Inscrie firma »

avion angel - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre avion angel
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Avion angel

Avion Angel


Kitul este complet si include avionul, radicomanda( 2 canale), acumulator avion..., elici rezerva(2 buc.). Incarcarea acumulatorului de la avion se face la radiocomanda.... Avionul este destinat incepatorilor. Bateriile pentru radiocomanda nu sunt incluse. ... »
Oferit de:S.C. GOLUMB SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Avion angel

Avion ANGEL


Descriere produs: Kitul este complet si include avionul, radicomanda( 2canale...), acumulator avion, elici rezerva (2buc). Incarcarea acumulatorului de pe avion se face.... Avionul este destinat incepatorilor. Bateriile pentru radiocomanda nu sunt incluse ... »

Pret: 110 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Avion angel

Avion Angel


Avion Angel Kitul este complet si include avionul, radicomanda(2 canale...), acumulator avion, elici rezerva(2buc).Incarcarea acumulatorului de pe avion se face.... Avionul este destinat incepatorilor.Bateriile pentru radiocomanda nu sunt incluse. ... »

Pret: 158.96 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Avion angel

Avion Angel


Kitul este complet si include: avionul, radicomanda( 2canale), acumulator... avion, elici rezerva (2buc). Incarcarea acumulatorului de pe avion se face.... Avionul este destinat incepatorilor. Bateriile pentru radiocomanda nu sunt incluse ... »

Pret: 144 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Avion angel

Avion Angel


Kitul este complet si include avionul, radicomanda(2 canale), acumulator avion..., elici rezerva(2buc).Incarcarea acumulatorului de pe avion se face la radiocomanda.... Controlul directiei de zbor se realizeaza cu ajutorul celor 2 motoare. Avionul este ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Avion angel

Avion ANGEL


metri - Incarcarea acumulatorului de pe avion se face la radiocomanda - 2 motoare.... - Avionul este destinat incepatorilor - Bateriile pentru radiocomanda nu sunt incluse... - Avionul este 90% preasamblat Kit-u include: avionul, radicomanda(2 canale ... »

Pret: 159 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Avion angel teleghidat anvergura 506mm j001

Avion Angel teleghidat anvergura 506mm J001


Avion Angel teleghidat anvergura 506mm J001Anvergura:506 mm Lungime: 395 mm... avionul, radicomanda (2 canale), acumulator avion, elici rezerva (2buc). Incarcarea... acumulatorului de pe avion se face la radiocomanda. Controlul directiei de zbor se realizeaza ... »

Pret: 142.6 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Baby angel

Baby Angel


si lansati jucaria ca pe un avion pe o traiectorie circulara. Aceasta chiar va incepe sa ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Charter rhodos 2008 - hotel angela suites 4*

Charter Rhodos 2008 - HOTEL ANGELA SUITES 4*


-Otopeni 14.45/16.15 (ore locale) HOTEL ANGELA SUITES 4*, Mic dejun, www....europatravel.ro Servicii incluse: - bilet de avion cursa charter Bucuresti (Otopeni) - Rhodos... - Bucuresti; - transfer aeroport - hotel - aeroport; - 7 nopti cazare la HOTEL ANGELA ... »
Oferit de:EUROPA TRAVEL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea