Inscrie firma »

buletinul constructiilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre buletinul constructiilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Dirigentie de santier

dirigentie de santier


a executiei lucrarilor de constructii, respectarea pe santier a proiectului de executie... in constructie. Dirigintele de santier se asigura ca obiectivul se va executa avand minimul..., buletine de incercari, asigura buna desfasurare a investitiei. Impreuna cu proiectantul ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 Cantar pod bascula 60 tone, 18m

Cantar pod bascula 60 tone, 18m


a buletinului de cantarire - Materiale necesare montajului; - Proiect avizat pentru executia... cantarului; - Proiect pentru turnarea fundatiilor 2. Constructia metalica a podului ... »
Oferit de:SC PRO SOFT SRL
Buyer Member 7 ani
Neamt
 Examen psihilogic atestat transport persoane

Examen psihilogic atestat transport persoane


functioneaza in reteaua teritoriala proprie a Ministerului Transporturilor, Constructiilor... programare, doar cu buletinul si carnetul de conducere. Contravaloarea examenului este 55 ... »
 Deflectometru benkelman

Deflectometru BENKELMAN


minut Conditii constructiv- functionale ale deflectometrului : - vibrator pentru.... La livrare aparatul este insotit de certificat de conformitate si buletine metrologice ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Constructii de la a la z,dar si

Constructii de la A la Z,dar si proiectare,amenajari,instalatii,izolatii


- PROIECTARE, include si toate avizele aferente,pret 05% din valoarea constructiei. -Acte... si planuri anexe - copie dupa buletin - studiu geologic al terenului - ridicare... Topografica pentru Proiect Autorizatie de Constructie - Certificat de Urbanism ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Casa izabela p+mansarda;casa cu pasaport energetic

CASA IZABELA P+MANSARDA;CASA CU PASAPORT ENERGETIC


,garaj Cartea tehnica a constructiei Cartea Tehnica reprezinta ,,certificatul... de nastere" al unei constructii. intocmirea ei intra in sarcina dvs. si a proiectantului..., receptia si urmarirea comportarii in exploatare a constructiei si instalatiilor ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Leasing  extern

Leasing Extern


constructii Utilaje agricole Echipamente industriale Linii de productie Sisteme... de leasing in derulare; Copii dupa buletinele de identitate (C.I.) ale asociatilor... buletinul de identitate; Prezentare bunului care va fi in leasing (oferta furnizor ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"buletinul constructiilor" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea