Inscrie firma »

casa pe teren in panta - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre casa pe teren in panta
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Casa unifamiliala pe teren in

casa unifamiliala pe teren in panta


Arhitectura destinata locuirii , cu suprafete peste medii si spatii create pe seminivele (raumplan)... ... »
Buyer Member 8 ani
Bihor
 Casa anca

CASA ANCA


Anca SUPRAFETE CONSTRUITE Arie construita Arie demisol: 87.2mp Arie parter: 100.7 mp Arie etaj: 79 mp Arie pod: 26.4 mp Arie totala: 293.3 mp Arie terase: 65.9 mp Dimensiuni in plan: 15.48 x 10.50 m (fara terasa) DEMISOL Hol 8.9 mp... ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Teren intravilan in bardesti, mures

Teren intravilan in Bardesti, Mures


mica si o casa eleganta (rustica).Compusa din teren intravilan, 7000 mp, vandabil...De vanzare proprietate in Bardesti, pe o panta frumoasa, insorita, cu o livada..., la pretul de 25 euro/mp. Casa cu : parter - living, bucatarie, baie, terasa; etaj ... »
Buyer Member 14 ani
Mures
 De inchiriat sau vanzare casa si

De inchiriat sau Vanzare Casa si Teren mare Calea Bucuresti Tunari


Casa de vanzare in centrul Comunei Tunari, langa Mega Image.Casa are 5..., suprafata utila 190 mp .Suprafata terenului este de 1500 mp,cu deschidere de 31 ml...,alta pe panta de acces spre garaj.Alte 4 masini pot fi parcate pe trotuarul din fata ... »

Pret: 169000 EUR
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Casa hutin

CASA HUTIN


terenului in panta.Este o solutie mai ieftina in acelasi timp. Clientii au creat...Casa Hutin a fost construita nu pe o dala de lemn ci pe stalpi beton, din cauza... un spatiu de depozitare dedesubtul casei. Este o casa pe o structura lejera ... »
Buyer Member 6 ani
Neamt
 Case din lemn model elegant

Case din lemn model Elegant


de 4 membri = potrivita pentru teren drept, eventual putin inclinat = casa poate fi...Constructie casa pe structura din lemn. numar de persoane 4 camere locuibile... 4 suprafata construita 75,9 mp spatiul imprejmuit 480 mc panta acoperisului ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Casa din lemn atol

Casa din lemn Atol


Atol este casa de marime mai mica, proiectata pentru amplasare intre case... cu etaj, este ideala pentru un teren drept sau putin inclinat, cu spatii interioare... 73,8 mp spatiul imprejmuit 535,3 mc panta acoperisului 40o suprafata utila ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Casa din lemn bonus

Casa din lemn Bonus


Bonus este casa de categorie si dimensiune mica, potrivita pentru o zona... cu un regim de redus P+M = potrivita unui teren drept, eventual putin inclinat, dispozitia...,2 mc panta acoperisului 43o suprafata utila total 114,3 mp suprafata locuibila ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Proiect urban

Proiect urban


Casa unifamiliala destinata locuirii pe teren in panta. ... »
Buyer Member 8 ani
Bihor
 Casa ecologica pe structura din lemn domino 2

Casa ecologica pe structura din lemn Domino 2


case cu etaj = este ideala pentru un teren drept sau putin inclinat = pentru...Domino Plus 2 este casa de marime mai mica = proiectata pentru amplasare intre... 98,4 mp spatiul imprejmuit 567,1 mc panta acoperisului 45o suprafata utila ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vanzare case de vacanta  mihaesti glx680728

vanzare Case de vacanta Mihaesti GLX680728


cu piatra, stalpi metal. Terenul este usor in panta si se afla in vecinitatea unei...GLX680728 Vand casa de vacanta in comuna Mihaiesti, judetul Arges. Casa are o... suprafata de 41 de metri patrati si un teren de 1150 metru patrati. Este construita ... »

Pret: 9000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile victoriei bucuresti glx020333

vanzare Case / Vile Victoriei Bucuresti GLX020333


suprafata de circa 883.25 mp- inclusiv subsolul, lotul de teren este estimat la 449 mp... prin alegerea unui acoperis cu panta franta.Vila are o structura de zidarie portanta ... »

Pret: 2300000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Casa elena

CASA ELENA


teren puteti afla si la ce distanta de casa dvs. sunt utilitatile precum si nivelul...CASA ELENA CU PASAPORT ENERGETIC Suprafata construita desfasurata 215mp... optima a casei pe teren (orientarea ei preferabil catre sud si in functie ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Vanzare case / vile warthe brasov glx203bv0828

vanzare Case / Vile Warthe Brasov GLX203BV0828


pe un teren de 2000 mp, in panta fiind dispusa P+E la strada ( in fata ) si P+E1+E2 ... »

Pret: 590000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie alexandra caldarusani

Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI


de Bucuresti terenul este amplasat la est de DJ 101 C si are o asezare plana cu o panta... pe un teren de 38.500mp. Situat in zona comunei Gruiu la numai 40 de kilometri... structurii rezistenta seismica sporita, casa realizata din materialul nostru fiind o casa ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Vanzare case / vile sud-vest ramnicu valcea glx11,077

vanzare Case / Vile Sud-Vest Ramnicu Valcea GLX11,077


la drumul national din zona, pe un teren cu o panta lina la intrare(ceea ce face... desfasurata, teren 9500mp, 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, terasa, birou, piscina ... »

Pret: 389900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Vila eleganta in zona centrului civic al brasovului - dealul melcilor

Vila eleganta in zona centrului civic al Brasovului - Dealul Melcilor


Civic - Dealul Melcilor Structura din: casa fiind construita pe teren in panta.... Datorita pozitiei sale si a terenului generos aceasta casa este unica, extrem de rar...Casa propusa spre achizitionare este cu 8 camere situata in Brasov,zona Centru ... »

Pret: 480000 EUR
Oferit de:SC SENZI S.R.L.
Buyer Member 3 ani
Brasov
 Vila lux brasov

Vila Lux Brasov


acestei case: un teren de 1100 mp in panta orientat spre sud si o perspectiva... materialele consacrate ale caselor traditionale - soclu de piatra, pereti exteriori... senzationala asupra centrului vechi al Brasovului. Constructia se aseaza firesc pe terenul ... »

Pret: 890000 EUR
Gold Member 3 ani
Brasov
Comanda acum
 Vila  brasov

Vila Brasov


de la amplasamentul acestei case: un teren de 1100 mp in panta orientat spre sud si o perspectiva... pe terenul in panta, inaltandu-se usor pe verticala. Solul stancos (valorificat..., reinterpretand materialele consacrate ale caselor traditionale – soclu de piatra ... »
Gold Member 3 ani
Brasov
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"casa pe teren in panta" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea