cazane de abur 2,5-10 t/h, EG


aburului (saturat): 195 - 222 C Temperatura apei inainte de cazan: 104 C...Echipamentele ofera o combinatie focarului cu gratar mobil si cazanului de abur... posibilitatea de obtinerea performantei in producerea aburului saturat sau supraincalzit ... »
Oferit de:Comerc
Light Member 10 ani
Altele
 Cazane si recipienti sub presiune

Cazane si recipienti sub presiune


- cazane de abur industriale (0,1-50 t ab/h p < 40 bari saturat... sau supraincalzit ): Exemplu: set containerizat de producere a aburului tip SPA 2x(2t/h)x8 bar... pentru UPETROM; -Cazane ABA 1,5t/hx8bar si 2 t/hx8bar, pentru IZOTEC Dej ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cazan abur saturat" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea