Inscrie firma »

aparat de masurat tensiune arteriala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparat de masurat tensiune arteriala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mltd200 - holter tensiune arteriala tono track

MLTD200 - Holter tensiune arteriala Tono Track


Holter tensiune arteriala Tono Track MLTD200Tono Track este un dispozitiv... medical de ultima genaratie, ce ofera posibilitatea monitorizarii tensiunii arteriale...) permitand evaluarea valorilor. Acest aparat monitorizeaza si inregistreaza tensiunea ... »

Pret: 2380.67 EUR
Oferit de:SC Neomed SRL
Buyer Member 4 ani
Bihor
 Tensiometru automat cu masurare pe brat

Tensiometru automat cu masurare pe brat


si cu baterii reincarcabile Caracteristici: - Masoara tensiunea arteriala si pulsul...Tensiometru automat cu masurare pe brat. Foarte usor de folosit, functioneaza ... »

Pret: 265.36 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Tensiometru de incheietura healthy line shl-168za

TENSIOMETRU de INCHEIETURA Healthy Line SHL-168ZA


si indicator pentru nivelul tensiunii masurate in raport cu valorile normale. Memoreaza... 120 de valori ale tensiunii masurate pentru 3 utilizatori. Usor si simplu... simultana a tuturor parametrilor masurati: tensiunea sistolica, diastolica si puls ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Tensiometru digital de brat healthy line shl-868za

TENSIOMETRU DIGITAL de BRAT Healthy Line SHL-868ZA


nivelul tensiunii masurate in raport cu valorile normale. Memoreaza 120 de valori... ale tensiunii masurate pentru 3 utilizatori. Caracteristici: - Indicator al nivelului... la rosu, puteti stabili rapid si corect daca valoarea masurata a tensiunii ... »

Pret: 129 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Tensiometru digital de brat healthy line shl-888ga

TENSIOMETRU DIGITAL de BRAT Healthy Line SHL-888GA


rezultate rapide si masurare precisa a valorilor de tensiune. Memoreaza cate 90... de valori ale tensiunii masurate pentru 3 utilizatori. Caracteristici: - Alimentare... la priza - Aparatul poate functiona fara baterii folosind alimentatorul la priza ... »

Pret: 214 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Tensiometru digital happy sheep

Tensiometru digital Happy Sheep


va masurati tensiunea arteriala in casa dvs. Simplu, comod si exact. Va oferim... printre cele mai precise aparate de masurat tensiunea.Foarte usor de utilizat, acesta...S-a terminat cu vizitele la vecinii care au aparat de tensiune! Acum puteti sa ... »

Pret: 99 RON
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Tensiometrul 907

Tensiometrul 907


Tensiometrul 907 - Aparat automat pentru masurat tensiunea arteriala si pulsul...; - Aparatul poate fi setat pentru efectuarea a 1,2 sau 3 masuratori, care sa inceapa dupa... de masurare validat clinic; - Permite selectarea metodei de masurare oscilometrica ... »

Pret: 2500 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Tensiometru electronic de incheietura beurer bc16 argintiu

Tensiometru electronic de incheietura Beurer BC16 Argintiu


in memoria aparatului pâna la 2x50 de masuratori. Beneficiaza de sistemul WHO... de clasificare a valorilor tensiunii arteriale si detecteaza aritmiile....Tensiometru electronic de incheietura Beurer BC16 Argintiu Masoara tensiunea ... »

Pret: 217.52 RON
Buyer Member 2 ani
Cluj
 Tensiometru digital tip 3001

Tensiometru digital Tip 3001


Tensiometru digital Tip 3001 Masurati-va tensiunea arteriala...: Intervalul de masurare: - tensiune arteriala: 0 - 300 mmHg - puls: 40 - 200 batai... cu ajutorul tensiometrului digital  Tip 3001. Acest aparat pentru tensiune este ... »

Pret: 105 RON
Silver Member 2 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Tensiometru digital electronic lcd bp-201 m

Tensiometru Digital Electronic Lcd BP-201 M


aparat de tensiune! Acum puteti sa va masurati tensiunea arteriala in casa dvs... de precizie digital .Masurarea tensiunii arteriale cu tensiometrul digital acum nu mai... precise aparate de masurat tensiunea.S-a terminat cu vizitele la vecinii care au ... »

Pret: 95 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Tensiometru electronic de incheietura cu redare vocala - beubc19

Tensiometru electronic de incheietura cu redare vocala - BEUBC19


tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul articulatiei mainii Posibilitate de stocare... in memoria aparatului pana la 2x60 de masuratori Afiseaza data si ora Functie de oprire... Beneficiaza de sistemul WHO de clasificare a valorilor tensiunii arteriale si detecteaza ... »

Pret: 219 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tensiometru electronic de incheietura bc19

Tensiometru electronic de incheietura BC19


Prevazut cu un dispozitiv sonor care reda valorile tensiunii arteriale obtinute prin masurare in limbile...Tensiometru electronic de incheietura BC19 Masoara tensiunea arteriala... WHO de clasificare a valorilor tensiunii arteriale si detecteaza aritmiile ... »

Pret: 201 RON
Oferit de:SC ISACOMP SRL
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Tensiometru electronic de incheietura bc19

Tensiometru electronic de incheietura BC19


cu un dispozitiv sonor care reda valorile tensiunii arteriale obtinute prin masurare in limbile...Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul articulatiei... mainii Posibilitate de stocare in memoria aparatului pana la 2x60 de masuratori ... »

Pret: 219 RON
Oferit de:M3 Digital SRL
Bronze Member 3 ani
Satu Mare
Comanda acum
 Tensiometru automat microlife bp a200 afib

Tensiometru automat Microlife BP A200 AFIB


corespunzator, la momentul potrivit. Efectuarea de masuratori ale tensiunii arteriale sunt... atentie atunci cind cumparati un tensiometru pentru masurarea tensiunii arteriale... la semnalele de avertizare! Valorile crescute ale tensiunii arteriale reprezinta o ... »

Pret: 369 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Tensiometru electronic de brat cu sistem who - beubm16

Tensiometru electronic de brat cu sistem WHO - BEUBM16


arteriala si pulsul de la nivelul bratului Posibilitate de stocare in memoria aparatului...Tensiometru electronic de brat cu sistem WHO - BEUBM16 Masoara tensiunea... pana la 2x50 de masuratori Afiseaza data si ora Afiseaza necesitatea schimbarii ... »

Pret: 232 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tensiometru electronic de brat bm16

Tensiometru electronic de brat BM16


Tensiometru electronic de brat BM16 Masoara tensiunea arteriala si pulsul...Beneficiaza de sistemul WHO de clasificare a valorilor tensiunii arteriale si detecteaza aritmiile... de la nivelul bratuluiPosibilitate de stocare in memoria aparatului pana la 2x50 ... »

Pret: 214 RON
Oferit de:SC ISACOMP SRL
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Tensiometru electronic de incheietura bc16

Tensiometru electronic de incheietura BC16


Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul articulatiei... mainii Posibilitate de stocare in memoria aparatului pana la 2x50 de masuratori... de citit Beneficiaza de sistemul WHO de clasificare a valorilor tensiunii arteriale ... »

Pret: 204 RON
Oferit de:M3 Digital SRL
Bronze Member 3 ani
Satu Mare
Comanda acum
 Mini trusa doctor miniland

Mini trusa doctor Miniland


. Aparat de masurat tensiunea arteriala si seringa care simuleaza functiile reale ... »

Pret: 126 RON
Buyer Member 6 ani
Arges
 Tensiometru omron m2

Tensiometru Omron M2


a mansetei) permite determinari sigure si valide ale tensiunii arteriale. Tensiometru... de utilizat si ofera tot ce este necesar pentru o monitorizare a tensiunii confortabila..., rapida si precisa. Acest model de tensiometru de la Omron, asigura o masurare ... »

Pret: 219 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Tensiometru digital pentru incheietura mainii / bld

Tensiometru digital pentru incheietura mainii / BLD


tensiunea arteriala si pulsul inimii in doar cateva secunde, in intimitatea si siguranta... de un minut veti afla valorile tensiunii arteriale sistolice, tensiunii arteriale.... Informatii aditionale: - masoara tensiunea arteriala sistolica, diastolica si pulsul ... »

Pret: 63 RON
Buyer Member 6 ani
Buzau
 Tensiometru microlife automat bp a1

Tensiometru Microlife automat BP A1


si este recomandat in special pentru masurarea tensiunii arteriale la domiciliu... efectuarea de masurari ale tensiunii arteriale pe brat. Este simplu de utilizat, precis... masuratori, pur si simplu apasati butonul de pornire iar manseta se umfla. Dupa umflarea ... »

Pret: 229 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Tensiometru digital cka138

Tensiometru digital CKA138


Tensiometru digital CKA138Tensiometrul este un aparat de masurat tensiunea... superficiala a unui lichid si cu ajutorul caruia se inregistreaza tensiunea arteriala... tensiunea arteriala pentru ca veti avea propriul tensiometru.Acest tensiometru CKA138 ... »

Pret: 99 RON
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Tensiometru electronic de incheietura cu sistem who - beubc16

Tensiometru electronic de incheietura cu sistem WHO - BEUBC16


tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul articulatiei mainii Posibilitate de stocare... in memoria aparatului pana la 2x50 de masuratori Afiseaza data si ora Afiseaza... a valorilor tensiunii arteriale si detecteaza aritmiile Semnaleaza erorile de utilizare ... »

Pret: 204 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tensiometru electronic de incheietura bc16

Tensiometru electronic de incheietura BC16


Tensiometru electronic de incheietura BC16 Masoara tensiunea arteriala... si pulsul de la nivelul articulatiei mainiiPosibilitate de stocare in memoria aparatului... pana la 2x50 de masuratoriAfiseaza data si oraAfiseaza necesitatea schimbarii ... »

Pret: 187 RON
Oferit de:SC ISACOMP SRL
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Tensiometru digital pentru incheietura mâinii tip 3001

Tensiometru digital pentru incheietura mâinii Tip 3001


, cu data ºi ora mãsurãrii&bull Intervalul de mãsurare:- tensiune arterialã: 0 - 300 mm... precisã a tensiunii arteriale, iar tehnologia &ldquo fuzzy logic&rdquo determinã...Hg- puls: 40 - 200 bãtãi/minut&bull Precizia mãsurãrii:- tensiune arterialã: ± 3 ... »

Pret: 105 RON
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
203 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"aparat de masurat tensiune arteriala" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea