Inscrie firma »

asigurare de sanatate internationala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre asigurare de sanatate internationala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Asigurare medicala de calatorie

Asigurare medicala de calatorie


international catre unitatile medicale partenere. Tarifele practicate de asiguratori... de serviciu, este necesara o asigurare medicala de calatorie pentru situatiile nedoarite... in care ai avea nevoie de asistenta medicala de urgenta. Asigurarea de calatorie ... »
 Management proiecte in domeniul sanatatii si formarii

management proiecte in domeniul sanatatii si formarii


asiguram managementul proiectelor de sanatate. Specialisti de sanatate publica... cu experienta interna si internationala in management si evaluare de proiecte. ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Solutii moderne pentru sanatate si economie

solutii moderne pentru sanatate si economie


la presiunea normala a apei. asigura apa potabila tratata direct la reteaua de apa curenta.... Pastreaza ceea ce este sanatos... Sistemul indeparteaza eficient peste 140..., ca de exemplu calciul si floruri - esentiale pentru o dezvoltare sanatoasa ... »
Light Member 9 ani
Timis
 Gascure 50 tablete - star international

Gascure 50 tablete - Star International


Regleaza digestia in mod natural!GASCURE, produs natural ayurvedic, asigura... sau neechilibrata, de obiceiuri alimentare mai putin sanatoase, excese alimentare, etc....Suplimentul alimentar GASCURE asigura buna desfasurare a procesului digestiv, eliminand disconfortul ... »

Pret: 14.39 RON
Buyer Member 4 ani
Brasov
 Gascure 100 tablete - star international

Gascure 100 tablete - Star International


Regleaza digestia in mod natural!GASCURE, produs natural ayurvedic, asigura... sau neechilibrata, de obiceiuri alimentare mai putin sanatoase, excese alimentare, etc....Suplimentul alimentar GASCURE asigura buna desfasurare a procesului digestiv, eliminand disconfortul ... »

Pret: 24.85 RON
Buyer Member 4 ani
Brasov
 Reiki. sanatate si bucurie de viata prin forte

Reiki. Sanatate si bucurie de viata prin forte proprii


intari sanatatea fizica si psihica, prin acumularea de energie vitala universala. Iar...-i alte doua organizatii, "Reiki Alliance" si "American International Reiki... practice a metodei care asigura transmiterea si potentarea energiei vitale universale ... »

Pret: 13.77 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de limba franceza paris vara

Tabara internationala de limba franceza Paris vara 2009


cursurilor, confortul, igiena si hrana sanatoasa, prietenii internationale, vizite...-audio, restaurant cu autoservire, cafeterie etc. Se asigura din plin securitatea, calitatea... efectiv cat si al activitatilor propuse, se desfasoara intr-un mediu international ... »
 Consultanta ohsas 18001-sistem de management sanatate

CONSULTANTA OHSAS 18001-Sistem de Management Sanatate si Securitate


Standardul OHSAS-18001 promoveaza un mediu de lucru sanatos si sigur... prin asigurarea unui cadru ce ajuta organizatia sa identifice si sa controleze, in mod... international ca fiind standardul ce reglementeaza domeniul sistemelor de management ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Livecom sirop fara zahar 100 ml - star international

Livecom Sirop fara Zahar 100 ml - Star International


, hepatoregenerator; mentine sanatatea ficatului prin asigurarea suportului secretiei biliare... contribuie:- la mentinerea starii de sanatate a ficatului, vezicii biliare si splinei... ficatului, prin diminuarea proceselor inflamatorii;- la sanatatea sistemului hepato ... »

Pret: 13.08 RON
Buyer Member 4 ani
Brasov
 Tabara internationala de invatare a limbii

TABARA INTERNATIONALA DE INVATARE A LIMBII ENGLEZE/GERMANE AUSTRIA &#8211


: - Asigurarea medicala sau card de sanatate ; - Taxa de intrare la obiectivele turistice... dormitoare (2 camere cu 2 paturi si 1 camera cu 6 paturi). Masa este asigurata in regim ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
Slemol 50 tb Star International
Tip produs: slabire - remodelare - grasimi natural si o greutate corporala optima, fiind asfel asigurata sanatatea si vitalitatea...-si fi modificat silueta de dragul modei. Greutatea corporala si starea de sanatate... sunt intr-o relatie de interdependenta. Starea de sanatate poate ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 27.5 RON
Comanda acum »
Slemol 50tb Star International
Tip produs: slabire - apetit - remodelare natural si o greutate corporala optima, fiind asfel asigurata sanatatea si vitalitatea...-si fi modificat silueta de dragul modei. Greutatea corporala si starea de sanatate... sunt intr-o relatie de interdependenta. Starea de sanatate poate ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 27.35 RON
Comanda acum »
 De management integrat calitate-mediu-  securitate si

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


de standarde internationale ISO 9000 privind conducerea si asigurarea calitatii; familia... de standarde internationale OHSAS 18000 in domeniul securitatii si sanatatii ocupationale... recunoasterii interne si esential, recunoasterii generale pe plan national si international ... »
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Aparat de aerosoli philips respironics innospire elegance

Aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Elegance


si de pacienti. InnoSpire Elegance de la Philips Respironics asigura furnizarea rapida... standardele internationale de siguranta si performanta IEC 60601-1 a treia editie ... »

Pret: 259 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Love plus classic prezervative 3 buc

Love Plus Classic prezervative 3 buc


ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii/ Organizatiei Internationale de Standardizare... pateaza si asigura o ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Certificare ohsas 18001:2007

Certificare OHSAS 18001:2007


. Standardul OHSAS-18001 promoveaza un mediu de lucru sanatos si sigur prin asigurarea unui..., riscurile asociate locului de munca. OHSAS-18001 este recunoscut international... si sanatatii ocupationale. OHSAS-18001 a fost proiectat pentru a fi compatibil cu ISO ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Green gold mint

Green Gold Mint


Green Gold Mint Green Gold Mint este un produs Wellstar International 100... de sanatate. Green Gold Forever Young Mint detine o formula completa ca si compozitie... de sanatate a organismului pe cale naturala. Toate nutrientele si substantele vitale sunt ... »

Pret: 165 RON
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Love plus classic prezervative 3 bucati

Love Plus Classic Prezervative 3 bucati


ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Organizatiei Internationale de Standardizare... pateaza si asigura o flexibilitate ridicata a prezervativului, acesta devenind si mai ... »

Pret: 8.2 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Love plus sensations prezervative 3 bucati

Love Plus Sensations Prezervative 3 bucati


standardelor de calitate ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Organizatiei Internationale... solubil in apa, incolor si inodor, ce nu pateaza si asigura o flexibilitate ridicata ... »

Pret: 8.2 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Love plus grape prezervative 3 bucati

Love Plus Grape Prezervative 3 bucati


standardelor de calitate ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Organizatiei Internationale... in apa, incolor si inodor, ce nu pateaza si asigura o flexibilitate ridicata ... »

Pret: 8.2 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Love plus strawberry prezervative 3 bucati

Love Plus Strawberry Prezervative 3 bucati


standardelor de calitate ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Organizatiei Internationale... si inodor, ce nu pateaza si asigura o flexibilitate ridicata a prezervativului, acesta ... »

Pret: 8.2 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Love plus prezervative thinesse 3 bucati

Love Plus Prezervative Thinesse 3 bucati


├é┬áconform standardelor de calitate ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Organizatiei Internationale... si inodor, ce nu pateaza si asigura o flexibilitate ridicata a prezervativului, acesta ... »

Pret: 8.2 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Prezervative love plus sensations

Prezervative Love Plus SENSATIONS


ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Organizatiei Internationale de Standardizare..., incolor si inodor, ce nu pateaza si asigura o flexibilitate ridicata a prezervativului ... »

Pret: 6.5 RON
Buyer Member 4 ani
Olt
 Vital ab

Vital AB


Vita International sunt o serie de preparate naturale complexe adresate pentru fiecare grupa... a fost distinsa cu premiul Nobel pentru Sanatate. Specificul alimentatiei.... Astfel aceste persoane isi pot asigura necesarul de vitamine si minerale dar ... »

Pret: 78 RON
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Asigurari generale

ASIGURARI GENERALE


de societatile de asigurare-reasigurare pe piata interna si internationala pentru persoane... profitabila pentru tine.Apoi iti aducem asigurarea la locul si ora stabilita de tine...,CASCO,LOCUINTE,FIRME,IMOBI LE,VIATA,SANATATE,ETC. In plus, avem si o veste buna. Pentru ca suntem unul ... »
Buyer Member 9 ani
Brasov
448 produse / 18 pagini
25 produse pe pagina.

"asigurare de sanatate internationala" in Firme Hot - 29 Rezultat(e)
Folositi cautarea