Inscrie firma »

case cu mansarda mici - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre case cu mansarda mici
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mansarde

Mansarde


doreste clientul(cu mici excepti) Ateptam sa ne contactati pentru mai multe detalii ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Proiecte case cu mansarda (cod ca -

Proiecte case cu mansarda (COD CA - DCP)


minimaliste), sau proiecte de case cu mansarda, case mici si ieftine (cu accent... locuinte rezidentiale vizeaza solutii personalizate (unicat), sau deopotriva case tip..., economice. Fie ca doriti proiecte case moderne (case cu acoperis terasa, case ... »

Pret: 13.5 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda roto

Ferestre de mansarda Roto


sau mici dimensiuni.Oriunde vrei sa pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis...Fereastra pentru mansarda Roto se imbina perfect cu toate tiprile de tigle..., ca orice lider la nivel mondial.Fie constructie noua sau renovare, o mansarda de mari ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Casa mpb proiecte case. arhitectura

Casa MPB Proiecte Case. Arhitectura


urmatoarele tipuri de cautari: casa / vila mica, casa vila functionala, casa..., casa mica, case mici ..., si anume latime de doar 11 mp. Casa propusa, avand calcan pe o latura, are un layout ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ferestra de mansarda roto

Ferestra de mansarda roto


tehnologie la nivel inalt.Fie constructie noua sau renovare, o mansarda de mari sau mici...Fereastra pentru mansarda Roto se imbina perfect cu toate tiputile de tigle... dimensiuni.Oriunde vrei sa pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis: Roto ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda roto

Ferestre de mansarda Roto


.Fie constructie noua sau renovare, o mansarda de mari sau mici dimensiuni.Oriunde vrei sa... pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis: Roto are solutia perfecta pentru tine.... Cu certitudine cu ferestrele de mansarda Roto vei avea mai multa libertate si confort. Sunt ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Plasa de insecte ferestre de mansarda

Plasa de insecte ferestre de mansarda


noua sau renovare, o mansarda de mari sau mici dimensiuni.Oriunde vrei sa... a insectelor.Aceste plase se monteaza pe parea interioara a ferestrei de mansarda Roto... pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis: Roto are solutia perfecta pentru tine ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Modele de case otopeni, bucuresti

Modele de case Otopeni, Bucuresti


: preurban (Otopeni) Structura: cadre beton armat Proiecte de case mici cu mansarda... Modele de locuinte: case cu mansarda Tip proiect: Locuinta rezidentiala... de case mici, in stil minimalist, sunt de obicei preferate de familii de tineri care ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fakro-ferestre de mansarda termo

Fakro-Ferestre de mansarda Termo


Fereastra de mansarda super-termoizolanta are o constructie in- ovatoare care... si asigura o excelenta izolare termica. Aceasta fereastra de mansarda este caracterizata... printr-un coeficient de transmitanta termica extrem de mic, Ugeam= 0.5Wm 178;K. FTT ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Mansardari case

Mansardari case


operatiunie din domeniul constructiilor,efectuam mansardari case ,operatiuni la preturi... pentru familii cu venituri mici si mijlocii,se lucreaza numai in baza unui contract ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tld moldovita (suceava)

TLD Moldovita (Suceava)


cu mansarda, proiecte case mici sau proiecte case de vacanta. Proiecte case moderne... sau vile si pensiuni. Proiecte case moderne: locuinte mici si confortabile, ieftine...Proiecte case moderne Suprafata construita: 220 mp + terase Dispunere ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Mpr bucuresti, sector 4

MPR Bucuresti, sector 4


cu mansarda Ilfov, casa cu mansarda Bragadiru, modele case mici Bucuresti... Arhitectura minimalista: proiecte de case mici Tip proiect: Locuinta... Proiect de casa cu mansarda: o locuinta rezidentiala economica, eleganta ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Dcp2 pipera, ilfov

DCP2 Pipera, Ilfov


arhitect realizeaza proiecte de case cu mansarda si case cu etaj, proiecte de case mici...Proiecte de case cu mansarda Tip proiect: Locuinta rezidentiala...: preurban (Pipera) Structura: cadre beton armat Modele de case contemporane: CUB ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tmb balotesti (ilfov)

TMB Balotesti (Ilfov)


sau proiecte de case mici. Servicii de arhitectura : proiecte case cu mansarda Pachetele...Proiecte case cu mansarda Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala... confortul dorit: proiecte de case cu mansarda si vile, proiecte de case de vacanta ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aer conditionat osaka 9000 btu inverter ohw09dl pentru

Aer Conditionat OSAKA 9000 BTU INVERTER OHW09DL pentru casa apartament mansarda


si incazeste aerul din casa ta, se poate utiliza si in spatiile comerciale mici, magazine...Aere Conditionate OSAKA 9000 BTU INVERTER OHW09DL pentru case apartamente... mansarde Aparatul de aer conditionat  OSAKA 9000 BTU INVERTER OHW09DL raceste ... »

Pret: 1669 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aer conditionat osaka 12000 btu inverter ohw12dl pentru

Aer Conditionat OSAKA 12000 BTU INVERTER OHW12DL pentru casa apartament


si incazeste aerul din casa ta, se poate utiliza si in spatiile comerciale mici, magazine...Aere Conditionate OSAKA 12000 BTU INVERTER OHW12DL pentru case apartamente... mansarde birouri Aparatul de aer conditionat OSAKA 12000 BTU INVERTER raceste ... »

Pret: 1799 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aer conditionat hokkaido 9000 btu inverter hked261x / hcnd261x pentru

Aer Conditionat HOKKAIDO 9000 BTU INVERTER HKED261X / HCND261X pentru casa


si incazeste aerul din casa ta, se poate utiliza si in spatiile comerciale mici, magazine...Aere Conditionate HOKKAIDO 9000 BTU INVERTER HKED261X / HCND261X pentru case... apartamente mansarde Aparatul de aer conditionat HOKKAIDO 9000 BTU INVERTER  raceste ... »

Pret: 2237 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aer conditionat hokkaido 12000 btu inverter hked351x / hcnd351x pentru

Aer Conditionat HOKKAIDO 12000 BTU INVERTER HKED351X / HCND351X pentru casa


si incazeste aerul din casa ta, se poate utiliza si in spatiile comerciale mici, magazine...Aere Conditionate HOKKAIDO 12000 BTU INVERTER HKED351X / HCND351X pentru case... apartamente mansarde Aparatul de aer conditionat HOKKAIDO 12000 BTU INVERTER  raceste ... »

Pret: 2349 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aer conditionat osaka 18000 btu inverter ohw18dl pentru

Aer Conditionat OSAKA 18000 BTU INVERTER OHW18DL pentru casa apartament


si incazeste aerul din casa ta, se poate utiliza si in spatiile comerciale mici, magazine...Aere Conditionate OSAKA 18000 BTU INVERTER OHW18DL pentru case apartamente... mansarde birouri Aparatul de aer conditionat OSAKA 18000 BTU INVERTER raceste ... »

Pret: 2610 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aer conditionat hokkaido 18000 btu inverter hkey 515 xs/ hcki 515xs

Aer Conditionat HOKKAIDO 18000 BTU INVERTER HKEY 515 XS/ HCKI 515XS pentru casa


Aere Conditionate pentru case apartamente mansarde HOKKAIDO 18000 BTU INVERTER... din casa ta, se poate utiliza si in spatiile comerciale mici, magazine mici. Marca ... »

Pret: 3949 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aer conditionat hokkaido 24000 btu inverter hkey685xs/hcki685xs pentru

Aer Conditionat HOKKAIDO 24000 BTU INVERTER HKEY685XS/HCKI685XS pentru casa


case apartamente mansarde Aparatul de aer conditionat HOKKAIDO 24000 BTU... INVERTER  raceste si incazeste aerul din casa ta, se poate utiliza si in spatiile... comerciale mici, magazine mici. Marca HOKKAIDO are un design atragator care se ... »

Pret: 4799 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Proiecte case

proiecte case


parter cu etaj mansardat, planuri case parter, proiecte case cu un etaj, proiecte... de case mici si de case ieftine, tipuri de case din caramida, BCA, sau case din lemn... contine tipuri de case si vile moderne, proiecte de case unifamiliale, tipuri de case ... »
Light Member 13 ani
Cluj
 Casa irina; casa cu pasaport

CASA IRINA; CASA CU PASAPORT ENERGETIC


casa la cheie poate fii mai mic sau mai mare in functie de pretentiile Dvs...Suprafata construita desfasurata 132 mp Se va lua ca exemplu o casa... cu parter si mansarda de cca 132 mp suprafata desfasurata cu acoperisul in doua ape ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Casa din suburbie

Casa din suburbie


Casa din suburbie   Casa din suburbie Playmobil trebuie mobilata. Setul... dispune de sistem de inclinare al ferestrelor de la mansarda, terasa cu mobilier...) si living (367763). Deschideti usa afara spre mica terasa din gradina unde exista spatiu ... »

Pret: 800.8 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Casa din suburbie

CASA DIN SUBURBIE


Casa din suburbie Playmobil trebuie mobilata. Setul dispune de sistem... de inclinare al ferestrelor de la mansarda, terasa cu mobilier de gradina si gratar. Exista...). Deschideti usa afara spre mica terasa din gradina unde exista spatiu pentru un gratar ... »

Pret: 794 RON
Buyer Member 7 ani
Alba
304 produse / 13 pagini
25 produse pe pagina.

"case cu mansarda mici" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea