Inscrie firma »

aparat de fizioterapie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparat de fizioterapie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de fizioterapie

Aparat de fizioterapie


- 8 tipuri de terapii - alimentare: 3 baterii de tip R3, sau cu sursa de alimentare, 4,5V - frecventa: 2Hz - 150Hz - greutate: 95 gr. - dimensiuni: 147x62x24 mm - setul contine 2 seturi de plasturi, 1 sursa de alimentare... ... »
Buyer Member 9 ani
Bihor
 118511 - aparat de fizioterapie

118511 - Aparat de fizioterapie


Aparat de fizioterapie - 8 tipuri de terapii - alimenatre: 3 baterii de tip R3 ... »
 118510 - aparat de fizioterapie -

118510 - aparat de fizioterapie - HYS-222


 Aparat de fizioterapie- 8 tipuri  de terapii- alimentare: 3 baterii de tip R3 ... »

Pret: 90 RON
 Aparat fizioterapie, tonifiere si electrostimulare

Aparat Fizioterapie, Tonifiere si Electrostimulare


Aparat Fizioterapie cu 8 tipuri de terapie .Contine: aparat fizioterapie, 2... de iesire, care pot fi folosite de catre doua persoane in acelasi timp.  Aparatul este... fi tratate cu ajutorul acestui aparat, un echipament eficient si sigur deoarece ... »

Pret: 235 RON
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 118515 - set plasturi ptr. aparat de

118515 - Set plasturi ptr. aparat de fizioterapie


Set plasturi pentru aparatul de fizioterapie-Taxele de transport pentru acest ... »

Pret: 7 RON
 Aparat fizioterapie, electroterapie, masaj, slabit

Aparat fizioterapie, electroterapie, masaj, slabit


, permitand efectuarea tratamentelor fara durere. Aparatul este usor de setat datorita... cu ajutorul acestui aparat, un echipament eficient si sigur deoarece este deservit... si controlat de catre un microprocesor. Practic aparatul este un generator de curent ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 118512-aparat fizioterapie, electroterapie,

118512-Aparat fizioterapie, electroterapie, acupunctura, masaj, slabit


Aparat fizioterapie, electroterapie, acupunctura, masaj, slabitAcest echipament... tolerat, permitand efectuarea tratamentelor fara durere. Aparatul este usor de setat... fi tratate cu ajutorul acestui aparat, un echipament eficient si sigur deoarece ... »

Pret: 43 RON
 118513-aparat miniatura de

118513-Aparat miniatura de fizioterapie, electroterapie, masaj, slabit


Aparat miniatura de fizioterapie, electroterapie, masaj, slabitSilkLite este... un aparat care utilizeaza, in scopuri terapeutice, un curent bipolar cu impulsuri... foarte bine tolerat, permitand efectuarea tratamentelor fara durere. Aparatul Silk ... »

Pret: 22 RON
Aparat de masaj cu electrostimulare, dispozitiv fizioterapie si acupunctura
Tip produs: - dispozitiv fizioterapie si acupunctura Aparatul de masaj prin electrostimulare este recomandat in numeroase afectiuni...: 90grame. PACHETUL CONTINE: Aparatul de masaj; Doi electrozi cu silicon ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 45 RON
Comanda acum »
Aparat de masaj cu electrostimulare, dispozitiv fizioterapie si acupunctura
Tip produs: - dispozitiv fizioterapie si acupunctura - aparat masaj 4 electrozi Aparatul de masaj prin electrostimulare este recomandat in numeroase afectiuni...: 90grame. PACHETUL CONTINE: Aparatul de masaj; Patru electrozi cu silicon ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 59 RON
Comanda acum »
Slimming Massager
Tip produs: aparat electronic de masaj - aparat electrostimulare - aparat fizioterapie Aparat electronic de masaj. Masajul este o importanta terapie in medicina... placut de relaxare si tratament la domiciliu. Pentru acest aparat bio...-electric stimulator a lucrat o echipa de cercetatori in acupunctura. Aparatul genereaza unde joase ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 62
Comanda acum »
 Electrostimulator transcutanat diadens-pc

ELECTROSTIMULATOR TRANSCUTANAT DiaDENS-PC


vegetative a sistemului nervos. Daca este necesar, aparatul poate lucra in modul ... »
Oferit de:LIAMED
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Aparat pentru terapia polineuropatiei diabetice hitop

Aparat pentru terapia polineuropatiei diabetice HiToP 191


, testat clinic pentru tratamentul polineuropatiei diabetice. Ca toate aparatele...). In terapia HighTone, aparatele HiToP utilizeaza frecvente de ton inalt intre 4096 ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Kinetoterapie

Kinetoterapie


terapeutic si de intretinere - - fizioterapie recuperare de specialitate aparat... - bolile aparatului respirator - bolile cardio vasculare -boli digestive - boli... si postnatal(gimnastica gravidei) - Fizioterapie - Current IFC- interferential ... »
 Aparat de recuperare reck motomed letto

APARAT DE RECUPERARE RECK MOTOMED LETTO


MOTOmed letto-este un aparat mobil de antrenament destinat persoanelor... imobilizate la pat.Este ideal pentru sprijinirea fizioterapiei,pentru initierea miscarii... inferioare paralizate.Aparatul poate fi adus spre testare la domiciliul dvs ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Aparat masaj tiger paw sy-8815

Aparat masaj Tiger Paw SY-8815


Aparat masaj Tiger Paw SY-8815Cu ajutorul lui Tiger Paw Massage SY-8815 va... apelati la saloanele specializate in domeniu.Aparatul pentru masaj Tiger Paw Massage... Paw Massage SY-8815 ajuta la relaxarea muschiilor.Acest aparat de masaj SY-8815 ... »

Pret: 31 RON
 Aparat de masaj ab tronic x2

Aparat de masaj Ab Tronic X2


Aparat de masaj Ab Tronic X2 Aparatul revolutionar Ab Tronic X2 este foarte... musculara si sa fiti cat mai atletic. Ab Tronic este un aparat de masaj de ultima... pentru fizioterapie pentru a ajuta la recuperarea fizica a persoanelor cu diferite ... »

Pret: 85 RON
Silver Member 2 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Tiger paw massage sy-8815

Tiger Paw Massage SY-8815


 la specialisti. Aparatul pentru masaj Tiger Paw Massage SY-8815 este ideal pentru persoanele... relaxarea muschilor obositi. Acest aparat de masaj SY-8815 este indicat pentru... fizioterapie si reflexoterapie. Tiger Paw Massage SY-8815 are un buton cu 2 trepte ... »

Pret: 30 RON
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat magnetoterapie-magneto base

Aparat magnetoterapie-Magneto Base


al fizioterapeutului sau al personalului paramedical. Aparatul, impreuna cu accesoriile sale... Utilizare Aparatul pentru magnetoterapia de joasa frecventa Magneto Base + este creat... menopauza MAGNETOTERAPIA Magnetoterapia este un tip de fizioterapie ce utilizeaza ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aparat terapie combinata-lavatron

Aparat terapie combinata-LAVATRON


, pentru cresterea fluxului saguin si accelerarea metabolismului. 5. FIZIOTERAPIE... speciali pentru electroterapie cu inalta frecventa Observatii: Aparatele au ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aparat masaj cu electrostimulare 4 electrozi

Aparat masaj cu electrostimulare 4 electrozi


de sport, centrele de fizioterapie sau de chiropracticieni. Aparatul electrostimulare...Aparat masaj cu electrostimulare 4 electrozi Blueidea este recomandat... musculare, dureri de gat si multe alte afectiuni. Aparat masaj cu electrostimulare 4 ... »

Pret: 59 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Beauty styler

Beauty Styler


Electrostimulator muscular portabil pentru fizioterapie si tratamente estetice.... Aparat semiautomat cu 3 regimuri de stimulare si 6 tipuri de aplicatii estetice, 2 ... »
Light Member 12 ani
Ialomita
 Recuperare medicala

RECUPERARE MEDICALA


CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA FIZIOTERAPIE CU APARATURA ULTRAMODERNA 2007... ELECTROTERAPIE LASEROTERAPIE SONOTERAPIE KINETOTERAPIE INDIVIDUALA CU APARATE PERFORMANTE ... »
Light Member 10 ani
Iasi
 Tiger paw massage sy-8815

Tiger Paw Massage SY-8815


la specialisti.Aparatul pentru masaj este ideal pentru persoanele care au probleme reumatice... simplu si elegant, aparatul este practic si usor de manevrat. Caracteristici: - buton... cu 2 trepte de viteza- indicat pentru reflexoterapie si fizioterapie ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Aparat masaj electrostimulare health herald st-688

Aparat masaj electrostimulare Health Herald ST-688


antrenorii de sport, centrele de fizioterapie sau de chiropracticieni. Aparatul reduce...Aparatul de masaj prin electrostimulare Health Herald este recomandat... musculare, dureri de gat si multe alte afectiuni. Un aparat de masaj ... »

Pret: 49 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
63 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"aparat de fizioterapie" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea