Inscrie firma »

biserici ortodoxe bucuresti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre biserici ortodoxe bucuresti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Dictionar de teologie ortodoxa si stiinta

Dictionar de teologie ortodoxa si stiinta


Razvan Ionescu este doctor in inginerie medicala si preot al parohiei ortodoxe... romane Sfanta Parascheva si Sfanta Genoveva, biserica Saint Sulpice, Paris. Adrian... doctor in teologie si conferentiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxa ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Dictionar de teologie ortodoxa si stiinta

Dictionar de teologie ortodoxa si stiinta


de Teologie Ortodoxa a Universitatii din Bucuresti.... medicala si preot al parohiei ortodoxe romane Sfanta Parascheva si Sfanta Genoveva..., biserica Saint Sulpice, Paris. Adrian Lemeni, absolvent al Universita?ii &bdquo ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Dictionar de teologie/ pr. razvan ionescu si adrian lemeni

Dictionar de teologie/ pr. Razvan Ionescu si Adrian Lemeni


Razvan Ionescu este doctor in inginerie medicala si preot al parohiei ortodoxe... romane Sfanta Parascheva si Sfanta Genoveva, biserica Saint Sulpice, Paris... doctor in teologie si conferentiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxa ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile  alunis glx55027

vanzare Case / Vile Alunis GLX55027


HA CARE APARTINE BISERICII ORTODOXE SI PE CARE NU SE VA CONSTRUII NICIODATA... DE SLANIC PRAHOVA, 107 KM DE CENTRUL BUCURESTIULUI.VIS A VIS DE CASA ESTE UN TEREN DE 10 ... »

Pret: 25000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Crematiunea si religia crestina, autor i. calinic popp serboianu

Crematiunea si religia crestina, autor I. Calinic Popp Serboianu


vremii. Ca urmare a reactiei reprezentantilor Bisericii Ortodoxe Romane, deciziile..., a crematoriului "Cenusa" in Bucuresti, a declansat o serie de polemici in societatea... Serboianu este unicul cleric ortodox din tara noastra care a sustinut, in mod public ... »

Pret: 25.2 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Atlas rutier si turistic. romania si republica moldova. ed. 2013

Atlas rutier si turistic. Romania si Republica Moldova. Ed. 2013


care: ● Manastirile si schiturile ortodoxe ● Siturile UNESCO ● Bisericile... pentru zonele centrale ale oraselor Bucuresti si Chisinau + zonele centrale a 52 ... »

Pret: 74.9 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Dictionar englez-roman al bibliei autorizate, autor  mihai  sroe

Dictionar englez-roman al Bibliei autorizate, autor Mihai Sroe


si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane. Volumul ofera si o introducere - realizata... de la Bucuresti, tiparita sub indrumarea si cu purtarea de grija a Prea Fericitului Parinte ... »

Pret: 31.5 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Atlas rutier & turistic. romania si moldova

Atlas Rutier & Turistic. Romania si Moldova


de importanta nationala sau locala, dintre care: - Manastirile Si schiturile ortodoxe... - Siturile UNESCO - Bisericile forsificate din Transilvania - Manastirile... BucureSti Si ChiSinau + zonele centrale a 52 de oraSe din Romania Si 14 din Republica ... »

Pret: 59.92 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Inchiriere case / vile centrul istoric bucuresti

inchiriere Case / Vile Centrul Istoric Bucuresti 3D1704449


Bucuresti ; urmeaza biserica ortodoxa Stavropoleos (zidita in timpul celei de-a doua... specific secolului al XIX-lea, unicat in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania... 1910-1913 pentru societatea Dacia pe locul unde s-a aflat Biserica lui Ghiorma ... »

Pret: 2000000 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Istoria romanilor vazuta de neagu djuvara. fals stiintific sau tradare

Istoria Romanilor vazuta de Neagu Djuvara. Fals stiintific sau tradare de tara?


licentiat al lnstltutului Teologic de Grad Unlversitar din Bucuresti, cu teza Ortodoxie... la Spitalul Filantropia din Bucuresti, fiind insa originar din satul Popesti, comuna... biserica a comunei. In prezent este cetatean de onoare al judetului Arges. Este ... »

Pret: 16.25 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare spatii comerciale calea victoriei bucuresti

vanzare Spatii comerciale Calea Victoriei Bucuresti 3D1704526


si unde ar urma sa fie amenajata Pinacoteca Municipiului Bucuresti ; urmeaza biserica... in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania , avand grad de protectie maxim... societatea Dacia pe locul unde s-a aflat Biserica lui Ghiorma Banul si Hanul Grecilor ... »

Pret: 2000000 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile calea victoriei bucuresti

vanzare Case / Vile Calea Victoriei Bucuresti 3D1704168


Municipiului Bucuresti ; urmeaza biserica ortodoxa Stavropoleos (zidita in timpul celei de... specific secolului al XIX-lea, unicat in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania... A construita intre anii 1910-1913 pentru societatea Dacia pe locul unde s-a aflat Biserica ... »

Pret: 2000000 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii comerciale centrul istoric

inchiriere Spatii comerciale Centrul Istoric Bucuresti 3D1704450


Bucuresti ; urmeaza biserica ortodoxa Stavropoleos (zidita in timpul celei de-a doua... in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania , avand grad de protectie maxim... 1910-1913 pentru societatea Dacia pe locul unde s-a aflat Biserica lui Ghiorma ... »

Pret: 8500 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile centrul istoric bucuresti

vanzare Case / Vile Centrul Istoric Bucuresti 3D1704168


fie amenajata Pinacoteca Municipiului Bucuresti ; urmeaza biserica ortodoxa...-cartier bancar si de afaceri specific secolului al XIX-lea, unicat in Bucuresti, cu valoare... pe locul unde s-a aflat Biserica lui Ghiorma Banul si Hanul Grecilor si unde ar urma sa ... »

Pret: 2000000 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Psihologia in textele sfintei scripturi

Psihologia in textele Sfintei Scripturi


si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane, Bucuresti, 1997. Avdeev, Dimitri, Cand sufletul... al Bisericii Ortodoxe Romane, Bucuresti, 1982. Briancianinov, Ignatie, Despre inselare... Biblic si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane, Bucuresti, 1984. Moise Aghioritul ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Paste 2009 in israel 7 nopti

Paste 2009 in Israel 7 nopti


- Capernaum - Tabgha. Mic dejun. Deplasare la Nazaret, vizitarea Bisericii ortodoxe Sf....Mic dejun. Deplasare Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii ortodoxe ridicata pe locul unde... Palestinian, vizita la Biserica ortodoxa , unde se aflaDudul lui Zaheu si la Biserica ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Boboteaza in tara sfanta 7 zile

BOBOTEAZA IN TARA SFANTA 7 zile


.05 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la 13.45. Biserica Nasterii.... Vizitarea Bisericii Ortodoxe. Optional: Croaziera pe Marea Galileii unde se va servii...Plecare : 17.01.2012 ZIUA I: Bucuresti - Jerusalem Intalnire la aeroportul ... »

Pret: 499 EUR
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Israel pelerinaj in tara sfanta

Israel Pelerinaj in Tara Sfanta


-o pe Fecioara Maria ca va naste Fiul Domnului, dupa care vizitam Biserica Ortodoxa Greceasca... Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului ( ridicata de Imparateasa Elena peste pestera... 08.35. Vizitam vechea cetate-port Yaffo, cu Biserica Sf. Mihail si Biserica Sf ... »

Pret: 495 EUR
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Paste bizantin in istanbul / 199 euro

PASTE BIZANTIN IN ISTANBUL / 199 EURO


la Biserica Ortodoxa Romana “Sf Paraschiva” pentru participare...Itinerariu: BUCURESTI - ISTANBUL - BUCURESTI TRANSPORT AUTOCAR Perioada... (02 Aprilie): BUCURESTI – ISTANBUL Intalnire cu insotitorul de grup ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Circuit clasic israel 8 zile

Circuit clasic ISRAEL 8 ZILE


Bisericii Franciscane si Bisericii Ortodoxe. Optional: Croaziera pe Marea Galileii...ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Tiberias Intalnire la aeroportul Otopeni... cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:05 decolare din Bucuresti ... »

Pret: 485 EUR
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Revelion 2010 in istanbul

REVELION 2010 IN ISTANBUL


arhitectonic, fosta biserica ortodoxa in Imperiului Bizantin, transformata in moschee...Program: Ziua 1 / 30.12.09 Plecare din Bucuresti, de pe Aeroportul Otopeni... la hotel.Program liber.Transfer catre aeroport si plecare spre Bucuresti. HOTEL ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Circuit israel - egiptul mare 12 zile

Circuit ISRAEL - EGIPTUL MARE 12 ZILE


Ortodoxe. Continuare spre Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le...ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Cana Galilee - Nazareth Intalnire... de plecare. Decolare din Bucuresti la ora 11:05 cu sosire in aeroportul Ben Gurion ... »

Pret: 625 EUR
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Paste in halkidiki 2008

PASTE IN HALKIDIKI 2008


din Bucuresti, Parcul Izvor, ora 6.00, pe traseul Ruse - Sofia - Paralia. Scurt popas..., recunoscut ca centru ortodox european, templul spiritual si cultural al poporului bulgar... BUNGALOWS, 3*. Ziua 2 vineri, 25 aprilie Mic dejun. Vizita la Salonic: biserica Sf ... »
Oferit de:EUROPA TRAVEL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Paste in corfu 2008

PASTE IN CORFU 2008


EURO + 299 lei Ziua 1 joi, 24 aprilie Plecare din Bucuresti, Parcul Izvor, ora... a vizita cel mai important monument de gen al Bulgariei, recunoscut ca centru ortodox.... Pe traseu poposim in Valea Tembi, la Biserica si izvorul Sfintei Paraschiva. Ne ... »
Oferit de:EUROPA TRAVEL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Paste in grecia 2008

PASTE IN GRECIA 2008


: 129 EURO + 299 lei Ziua 1 joi, 24 aprilie Plecare din Bucuresti, Parcul Izvor... ortodox european, templul spiritual si cultural al poporului bulgar. Sosire la Paralia... de icoane Zindros. Pe traseul de intoarcere poposim in Valea Tembi, la Biserica ... »
Oferit de:EUROPA TRAVEL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
49 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea