Inscrie firma »

case de licitatii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre case de licitatii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Licitatie publica

Licitatie publica


IN SUPRAFATA DE 500 MP IN MUNICIPIUL LUPENI SE VA VINDE LA LICITATIE PUBLICA(CASA ESTE...IMOBIL CASA, COMPUS DIN TREI CAMERE, BUCATARIE, HOL, BECI SI IMOBIL TEREN ... »
Buyer Member 10 ani
Hunedoara
 Licitatie vila

LICITATIE VILA


Corpul Executorilor Bancari - Libra Bank SA scoate la licitatie publica in data... August nr 26 sector 3 compus din teren in suprafata de 202.55 mp si casa de locuit... DE LA CARE PORNESTE LICITATIA ESTE 469.644 RON (111.290 EURO). Licitatia se va ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Licitatii de achizitii publice si vanzare,

Licitatii de achizitii publice si vanzare, licitatii constructii


Abonamentul info licitatii constructii include anunturi zilnice referitoare... la licitatiile de achizitii publice si vanzare din domeniul constructii: Lucrari... in constructii; licitatii tamplarie si dulgherie, licitatii utilaje de constructii; licitatii ... »
Buyer Member 10 ani
Mures
 Program licitatii electronice

Program licitatii electronice


Program licitatii electronice sau de achizitii, alege produsul / serviciul cel... la licitatii, in marketing pentru pozitionarea pe piata a produsului / serviciului..., sau de catre orice persoana care doreste sa cumpere orice (ex: casa, masina, teren, etc ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Fuziuni. achizitii. privatizare

Fuziuni. Achizitii. Privatizare


aspecte legate de pregatirea ofertelor si licitatiilor si finantarea fuziunilor... sau mari case de avocatura, fie in mod independent. Domeniu de activitate Serviciile ... »
Oferit de:Dragan & Mazilu
Light Member 11 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"case de licitatii" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea