Inscrie firma »

apartamente noi in rate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre apartamente noi in rate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Apartamente noi in rate -bucuresti

Apartamente noi in RATE -BUCURESTI


in rate,credit bancar sau cash, apartamente si garsoniere in blocuri noi (finalizate... Noiembrie 2008).Locatie apartamente: Mall Vitan, Dristor, Titan. Toate apartamentele ... »
Oferit de:Blitz Construct
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Apartamente noi in rate -bucuresti

Apartamente noi in RATE -BUCURESTI


in rate,credit bancar sau cash, apartamente si garsoniere in blocuri noi (finalizate... Noiembrie 2008). Locatie apartamente: Mall Vitan, Dristor, Titan. Toate apartamentele ... »
Oferit de:Blitz Construct
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Apartamente noi in rate-bucuresti

Apartamente Noi in rate-Bucuresti


Apartamente si garsoniere in blocuri noi, puse spre vanzare sau inchiriere... un apartament/garsoniera in rate fara a necesita contract cu institutiile bancare... cu comision 0%.Preturi de la 95000e.Atentie: la noi platiti numai mp UTILI, pret in care ... »
Oferit de:Blitz Construct
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Navodari garsoniere si apartamente noi in

Navodari garsoniere si apartamente noi in rate


Navodari apartamente si garsoniere de vanzare in imobil P + 4 Etaje... pe gaz. Se accepta credit, dar si Achitarea in rate fixe direct catre Proprietar...; Apartament 65 mp - Pret: 50.000 euro. ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Apartamente noi ghencea cu rate la

Apartamente noi Ghencea cu rate la dezvoltator - 2 camere si 3 camere incepand


Apartamentele sunt amplasate in complex rezidential In apropiere de mijloace... de transport in comun(autobuz, microbuz si statia de metrou in curind ). Apartamentele...U - 29 900 Euro 2 camere 60 mpU - 33 500 Euro Sistemul de plata in rate este ... »

Pret: 29900 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente e3 tulcea 412

vanzare Apartamente E3 Tulcea 412


412 Oferim spre vanzare apartamente noi in suprafata de 49 mp , amplasate... de 7% dar se pot vinde si in rate cu o dobanda de 0 % cu un avans de 30-50%. ID ... »

Pret: 46000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 3 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente e3 tulcea 411

vanzare Apartamente E3 Tulcea 411


411 Oferim spre vanzare apartamente noi in suprafata de 44,65mp , amplasate... de 7% dar se pot vinde si in rate cu o dobanda de 0 % cu un avans de 30-50%. ID ... »

Pret: 43500 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 3 ani
Tulcea
 Alpinism utilitar

alpinism utilitar


* NOU : NOI VA ASIGURAM TERMOIZOLATIA BLOCULUI DUMNEAVOASTRA IN 18 RATE FIXE FARA... /APARATAMENT *RESTUL IN 18 RATE LUNARE ~100 RON /APARTAMENT ... »
Oferit de:abc z
Light Member 14 ani
Constanta
 Vanzare case / vile  aninoasa glx490527

vanzare Case / Vile Aninoasa GLX490527


noi construite.Constructia este ridicata in anul 2008, din caramida, acoperita... minerala.Acest imobil de preteaza si la schimb cu apartament + diferenta sau un avans... de minim 50% si posibilitate de rate pentru diferenta de pret.Pretul de vanzare este ... »

Pret: 110000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Interfon de scara genway

Interfon de scara Genway


scarii, Plata se poate face in si in rate ; garantia produselor de marca Genway este... de 36 luni de la data instalarii; 2 cartele de proximitate pentru fiecare apartament.... Panourile de exterior pentru blocuri sunt complet noi, lista locatarilor este ... »
Buyer Member 6 ani
Cluj
 Preturi apartamente case cluj credit impotecar

Preturi Apartamente Case Cluj Credit Impotecar Credite Imobiliare Avans Apahida


rezidential din zona Nokia Apahida include apartamente noi, cu 1, 2 si 3 camere, situate... Cluj, apartamente noi, case, case de vanzare, case noi, vile, constructii noi. Noul... de imobiliare cluj, constructii noi cluj, vanzari imobile, case cluj, apartamente cluj ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Vanzare hoteluri pensiuni clabucet predeal glx012a7

vanzare Hoteluri Pensiuni Clabucet Predeal GLX012a7


matrimoniale cu bai proprii si balcoane; - 1 apartament cu 3 (trei) camere, baie, terasa... si 2 (doua) balcoane;Mansarda: 1 apartament cu 3 (trei) camere, baie si 2 (doua... - capacitate 80 persoane, bucatarie dotata cu utilaje noi, moderne.finisaje moderne ... »

Pret: 480000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Investitii bursiere

Investitii BURSIERE


acopera nici rata inflatiei ; in ceea ce priveste plasamentele in valuta la noi.... Nu ai mai investit niciodata pe piete de capital si inca ai multe intrebari ? Noi..., in case, terenuri si apartamente, au adus castiguri importante in ultima perioada, dar ... »
Oferit de:TeleTRADE
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Model de actiune în declararea sau constatarea simulatiei

Model de actiune în declararea sau constatarea simulatiei


, din contractul enuntat reiese ca: 1) Am împrumutat pâratului(ei) suma de lei...;ntocmit la rugamintea pâratului(ei). Interesul meu este sa se constate ca acest contract... prevazuta în acest contract de împrumut; 2) Paratul(a)_a vândut copâratului ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


(a)_, domiciliat(a) în_, chem în judecata si personal la interogatoriu pe pâratul... obiectul contractului de vânzare-cumparare încheiat între noi... de interogatoriul pâratului(ei) - care urmeaza a fi citat(a) cu aceasta mentiune de proba ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila delictuala


apartamentul, mi-a degradat mobila si o parte din bunurile mobile; 4. sa-mi plateasca... nu pana la data cand victima urma sa fie supusa unei noi expertize medicale.... 15. Inundarea unui apartament. Locatarul unui apartament care a provocat ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"apartamente noi in rate" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea