Inscrie firma »

audit statutar financiar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre audit statutar financiar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Audit statutar financiar

Audit statutar financiar


de Audit, acceptate de Camera Auditorilor Financiari din Romania; - analiza...Examinarea situatiilor financiare in mod profesionist si exprimarea unei opinii... activitatea propriu-zisa de audit, aceasta presupune: - intocmirea de rapoarte de audit ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:Audit EAM SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Audit financiar

Audit financiar


Auditul financiar consta in certificarea situatiilor financiare si a unor... si Camera Auditorilor Financiari din Romania.... verificari specifice prevazute in Standardele Internationale de Audit emise de IFAC ... »
Buyer Member 10 ani
Covasna
 Audit statutar

Audit statutar


Auditul situatiilor financiare Auditul bilantului contabil Auditul... capitalurilor Auditul imobilizarilor amortismentelor si provizioanelor pentru depreciere... Auditul stocurilor si al productiei in curs de executie Auditul conturilor de terti ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Audit financiar

Audit Financiar


statutar; * audit financiar cu misiuni si obiective speciale; * audit...Auditul financiar oferit de MDM Consulting este in conformitate cu Standardele... obiectivelor stabilite cu clientii in activitatea de audit financiar. Serviciul de audit ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Audit financiar

AUDIT FINANCIAR


financiar, audit intern, audit statutar, audit al proiectelor finantate din fonduri... conforme cu directivele europene; Auditarea partiala a situatiilor financiare...K.M. Expert Accounting, membra a CAFR, ofera servicii profesionale de audit ... »
Buyer Member 11 ani
Tulcea
 Auditare situatii financiare anuale

Auditare situatii financiare anuale


specializata in Audit (Financiar, Statutar, Intern, Fiscal si Fonduri Nerambursabile...Audit financiar - obligativitate pentru societatile comerciale care intra sub.... SC Audit EAM SRL este membra activa a Camerei Auditorilor Financiari din Romania ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:Audit EAM SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii de audit

servicii de audit


Prestarea de servicii de audit statutar al situatiilor financiare anuale... sau al situatiilor financiare anuale consolidate Prestarea de servicii de audit intern ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Audit financiar 2006. standarde & codul etic

Audit financiar 2006. Standarde & Codul etic


Autor: Federatia Internationala a Contabililor, Camera Auditorilor Financiari... extrem de utile pentru profesionistii membri ai Camerei Auditorilor Financiari.... Auditorii financiari, stagiarii in audit financiar si, in general, toti profesionistii ... »
Oferit de:Editura Irecson
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


; - documente si evidente ca probe de audit; - evaluarea situatiilor financiare; - auditul...; - programe de finantare UE pentru agricultura si mediu. 4. Auditul resurselor umane...; - pozitia financiara; - contul de profit si pierdere; - modificarea capitalurilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"audit statutar financiar" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea