Inscrie firma »

boxe active bas rcf - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre boxe active bas rcf
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Rcf sub 705-as subwoofer activ

RCF SUB 705-AS subwoofer activ


performant, capabil sa produca sunete de bas extrem de curate Si de puternice ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Boxa activa rcf 4pro 3031-a

Boxa activa RCF 4PRO 3031-A


RCF 4PRO 3031-A, boxa activa profesionala cu cabinet bass-reflex, arhitectura... pe 2 cai, claritate exceptionala pe frecventele inalte si un bas exact. amplificare ... »

Pret: 4789 RON
Light Member 10 ani
Timis
 Rcf tt25-a boxa profesionala

RCF TT25-A Boxa profesionala activa


una de 4” este prea lenta pentru o boxa pe doua cai... Deci firma RCF a proiectat... activ pe doua cai. Puterea incredibil de mare, dinamica, linearitatea, acuratetea... sunetului, impreuna cu dimensiunea compacta fac ca TT25-A sa fie boxa profesionala ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf ttl33-a line array

RCF TTL33-A Line Array


sustinut al inginerilor ne-au condus la un unic rezultat: TTL-33A. Activ, ultra compact... de 750 wati Si cu trei amplificatoare digitale: 500 wati medii-bas, 500 wati medii... carcasa exterioara de aluminiu, pe partea din spate a boxelor Driver ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf art 322-a boxa profesionala

RCF ART 322-A Boxa profesionala activa


a sistemului PA, cat Si ca monitor de scena. RCF ART 322-A este o boxa activa... Boxa activa pe doua cai ART 322-A este... solutia perfecta pentru amplificarea live unde este necesar un bas cu mai mult &ldquo ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf tt22-a boxa profesionala

RCF TT22-A Boxa profesionala activa


de 4” sunt prea lente pentru boxe pe doua cai... deci am inventat ‘RCF... cea puternica boxa din clasa ei. Un design acustic extrem de bine gandit, plus... sau monitorizare. Frecventele inalte Compania RCF a dezvoltat un nou tip ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf art 525-a boxa profesionala

RCF ART 525-A Boxa profesionala activa


digital de mare putere, fac ca noile modele ART sa devina boxele preferate al multor... amplificarea live, cat Si pentru sistemele de sunet instalate. RCF ART 522-A Si ART... 525-A sunt boxe pe doua cai, care ofera o putere substantiala pentru a mare ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf art 315-a boxa profesionala

RCF ART 315-A Boxa profesionala activa


;punch” Si inalte extrem de curate. RCF ART 315-A este o boxa activa pe doua cai... cercetari ale firmei RCF in domeniul realizarii boxelor pe doua cai. Driver... pentru amplificarea live unde este necesar un bas cu mai mult &ldquo ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf art 522-a boxa profesionala

RCF ART 522-A Boxa profesionala activa


Boxa activa pe doua cai ART 522-A Si ART 525... Si pentru sistemele de sunet instalate. RCF ART 522-A Si ART 525-A sunt boxe... ca noile modele ART sa devina boxele preferate al multor profesioniSti audio ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf ttl31-a boxa profesionala

RCF TTL31-A Boxa profesionala activa


a boxelor. Driver-e de compresie RCF a dezvoltat un nou driver... digitale: 500 wati medii-bas Si 250 wati pentru driver-ele de compresie. Rezultatul...-elor de boxe este cat se poate de simpla, rapida Si lipsita de efort ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf tt08-a boxa profesionala

RCF TT08-A Boxa profesionala activa


sa este cu aproape 3dB mai ridicata, fata de multe boxe echipate cu difuzor de 10...”, chiar comparabil cu boxe prevazute cu woofer de 12”. TT08-A..., incredibil de uSor. Un sound de bas superb, raspuns in frecventa foarte liniar ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf art 310-aboxa profesionala

RCF ART 310-ABoxa profesionala activa


in frecventa extrem de liniar. RCF ART 310-A este o boxa activa pe doua cai... recente cercetari ale firmei RCF in domeniul realizarii boxelor pe doua cai... ART 310-A este o boxa de referinta in categoria boxelor ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf art 310 boxa profesionala pasiva

RCF ART 310 Boxa profesionala pasiva


puternic Si un raspuns in frecventa extrem de liniar. RCF ART 310 este o boxa... recente cercetari ale firmei RCF in domeniul realizarii boxelor pe doua cai... ART 310 este o boxa de referinta in categoria boxelor de 10&rdquo ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf art 315 boxa profesionala pasiva

RCF ART 315 Boxa profesionala pasiva


Si design acustic de exceptie ca Si seria ART activa. Poseda un bas cu mult &ldquo... necesita folosirea unui amplificator extern. RCF ART 315 este o boxa pasiva... ale firmei RCF in domeniul realizarii boxelor pe doua cai. Driver-ul ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea