Inscrie firma »

bursa de valori actiuni - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre bursa de valori actiuni
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Bursa de valori & rasdaq

Bursa de valori & Rasdaq


GM Invest intermediaza vanzarea/cumpararea de actiuni pe BVB & Rasdaq... prin plasament privat sau/si oferta publica de vanzare a valorilor mobiliare. Broker ... »
Oferit de:GM Invest
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Intermedierea vanzarii si cumpararii de actiuni ale

Intermedierea vanzarii si cumpararii de actiuni ale firmelor cotate la Bursa


Compania Broker SA accepta ordinele de vanzare si cumparare din partea clientilor sai, urmand sa le execute respectand indicatiile acestora. Vom executa doar comenzile de vanzare sau cumparare specificate expres. ... ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Tranzactionare actiuni - cont asistat

Tranzactionare ACTIUNI - cont ASISTAT


investi in actiuni, obligatiuni si drepturi de preferinta. Un plasament la bursa...S.S.I.F. TGH Investment S.A. intermediaza tranzactii cu aciunitiuni la Bursa... de Valori Bucuresti (BVB). In prezent, prin intermediul societatii noastre puteti ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Tranzactionare online - actiuni

Tranzactionare ONLINE - actiuni


S.S.I.F. TGH Investment S.A. intermediaza tranzactii la Bursa de Valori... in actiuni, obligatiuni si drepturi de preferinta. Pentru a deveni clientul S.S.I.F. TGH...; - vizualizarea in timp real a indicilor Bursei de Valori Bucuresti; - grafice intra ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Vanzarea sau cumpararea de valori mobiliare si de

Vanzarea sau cumpararea de valori mobiliare si de alte instrumente financiare


.C. Bursa de Valori Bucuresti S.A. si al S.C. B.M.F.M. S.A. Sibiu, avand acces direct... la platformele de tranzactionare ale BVB si BMFMS. TRANZACTII cu VALORI MOBILIARE.../vinde actiunile listate la BVB; - clientii stabilesc obiectivele investitionale si transmit ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Green weenies and due diligence. jargon de afaceri american

Green Weenies and Due Diligence. Jargon de afaceri american


, variantele si expresiile proprii. Cartea aceasta e cu adevarat valoroasa atat pentru... si de etc. etc. etc. Beehive " Actiuni fara rost; multa roiala, cu prea putine efecte.... Stag " La bursa, un speculant pe termen scurt. " ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tranzactionare obligatiuni - cont asistat

Tranzactionare OBLIGATIUNI - cont ASISTAT


la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Pentru a deveni clientul nostru este necesar sa...Spre deosebire de actiuni care presupun o participare la capitalul social... un instrument eficient si pentru investitorii in actiuni, contribuind la reducerea riscului ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Reglator al tensiunii 200 ml daciaplant

Reglator al Tensiunii 200 ml DaciaPlant


si a relaxarii inimii. Tensiunea arteriala are doua valori: o valoare mai mare, data... diastolica (cand inima se relaxeaza). Valorile normale ale tensiunii arteriale sunt... limitele normale (cu valori care depasesc 140/90 mm Hg), fiind cea mai raspandita boala ... »

Pret: 26.5 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Reglator al tensiunii 50ml dacia plant

Reglator al Tensiunii 50ml Dacia Plant


si a relaxarii inimii. Tensiunea arteriala are doua valori: o valoare mai mare, data... diastolica (cand inima se relaxeaza). Valorile normale ale tensiunii arteriale sunt... limitele normale (cu valori care depasesc 140/90 mm Hg), fiind cea mai raspandita boala ... »

Pret: 9.9 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Reglator al tensiunii 60 cpr daciaplant

Reglator al Tensiunii 60 Cpr DaciaPlant


de valoroasa datorita actiunii sale de reglare psiho-emotionala si de stimulare a memoriei..., eficient.Traista ciobanului (Capsella bursa pastoris)Este o planta pe cat de raspandita.... Planta contine principii active valoroase: flavonoide, triterpene, uleiuiri volatile ... »

Pret: 9.5 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Reglator al tensiunii 60cps

REGLATOR AL TENSIUNII 60cps


un antiaritmic, sedativ vegetativ, eficient. Traista ciobanului (Capsella bursa pastoris...) Planta miraculoasa pentru secolul nostru, roinita este extrem de valoroasa datorita... actiunii sale de reglare psiho-emotionala si de stimulare a memoriei. Planta contine ... »

Pret: 15.04 RON
Oferit de:FABEMA PLUS SRL
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Tinc cu miere hiperpanaceus 100ml -77 plante santo raphae

TINC CU MIERE HIPERPANACEUS 100ML -77 plante SANTO RAPHAE


din 77 plante medicinale cu efecte foarte valoroase, la care s-a adaugat miere... detoxifiere, tonifiere si regenerare. Indicatii: Actiuni: aperitiv, stimulent digestiv... arteriala necontrolata, cu valori foarte mari, schizofrenie, alergie la unul dintre ... »

Pret: 31.8 RON
Buyer Member 4 ani
Prahova
 Hiperpanaceus tinctura cu miere 100 ml steaua divina

Hiperpanaceus Tinctura cu Miere 100 ml Steaua Divina


medicinale cu efecte foarte valoroase, la care s-a adaugat miere de albine. Formula sa....20%, Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) 0.20%, Trandafir (Rosa centifolia) 0... deionizata.Indicatii: Actiuni: aperitiv, stimulent digestiv, detoxifiant, tonic general ... »

Pret: 28.4 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"bursa de valori actiuni" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea