Inscrie firma »

aparat de fizioterapie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparat de fizioterapie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de fizioterapie

Aparat de fizioterapie


- 8 tipuri de terapii - alimentare: 3 baterii de tip R3, sau cu sursa de alimentare, 4,5V - frecventa: 2Hz - 150Hz - greutate: 95 gr. - dimensiuni: 147x62x24 mm - setul contine 2 seturi de plasturi, 1 sursa de alimentare... ... »
Buyer Member 7 ani
Bihor
 Set plasturi aparat fizioterapie

Set plasturi aparat fizioterapie


PRET PRODUS: 11.99 lei COD PRODUS: ~5193 Set plasturi pentru aparatele... fizioterapie, electroterapie, acupunctura, masaj, slabit. PRET PRODUS: 11.99 lei COD ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Light Member 6 ani
Bucuresti
 118511 - aparat de fizioterapie

118511 - Aparat de fizioterapie


Aparat de fizioterapie - 8 tipuri de terapii - alimenatre: 3 baterii de tip R3 ... »
 118510 - aparat de fizioterapie -

118510 - aparat de fizioterapie - HYS-222


 Aparat de fizioterapie- 8 tipuri  de terapii- alimentare: 3 baterii de tip R3 ... »

Pret: 90 RON
 118515 - set plasturi ptr. aparat de

118515 - Set plasturi ptr. aparat de fizioterapie


Set plasturi pentru aparatul de fizioterapie-Taxele de transport pentru acest ... »

Pret: 7 RON
 Aparat fizioterapie, tonifiere si electrostimulare

Aparat Fizioterapie, Tonifiere si Electrostimulare


Aparat Fizioterapie cu 8 tipuri de terapie .Contine: aparat fizioterapie, 2... de iesire, care pot fi folosite de catre doua persoane in acelasi timp.  Aparatul este... fi tratate cu ajutorul acestui aparat, un echipament eficient si sigur deoarece ... »

Pret: 235 RON
Buyer Member 1 ani
Calarasi
 Aparat fizioterapie, electroterapie, acupunctura,

Aparat fizioterapie, electroterapie, acupunctura, masaj, slabit


efectuarea tratamentelor fara durere. Aparatul este usor de setat datorita tastelor... acestui aparat, un echipament eficient si sigur deoarece este deservit si controlat... de catre un microprocesor. Practic aparatul este un generator de curent bipolar ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Light Member 6 ani
Bucuresti
 118512-aparat fizioterapie, electroterapie,

118512-Aparat fizioterapie, electroterapie, acupunctura, masaj, slabit


Aparat fizioterapie, electroterapie, acupunctura, masaj, slabitAcest echipament... tolerat, permitand efectuarea tratamentelor fara durere. Aparatul este usor de setat... fi tratate cu ajutorul acestui aparat, un echipament eficient si sigur deoarece ... »

Pret: 43 RON
 Aparat fizioterapie, electroterapie, acupunctura,

Aparat fizioterapie, electroterapie, acupunctura, masaj, slabit, cu 2 canale


, permitand efectuarea tratamentelor fara durere. Aparatul HYS-222 este usor de setat... fi tratate cu ajutorul aparatului HYS-222, un echipament eficient si sigur... prin modelarea selectiva a zonei dorite. Aparatul are si posibilitatea reabilitarii ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Light Member 6 ani
Bucuresti
 118513-aparat miniatura de

118513-Aparat miniatura de fizioterapie, electroterapie, masaj, slabit


Aparat miniatura de fizioterapie, electroterapie, masaj, slabitSilkLite este... un aparat care utilizeaza, in scopuri terapeutice, un curent bipolar cu impulsuri... tolerat, permitand efectuarea tratamentelor fara durere. Aparatul SilkLite HA1008 ... »

Pret: 22 RON
 Electrostimulator transcutanat diadens-pc

ELECTROSTIMULATOR TRANSCUTANAT DiaDENS-PC


asupra starii vegetative a sistemului nervos. Daca este necesar, aparatul poate ... »
Oferit de:LIAMED
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Aparat de recuperare reck motomed letto

APARAT DE RECUPERARE RECK MOTOMED LETTO


MOTOmed letto-este un aparat mobil de antrenament destinat persoanelor... imobilizate la pat.Este ideal pentru sprijinirea fizioterapiei,pentru initierea miscarii... inferioare paralizate.Aparatul poate fi adus spre testare la domiciliul dvs ... »
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Beauty styler

Beauty Styler


Electrostimulator muscular portabil pentru fizioterapie si tratamente estetice.... Aparat semiautomat cu 3 regimuri de stimulare si 6 tipuri de aplicatii estetice, 2 ... »
Light Member 10 ani
Ialomita
 Recuperare medicala

RECUPERARE MEDICALA


CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA FIZIOTERAPIE CU APARATURA ULTRAMODERNA 2007... ELECTROTERAPIE LASEROTERAPIE SONOTERAPIE KINETOTERAPIE INDIVIDUALA CU APARATE PERFORMANTE ... »
Light Member 8 ani
Iasi
 Panouri radiante cu infrarosii tip sunjoy

PANOURI RADIANTE CU INFRAROSII TIP SUNJOY


de fizioterapie, incalzind lichidul corporal al persoanei (corpul uman este alcatuit... intirzierea aparitiei efectelor imbatrinirii, o imbunatatire substantiala a tonusului ... »
Buyer Member 5 ani
Constanta
 Aparat pentru terapia polineuropatiei diabetice hitop

Aparat pentru terapia polineuropatiei diabetice HiToP 191


, testat clinic pentru tratamentul polineuropatiei diabetice. Ca toate aparatele...). In terapia HighTone, aparatele HiToP utilizeaza frecvente de ton inalt intre 4096 ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Kinetoterapie

Kinetoterapie


si de intretinere - - fizioterapie recuperare de specialitate aparat NMAK - Deficienta... - Recuperarea functionala in bolile interne si de nutritie - bolile aparatului respirator...) - Fizioterapie - Current IFC- interferential - TENS - stimulare nervo ... »
 Aparat magnetoterapie-magneto base

Aparat magnetoterapie-Magneto Base


al fizioterapeutului sau al personalului paramedical. Aparatul, impreuna cu accesoriile sale... Utilizare Aparatul pentru magnetoterapia de joasa frecventa Magneto Base + este creat... un tip de fizioterapie ce utilizeaza energia electromagnetica. Se recomanda ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Aparat terapie combinata-lavatron

Aparat terapie combinata-LAVATRON


metabolismului. 5. FIZIOTERAPIE Electroterapie - stimularea prin radofrecventa a diverselor... electrozi speciali pentru electroterapie cu inalta frecventa Observatii: Aparatele ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Aparat elf del ( spiridusul) antidiabet si

Aparat ELF DEL ( SPIRIDUSUL) ANTIDIABET SI BIOSTIMULATOR


de Balneologie, Fizioterapie si Recuperare Fizica. Aparatul este avizat de Ministerul... si aparent surprinzator efect este o intinerire a organismului care apare lent in timp.... Aparate oarecum similare Spiridusului exista in Germania, in Statele Unite, in Marea ... »

Pret: 671.55 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aparat terapie combinata-lavatron lvt 100

Aparat terapie combinata-Lavatron LVT 100


metabolismului. 5. FIZIOTERAPIE Electroterapie - stimularea prin radofrecventa a diverselor... electrozi speciali pentru electroterapie cu inalta frecventa Observatii: Aparatele ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Sekusept pulver  2kg

Sekusept Pulver 2kg


-nascuti); curatarea si dezinfectia cazilor medicinale " fizioterapie, a protezelor dentare... gradele de duritate a apei. Dezinfectia instrumentarului medical, aparatelor.... Instrumentele sau aparatele care se pot dezasambla se desfac in elementele componente. Aveti ... »

Pret: 149 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Aparatura medicala

Aparatura medicala


-Ginecologie, Recuperare-Fizioterapie, Medicina sportiva, ORL, Chirurgie, Pneumologie, Dermatologie... si comercializate de MEDFARM TRADING: APARATE CHIRURGIE; electrochirurgie, radiofrecventa..., criochirurgie, aspiratoare chirurgicale. APARATE EXPLORARI FUNCTIONALE / DIAGNOSTIC: video ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Electrostimulare si ultrasunete

ELECTROSTIMULARE si ULTRASUNETE


Aparatul de electrostimulare BODY GUARD Unicul Aparat cu 250 de programe... musculara, recuperare, universale ULTRASONIC X-CELL Multiscan Aparat de o noua... si 3.000.000Hz, in fizioterapie se folosesc cele cu unde intre 800-1.000KHz ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Produs

produs


si recuperarea afectiunilor aparatului locomotor. Aceasta lucrare ncearca sa stabileasca... aparatului locomotor pot retine o serie de elemente utile, prin a caror aplicare n..., asistenti medicali de fizioterapie. ... »

Pret: 32.7 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
37 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"aparat de fizioterapie" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea