Inscrie firma »

aparat sudura constanta - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparat sudura constanta
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Echipament sudura mig-mag xtm 303

Echipament Sudura Mig-Mag XTM 303


Echipament Sudura Mig-Mag XTM303 Parweld. Echipament destinat sudurii... profesionale cu sarma de sudura otel/inox/aluminiu de la Fi. 0,8 pana la Fi. 1,2. Puteti ... »

Pret: 6320 RON
Light Member 10 ani
Constanta
 Piese de schimb aparate de sudura

Piese de schimb aparate de sudura Telwin


Asiguram service in perioada de garantie si post garantie la aparate de sudura..., Constanta, Sibiu, Bucuresti, Iasi, Reghin si Galati precum si la francizele noastre... calificat are capabilitatea de a repara oricare din aparatele vandute de noi ... »
Oferit de:SC Partener SRL
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Piese de schimb aparate de sudura

Piese de schimb aparate de sudura Lincoln Electric


Asiguram service in perioada de garantie si post garantie la aparate de sudura..., Targu Mures, Constanta, Sibiu, Bucuresti, Iasi, Reghin si Galati precum.... Personalul nostru calificat are capabilitatea de a repara oricare din aparatele vandute ... »
Oferit de:SC Partener SRL
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Aparat de sudura telwin technomig

Aparat de sudura Telwin TECHNOMIG 225 PULSE MIG/TIG/MMA


Aparat de sudura Telwin TECHNOMIG 225 PULSE MIG/TIG/MMA Descriere Conceput... pentru sudare electrod de topire de sarma, precum si pentru sudura si taiere... cu bucata de electrozi la curent constant. ""Euro"", conector pentru arzator (torta ... »

Pret: 10052 RON
Silver Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat sudura telwin

Aparat sudura TELWIN TECHNOMIG225PULSEMIG/TIG/MMA+ACCESSORIESKIT


si pentru sudura si taiere cu bucata de electrozi la curent constant. "Euro", conector ... »

Pret: 9799.99 RON
 Surse de sudare mbw-deltapower 400e

Surse de sudare MBW-DELTAPOWER 400E


Surse de sudare SEM trifazice, robuste, fiabile, aparatele furnizeaza un arc... a amperajului. Tensiune de sudare constanta la variatii de tensiune. Sistem de racire ... »
Oferit de:SC Maticom SRL
Light Member 8 ani
Sibiu
 Invertor de sudura monofazat invertec v145-s

Invertor de sudura monofazat Invertec V145-S


Comportarea arcului a atins un inalt nivel de constanta si calitate. Acest... mult peste ceea ce asteptati de la un aparat de dimensiunea sa. Datorita functiei... / 1Ph Puterea maxima absorbita [ KW ] 3/4.4 Curent sudura [ A ] 105A@100 ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Service partener bacau

Service Partener Bacau


Asiguram service si piese de schimb la aparate de sudura (Telwin, Lincoln...(Makita, Bosch, Hitachi ), generatoare de curent si sudura (Technik, Tecnogen, Pramac) pompe... din Bacau, Targu Mures, Constanta, Sibiu, Bucuresti, Iasi, Targu Mures si Galati precum ... »
Oferit de:SC Partener SRL
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Telwin technology 220/s invertor 230v

TELWIN TECHNOLOGY 220/S Invertor 230V


Acest model este un redresor de curent constant pentru sudura cu arc controlata... aparatului. Aparatul se compune din module de putere realizate pe un circuit special ... »
Bronze Member 2 ani
Iasi
 Technology 236 hd - aparate de

Technology 236 HD - Aparate de sudura Telwin tip invertor


detaliata : Aparat de sudura in curent continuu recomandat pentru sudura... dupa transformatorul aparatului. Invertorul de sudura Technology 236 HD face... parte din categoria aparatelor de sudura profesionale care sudeaza electrozi ... »

Pret: 2069.9 RON
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Aparate de sudura telwin tip

Aparate de sudura TELWIN tip invertor Technology 220 HD


cu modelul TECHNOLOGY 236 HD . http://www.brico-tools.ro/produse/technology-236-hd-aparate-de-sudura... Descriere detaliata : Aparat de sudura in curent continuu recomandat pentru sudura... de curent continuu ( DC ), la care curentul de sudura are o forma constanta si este ... »

Pret: 2921.06 RON
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Aparat de sudura telwin tip

Aparat de sudura Telwin tip invertorTechnology 236 HD CC


Aparat de sudura Telwin tip invertorTechnology 236 HD CC   Date tehnice.... Dimensiuni : 385x150x265 mm Descriere detaliata :    Aparat de sudura in curent... de curent continuu ( DC ), la care curentul de sudura are o forma constanta si este ... »

Pret: 2065 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Technology 236 hd - aparate de

Technology 236 HD - Aparate de sudura Telwin tip invertor


Descriere detaliata : Aparat de sudura in curent continuu recomandat pentru sudura... dupa transformatorul aparatului. Invertorul de sudura Technology 236 HD face... parte din categoria aparatelor de sudura profesionale care sudeaza electrozi ... »

Pret: 1970 RON
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Aparate de sudura telwin tip

Aparate de sudura TELWIN tip invertor Technology 220 HD


produs : 815037 Descriere detaliata : Aparat de sudura Technology 220HD... aparatelor de sudura profesionale/industriale care sudeaza electrozi cu diametrul de 3... la 220 V . Este inlocuit primavara anului 2013 cu aparatul de sudura tip invertor ... »

Pret: 2608.43 RON
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Invertor sudura lincoln invertecv145-s

Invertor sudura LINCOLN INVERTECV145-S


Descriere scurta Comportarea arcului a atins un inalt nivel de constanta...-invertor. Invertec V145-S ofera mult peste ceea ce asteptati de la un aparat de dimensiunea sa... redusa a aparatului; Caracteristici excelente ale arcului la sudarea cu electrozi ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Invertor sudura telwin technology 236 hd

Invertor sudura Telwin TECHNOLOGY 236 HD


Cod produs: 816007 Producator: Telwin Aparat de sudura in curent continuu... ), la care curentul de sudura are o forma constanta si este obtinut prin redresarea... de redresare, aflat dupa transformatorul aparatului. Invertorul de sudura Technology 236 HD ... »

Pret: 2325 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Gold Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Invertor sudura lincoln electric invertec v145-s

Invertor sudura Lincoln electric Invertec V145-S


Descrierea produsului Comportarea arcului a atins un inalt nivel de constanta...-invertor. Invertec V145-S ofera mult peste ceea ce asteptati de la un aparat de dimensiunea sa.../ sau generatoare cu motor termic. Caracteristici constructive Dimensiune redusa a aparatului ... »
Oferit de:SC Partener SRL
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Invertor monofazat lincoln electric invertec v145-s

Invertor monofazat Lincoln Electric Invertec V145-S


un inalt nivel de constanta si calitate. Acest echipament introduce un nou standard... de la un aparat de dimensiunea sa. Datorita functiei unice - Dinamica auto... la 60m) si/ sau generatoare cu motor termic.Dimensiune redusa a aparatului ... »
Oferit de:SC Partener SRL
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Noul showroom partener srl bacau

Noul SHOWROOM PARTENER Srl Bacau


si are ca principala activitate comercializarea de aparate de sudura, scule electrice, pompe... noastra curenta invertoare de sudura, aparate de sudura in argon, aparate de sudura..., hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje de constructii ... »
Oferit de:SC Partener SRL
Buyer Member 8 ani
Bacau
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"aparat sudura constanta" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea