Inscrie firma »

buletinul constructiilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre buletinul constructiilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Dirigentie de santier

dirigentie de santier


a executiei lucrarilor de constructii, respectarea pe santier a proiectului de executie... in constructie. Dirigintele de santier se asigura ca obiectivul se va executa avand minimul..., buletine de incercari, asigura buna desfasurare a investitiei. Impreuna cu proiectantul ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Constructii de la a la z,dar si

Constructii de la A la Z,dar si proiectare,amenajari,instalatii,izolatii


constructiei. -Acte necesare pentru incheierea contractului - copie dupa actul... de proprietate teren si planuri anexe - copie dupa buletin - studiu geologic al terenului... - ridicare Topografica pentru Proiect Autorizatie de Constructie - Certificat ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Cantar pod bascula 60 tone, 18m

Cantar pod bascula 60 tone, 18m


a buletinului de cantarire - Materiale necesare montajului; - Proiect avizat pentru... executia cantarului; - Proiect pentru turnarea fundatiilor 2. Constructia metalica ... »
Oferit de:SC PRO SOFT SRL
Buyer Member 10 ani
Neamt
 Examen psihilogic atestat transport persoane

Examen psihilogic atestat transport persoane


functioneaza in reteaua teritoriala proprie a Ministerului Transporturilor, Constructiilor... programare, doar cu buletinul si carnetul de conducere. Contravaloarea examenului este 55 ... »
 Euro quality test - laborator incercari betoane

EURO QUALITY TEST - Laborator incercari betoane


Inspectoratul de Stat in Constructii ca Laborator de incercari grad II si elaboreaza... mecanice (compresiune si incovoiere) pe epruvete de beton; - Emitere buletin unic. ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursul de instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze, cod cor

Cursul de INSTALATOR INSTALATII TEHNICO SANITARE SI DE GAZE, COD COR 7136.2.2


instalatiilor in constructii 8.respectarea NTSM si PSI 9.executarea sistemelor exterioare... pentru inscriere: - copie ultimul act de studii - copie carte / buletin ... »

Pret: 550 RON
 Deflectometru benkelman

Deflectometru BENKELMAN


minut Conditii constructiv- functionale ale deflectometrului : - vibrator pentru.... La livrare aparatul este insotit de certificat de conformitate si buletine metrologice ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Deflectometru  benkelman

Deflectometru Benkelman


. - timp de masurare : 1 minut Conditii constructiv- functionale ale deflectometrului... de conformitate si buletine metrologice ale comparatoarelor. ... »
Silver Member 13 ani
Iasi
 Bransamente electrice enel monofazice sau trifazic

Bransamente electrice ENEL monofazice sau trifazic


-avizul de amplasament de la ENEL -autorizatia de constructie in termen sau receptia... necesar proiectul instalatiei interioare si buletinele de verificare rezistenta... a executat instalatia interioara. Daca nu exista proiect si buletine de verificare, le ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Solutie ignifuga

SOLUTIE IGNIFUGA


LUCRARI DE IGNIFUGARE,INTOCMESTE DOSARUL PENTRU OBTINEREA BULETINELOR DE ANALIZA... de constructii -case din lemn model canadian... CU VANZARE! -Casa PILOT-din lemn model canadian, si -DEPOZIT de materiale de constructii ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:SC Star S&R SRL
Buyer Member 3 ani
Dambovita
 Casa izabela p+mansarda;casa cu pasaport energetic

CASA IZABELA P+MANSARDA;CASA CU PASAPORT ENERGETIC


- subsol,garaj Cartea tehnica a constructiei Cartea Tehnica reprezinta... ,,certificatul de nastere" al unei constructii. intocmirea ei intra in sarcina dvs..., executia, receptia si urmarirea comportarii in exploatare a constructiei ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Proiectant sisteme de securitate - cor 215119

Proiectant sisteme de securitate - COR 215119


DE PARTICIPARE - studii superioare tehnice cu urmatoarele profile: constructii, instalatii... pentru constructii, arhitectura, electronic, electrotehnic, automatizari sau conexe... cu acestea DOSARUL DE INSCRIERE - copie buletin/carte de identitate - copie diploma ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Leasing  extern

Leasing Extern


constructii Utilaje agricole Echipamente industriale Linii de productie Sisteme... creditelor angajate; contracte de leasing in derulare; Copii dupa buletinele... de leasing, impreuna cu o copie dupa buletinul de identitate; Prezentare bunului care ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"buletinul constructiilor" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea