Inscrie firma »

arzator peleti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre arzator peleti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Arzatoare peleti

Arzatoare peleti


Arzatoare peleti marca Crass performante de putere 20kW,50kW,75kW,100kW,150k... de necesitati.Se pot monta pe orice soba,centrala,cuptor sau inlocui alte arzatoare... pe motorina sau arzatoare pe gaz. ... »

Pret: 1240 EUR
Light Member 2 ani
Alba
 Promotie arzatoare automate pe

PROMOTIE ARZATOARE AUTOMATE PE PELETI


pe peleti care functioneaza la centralele VIADRUS U22,JUNKERS 32S. Khitul cuprinde:arzator...Promotie pana la 20.120.2009 Vindem khituri complecte de arzatoare automate... pe peleti,snecul de alimentare,usa si flansa de prindere plus buncar pentru peleti ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Arzatoare pe peleti kostrzewa

Arzatoare pe peleti KOSTRZEWA -PLATINUM BIO 16,.24,32KW


Arzatoarele Kostrzewa Platinum -Bio ,cu puteri de 16,24 si 32 kw au fost... de confort ,utilizarea acestora fiind eztrem de simpla .Aceste arzatoare se pot adapta... si marirea eficientei arzatorului,securitate in functionare de cel mai inalt nivel ... »

Pret: 11 RON
Buyer Member 6 ani
Botosani
 Arzator peleti bio set tekla 20-30 kw

Arzator peleti Bio Set Tekla 20-30 kW


Kitul peleti include un arzator peleti, regulator electronic Estyma si optional... rezervor de combustibil de 240 sau 340 l. Arzatorul tip peleti este proiectat pentru... arderea peletilor DIN PLUS, are sistem automat de aprindere combustibil. Regulatorul ... »

Pret: 6890 RON
Buyer Member 1 ani
Harghita
 Centrala pe peleti 100 kw

CENTRALA PE PELETI 100 kw


centrala automata pe peleti cu arzator automat cu programator electronic... de 30 Kw si include centrala, arzatorul si buncarul de peleti cu extractor automat ... »

Pret: 13950 RON
Light Member 3 ani
Iasi
 Arzator pentru peleti ferroli sun

Arzator pentru peleti Ferroli Sun P12


SUN P12 este un arzator de peleti, a carui capacitate ridicata si design... arzatorului, odata instalat si reglat in mod corespunzator, este complet automata si nu... sau a unor defectiuni, arzatorul se opreste si se blocheaza. Se recomanda alimentarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Arzator pentru peleti ferroli sun p7

Arzator pentru peleti Ferroli Sun P7


SUN P7 este un arzator de peleti, a carui capacitate ridicata si design... arzatorului, odata instalat si reglat in mod corespunzator, este complet automata si nu... sau a unor defectiuni, arzatorul se opreste si se blocheaza. Se recomanda alimentarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Arzatoare pe peleti kostrzewa

Arzatoare pe peleti KOSTRZEWA -PLATINUM BIO LITE 50-100-150-200 KW Lambda


Arzatoarele Kostrzewa Platinum -Bio LITE 2 ,cu puteri de:50,100,150 si 200 kw... din otel inoxidabil cu o durata de viata foarte mare.Aceste arzatoare se pot adapta... utilizarii lemnului se poate seta din panoul electronic oprirea arzatorului ... »

Pret: 11 RON
Buyer Member 6 ani
Botosani
 Arzator peleti sun p7

Arzator peleti SUN P7


Arzator peleti SUN P7 SUN P7 este un arzator de peleti, a carui capacitate... defectuoasa a arzatorului.Pentru functionarea cetralei pe peleti este necesar un kit.... Functionarea arzatorului, odata instalat si reglat in mod corespunzator, este complet ... »

Pret: 5226 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Alimentatorul automat pe

Alimentatorul automat PE RUMEGUS,TOCATURA,BRICHETE,PELETI MODERATOR Dragon GC


Alimentatorul automat Dragon GC ,este destinat arderii biomasei sub forma de aschii de lemn,rumegus,tocatura lemn,brichete,pellet,etc ,se poate atasa unui cazan MODERATOR UNICA sau aproape oricarui cazan ,randament ridicat de peste 88%,gradul de umid... ... »
Buyer Member 6 ani
Botosani
 Arzator peleti erato gt20

Arzator peleti ERATO GT20


Destinat arderii peletilor, contine alimentator de 1.5 m, P = 15-20 k...W.Este recomandat pentru utilizarea cazanelor pe peleti tip Atmos D15P si D20P. ... »

Pret: 8146.8 RON
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Arzatoare pentru pellet sau rumegus

Arzatoare pentru pellet sau rumegus


Arzatoarele de acest tip sunt proiectate special pentru a functiona cu pellet... pe grupuri termice adecvate. Principalele caracteristici ale arzatoarelor pentru pellet... in arzator la partea superioara. Un sistem de senzori optici controleaza mecanismul ... »
Bronze Member 6 ani
Bucuresti
 Arzator peleti erato gp 25kw

Arzator peleti ERATO GP 25KW


Arzator peleti ERATO GP 25KWArzatorul de peleti se poate monta pe cazane.... Arzatorul automat de peleti ERATO GP20+, poate utiliza urmatoarele tipuri de combustibil... de transport peleti kg 12 12 14 Dimensiuni arzator (L x A x I) mm 250 ... »

Pret: 4846.5 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Arzator peleti erato gp 32kw

Arzator peleti ERATO GP 32KW


Arzator peleti ERATO GP 32KWArzatorul de peleti se poate monta pe cazane.... Arzatorul automat de peleti ERATO GP20+, poate utiliza urmatoarele tipuri de combustibil... de transport peleti kg 12 12 14 Dimensiuni arzator (L x A x I) mm 250 ... »

Pret: 5501.6 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Arzator peleti erato gp 45kw

Arzator peleti ERATO GP 45KW


Arzator peleti ERATO GP 45KWArzatorul de peleti se poate monta pe cazane.... Arzatorul automat de peleti ERATO GP20+, poate utiliza urmatoarele tipuri de combustibil... de transport peleti kg 12 12 14 Dimensiuni arzator (L x A x I) mm 250 ... »

Pret: 6635.6 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cazan peleti

CAZAN PELETI


pe peleti, echipat cu arzator din otel inoxidabil. Desing compact modern Functionarea...Cazane pe peleti PELLET Caracteristici : LIVRARE GRATUITA !!! Cazan... Curatarea automata a arzatorului cu tuburi Golirea automata a cenusei Deservire ... »

Pret: 11283 RON
Light Member 2 ani
Bucuresti
 Cazane incalzire central cu peleti

Cazane incalzire central cu peleti


, cu alimentare pe peleti. Fumul poate circula pe 2 sau pe 3... cantitatii de combustibil introdusa in arzator. Testarea presiunii apei sa realizat... grilaj arzator si termometrul. Garantia este de 5 ani. ... »

Pret: 2690 EUR
Bronze Member 6 ani
Arad
Comanda acum
 Cazane pe peleti opop - black star

Cazane pe peleti OPOP - Black Star


-un cazan din otel inoxidabil, arzator, snec pentru alimentare peleti, unitate... din rezervor prin snecul de alimentare in arzator, unde se produce arderea peletilor...Cazan pe peleti BLACK STAR 14.8 - 25.6 kW DESCRIERE:Cazanele pe peleti BLACK ... »
Oferit de:SC TALENTUM SRL
Buyer Member 7 ani
Satu Mare
ARZATOR CAZAN PELETI ATMOS A45

Arzator peleti Atmos A45 (8, 5 - 49 kW) doar pt. D30P si D45P. Arzatoarele sunt... peletilor inchisi la culoare care se aglutineaza in camera de ardere a arzatorului... destinate exclusiv pentru peletii albi de ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 8899 RON
Comanda acum »
ARZATOR CAZAN PELETI ATMOS A50

. Arzatorul nu este destinat pentru peletii care se aglutineaza in camera de ardere...Utilizat pentru cazanele ATMOS D30P, D45P. Arzatoarele sunt destinate exclusiv... pentru peletii albi de calitate, din lemn de esenta moale, fara ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 14299 RON
Comanda acum »
 Centrala termica cu peleti 30 kw

CENTRALA TERMICA CU PELETI 30 kW


Centrala termica pe peleti cu arzator automat cu autocuratire. Arzatorul este... de 30 de kw si include centrala, arzatorul, rezervorul de peleti si kit... permite a acordarea garantiei de 5 ani la centrala si 2 ani la arzator. Functionarea ... »

Pret: 13900 RON
Light Member 3 ani
Iasi
 Centrala termica peleti  tatano kalorina serie 22

CENTRALA TERMICA PELETI TATANO KALORINA SERIE 22 PELET


CENTRALA PEPETI KALORINA SERIE 22 PELET ELECTRONICA PENTRU CINE CAUTA O... piglet Instalatii noi sau reabilitate COMBUSTIBILI Pelet de lemn Lemn Srot Samburi... de fructe Coji maruntite Cereale Biocombustibili cu aplicare arzator AGENT TERMIC Apa ... »
Bronze Member 2 ani
Ilfov
 Centrala termica peleti  tatano kalorina mk25

CENTRALA TERMICA PELETI TATANO KALORINA MK25


mecanica - Capacitate siloz: 93 L cu senzor nivel pelet - Predispunere aplicare arzator...CENTRALA TERMICA TATANO KALORINA Mini K 25 Pelet electronica SOLUTIA PERFECTA... Pelet de lemn Lemn Srot Samburi de fructe Coji maruntite Cereale Biocombustibili ... »
Bronze Member 2 ani
Ilfov
 Cazan peleti opop biopel 16kw

CAZAN PELETI OPOP BIOPEL 16KW


Descriere - CAZAN PELETI OPOP BIOPEL 16KW Cazan pe peleti BIOPEL 16 - 30 - 60... - 80 kW generatia noua DESCRIERE:Cazanele pe peleti din generatia noua OPOP sunt... confectionat din tabla de otel cu o grosimea de 6 mm. Nou gama de cazane pe peleti OPOP ... »
Oferit de:SC ZAMMARK SRL
Buyer Member 6 ani
Satu Mare
 Cazan peleti opop biopel 24kw

CAZAN PELETI OPOP BIOPEL 24KW


Descriere - CAZAN PELETI OPOP BIOPEL 16KW Cazan pe peleti BIOPEL 16 - 30 - 60... - 80 kW generatia noua DESCRIERE:Cazanele pe peleti din generatia noua OPOP sunt... confectionat din tabla de otel cu o grosimea de 6 mm. Nou gama de cazane pe peleti OPOP ... »
Oferit de:SC ZAMMARK SRL
Buyer Member 6 ani
Satu Mare
369 produse / 15 pagini
25 produse pe pagina.

"arzator peleti" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea