Inscrie firma »

ansamblu intrerupatoare vimar plana - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ansamblu intrerupatoare vimar plana
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Intrerupatoare vimar plana ,ansamblu

Intrerupatoare Vimar Plana ,ansamblu 3 module - ornament metalizat aur mat


Ansamblu de intrerupatoare - Vimar Plana alcatuit din 3 intrerupatoare... de un modul. Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A,in constructie normala...,usi. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze (accesoriu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Prize electrice modulare - vimar plana

Prize electrice modulare - Vimar Plana


ansamblu de 4 module Vimar Plana constituit din : - priza schuko 16A /230Vca... ornament corespunzatoare din plastic. Mentiune aparatele Vimar Plana sunt ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice modulare- vimar

Intrerupatoare electrice modulare- Vimar Plana -refex orange


Ansamblu modular- Vimar Plana ,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul... . Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A in constructie normala sau speciala : - deviator... sau porti garaj , etc. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice modulare -

Intrerupatoare electrice modulare - Vimar Idea


Produsul prezentat este un ansamblu de 3 intrerupatoare Vimar Idea de culoare... gri antracit cu rama din metal inox (brushed nickel).Intrerupatoarele sunt...;PT sau GC). Gama de aparate electrice modulare Vimar Idea se fabrica in doua culori ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare modulare gewiss -

Intrerupatoare modulare Gewiss - ansamblu 3 module


ansamblu modular- Gewiss System,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul... . intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16 A , in constructie normala sau speciala : - deviator... sau porti garaj , etc. intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea