Inscrie firma »

cabina vopsit auto - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cabina vopsit auto
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cabina vipsit st-60

Cabina vipsit ST-60


Cabine de vopsit autoturisme, furgonete, camioane, pentru vopseluri pe baza... si postgarantie pentru toata gama de echipamente * furnizarea de solutii complete * cabine... de vopsit omologate CE Specificatii: Dimensiuni exterioare (mm) 7100 X 5550 X 3600 ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Filtre cabina vopsit

Filtre cabina vopsit


Filtre pentru cabina de vopsit .Pentru podea si pentru tavan . Ambalare : role ... »

Pret: 14 RON
Buyer Member 5 ani
Neamt
 Cabina de vopsit

CABINA DE VOPSIT


Cabina de vopsit :OMIA GALIXIA 280P 728G Dimensiuni interioare: - Lugime...: 7,28 m - Latime: 4 m - Inaltime interior: 2,8 m Cabina: - Panouri...; 18 kW 40 A; Aplicatii: Ateliere de vopsitorie auto pentru filtrarea ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Inchiriere cabina vopsit

inchiriere cabina vopsit


inchiriem cabina vopsit (cuptor ) pt vopsitor auto , stand vopsele maxmayer... cabina polin inaltime 2.5 metri ... »
Oferit de:glissando srl
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Vopsitorie auto focsani

Vopsitorie auto Focsani


, in cabina de vopsit, pentru orice tip de masina. Folosim produse profesionale care...Oferim servicii profesionale de vopsitorie auto cu tehnologie de ultima ora ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Vrancea
 Servicii colectare filtre auto uzate

Servicii colectare filtre auto uzate


si a filtrelor uzate de la cabinele de vopsit.... (atat cu carcasa metalica, cat si fara) provenite de la mijloace auto, precum ... »
Buyer Member 10 ani
Dolj
 Cabina de vopsire auto

Cabina de vopsire auto


: Operatia nr. 1.: Piesele introduse in cabina sunt vopsite de catre operatorul aflat...In cabina de vopsire - zvantare - uscare se realizeaza urmataorel operatii ... »
Buyer Member 10 ani
Mures
 Cabine vopsire auto

Cabine vopsire auto


Cabine de vopsire fabricate in Italia, certificate conform normelor europene.... Pereti si plafon din panouri sandwich izolate cu spuma poliuretanica, vopsite ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Arzator pentru cabina de vopsire

Arzator pentru cabina de vopsire


din vopsitorii sau service-uri auto....Arzatorul pentru cabina de vopsire este un arzator cu aer insuflat care poate..., soia, in etc.). Sunt utilizate pe cabine de vopsire in camp electrostatic ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vopsitorie auto

Vopsitorie auto


, Generalli, Astra, BCR asigurari, Uniqa, .. Cabine de vopsit si pregatit, de ultima...CAT PROFESIONAL AUTO SERVICE Atelierul va sta la dispozitie in vederea ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Vopsitorie auto

vopsitorie auto


in cabina noua de vopsit (Saima-Italia) cu vopsele profesionale (DUPONT) preparate...lucrari de vopsitorie auto - orice tip de autoturisme si autoutilitare ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Montam service auto la cheie

Montam service auto la cheie


: cabine de vopsit , zone de pregatire , box pregatire vopsea , elevatoare...Profesionisti in sectorul tinichigerie si vopsitorie auto, profesionssti... si compresoare. Intr-un cuvant, montam service auto la cheie. Oferim seriozitate si calitate ... »
Buyer Member 7 ani
Olt
 Service auto

Service auto


. VOPSITORIE cabina de vopsit de ultima generatie vopselele utilizate de noi sunt... de vopsitorie cuprinde 6 standuri de pregatire premergatoare vopsiri si cabina de vopsit ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Compresor tandem - germania

COMPRESOR TANDEM - GERMANIA


si cabina de vopsit.Fiind dotat cu doua agregate,are avantajul,ca daca un agregat cade...Compresorul tandem este foarte util,in sevice auto in care functioneaza ... »

Pret: 4712 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale baicului bucuresti 3d3603869

inchiriere Spatii industriale Baicului Bucuresti 3D3603869


, cabina de vopsit.... Zona Baicului, spatiu ideal service auto, parter cu incalzire, suprafete 390..., utilitati, pretabil servica auto/depozitare/productie/servicii. Disponibile 2 elevatoare ... »

Pret: 4 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale basarabia bucuresti 3d4603848

inchiriere Spatii industriale Basarabia Bucuresti 3D4603848


angajati, doua birouri.Se poate inchiria utilat , cabina de vopsit, elevator, compresor...Inchiriez hala utilata pentru Service Auto in sector 3, B-dul Basarabia ... »

Pret: 3 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Arzator ulei ars

Arzator ulei ars


montate pe generatoare de aer cald, cazane de incalzire centrala, cabine de vopsit...Sisteme de incalzire pe baza de ulei universal - ulei uzat ( auto ), ulei ... »
Oferit de:Rada Instal
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Statie de betoane mobila 55 m3/h

STATIE DE BETOANE MOBILA 55 m3/h


apometru digital) 7. Cabina de operare 8. Compresorul de aer 9. Aparatura electrica... capacitate totala de 30 m3, realizat din tabla de otel vopsita anticoroziv, iar... confectionata din tabla de otel vopsita anticoroziv si este dimensionata astfel incat sa ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Statie de betoane mobila

STATIE DE BETOANE MOBILA


compartimente cu o capacitate totala de 30 m3, realizat din tabla de otel vopsita... confectionata din tabla de otel vopsita anticoroziv si este dimensionata astfel incat sa... greutate nominala de pana la 600 kg. Executata din tabla de otel OL 37, vopsita ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Playseat alcantara

Playseat Alcantara


structura puternica de otel ( vopsit in negru) si care da simulatorului de conducere... mici in varsta. Ai posibilitatea sa-ti customizezi cockpit-ul ( cabina de pilotaj...„Æ’torii auto de curse profesioniaˆ™ti pentru antrenament si testare- Constructie ... »

Pret: 1625.07 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Playseat evolution black

Playseat Evolution Black


structura puternica de otel ( vopsit in negru) si care da simulatorului de conducere... mici in varsta. Ai posibilitatea sa-ti customizezi cockpit-ul ( cabina de pilotaj... durabila- Piele tip vinil neagra- Poate fi utilizat si de ca„Æ’tre conduca„Æ’torii auto ... »

Pret: 1625.07 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Playseat evolution white

Playseat Evolution White


structura puternica de otel ( vopsit in negru) si care da simulatorului de conducere... mici in varsta. Ai posibilitatea sa-ti customizezi cockpit-ul ( cabina de pilotaj... durabila- Piele tip vinil alba- Poate fi utilizat si de ca„Æ’tre conduca„Æ’torii auto ... »

Pret: 1625.07 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Playseat revolution

Playseat Revolution


structura puternica de otel ( vopsit in negru) si care da simulatorului de conducere... mici in varsta. Ai posibilitatea sa-ti customizezi cockpit-ul ( cabina de pilotaj...„Æ’tre conduca„Æ’torii auto de curse profesioniaˆ™ti pentru antrenament si testare ... »

Pret: 1735.38 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Acoperiri cu teflon original dupont

Acoperiri cu Teflon original DuPont


la actiuni termice carlige utilizate la vopsitorii cabine de vopsire Industria... cilindri de ghidaj piese supuse actiuni chimice Industria auto: componentele ... »

Pret: 10 EUR
Oferit de:Ten-Line
Buyer Member 9 ani
Altele
 
24 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cabina vopsit auto" in Firme Hot - 17 Rezultat(e)
Folositi cautarea