Inscrie firma »

amenajari si decoratiuni magazine - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre amenajari si decoratiuni magazine
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Amenajari interioare

Amenajari Interioare


un apartament incomod intr-un refugiu odihnitor si cald? Aveti un magazin sau un club.... - amenajari interioare: reamenajari cladiri vechi, ambient, iluminare, culoare, design..., decoratiuni interioare, experiment, fotografie etc. - produse de inalta calitate: pentru ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Placaj tuf calcaros-amenajari interioare si

Placaj Tuf Calcaros-amenajari interioare si decoratiuni


vizualizat si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Poate fi... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice... decorative) si decoratiuni interioare. In zona mediteraneana tuful calcaros este folosit ... »
 Proiectare design mobilier, amenajari interioare

Proiectare design mobilier, amenajari interioare


din lemn, inchideri balcoane, recompartimentari apartamente, amenajari interioare..., concept de mobilier, design fatade magazine. Solutiile pe care noi vi le oferim... incearca sa dea o amprenta de unicitate constructiei, amenajarii, design-ului dorit ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Design de interior, amenajari cu gust si

Design de interior, amenajari cu gust si personalitate


Firma noastra va ofera consultanta in amenajari interioare pentru oricare tip... magazine; elaborarea si obtinearea documentatiilor de avizare pentru Certificatul... in legatura cu amenajari interioare sau proiecte de locuinta, oferindu-va schite ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Amenajari interioare si design ambiental

Amenajari interioare si design ambiental


AMBRA DECOR va ofera pe langa magazinul on-line de decoratiuni interioare www... in amenajari interioare si design ambiental, care pot prelua ideile tale si le pot pune ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Placi laminate hpl pentru decoratiuni interioare

Placi laminate HPL pentru decoratiuni interioare


, al amenajarilor sau al mobilierului - se caracterizeaza prin rezistenta la impact, abraziune...- mobilier pentru magazine, restaurante, banciToate acestea in:- birouri, banci- hoteluri..., restaurante, baruri- aeroporturi, mall-uri, magazine- scoli, laboratoare, spitale ... »
Oferit de:MONSENA
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Etajera comerciala

etajera comerciala


amenajari decoratiuni mobila mobilier magazin... incarcare mare mobilier comercial stand expozitie amenajari etajera etajere ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sablari vitrine; sticla

Sablari vitrine; sticla


. Sablarea cu folie ofera posibilitatea de a crea cele mai impresionante decoratiuni... pe oglinzi, usi din sticla, vitrine de magazin etc. fiind o alternativa la sticla ... »
Oferit de:AUTO DESIGN
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Blocuri decorative din tuf calcaros-peisagistica

Blocuri decorative din tuf calcaros-peisagistica


fi vizualizat si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time... fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice (gradini alpine,gradini verticale...,fantani arteziene, jardiniere, sculpturi si blocuri decorative) si decoratiuni interioare ... »
 Panou publicitar a0 de interior pvc 1 mm

Panou publicitar A0 de interior PVC 1 mm


, materiale promotionale, decoratiuni, amenajari magazine, amenajari interioare ... »

Pret: 85 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Sculpturi din tuf calcaros

Sculpturi din Tuf Calcaros


vizualizat si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Sculpturile... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice... decorative) si decoratiuni interioare. In zona mediteraneana tuful calcaros este folosit ... »
 Panouri din aluminiu compozit, pentru placari verticale la fatade

Panouri din aluminiu compozit, pentru placari verticale la fatade ventilate


recomandate pentru lucrari mai mici cum ar fi benzinarii, fatade de magazine, totemuri... sau pentru decoratiuni interioare.DIBOND-ul este un material fabricat prin aceeasi... decoratiuni interioare FORMICA Placi mono si multistrat din policarbonat transparent ... »
Oferit de:MONSENA
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Placaj tuf calcaros-placari verticale la exterior

Placaj Tuf Calcaros-placari verticale la exterior


vizualizat si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Poate fi... fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice (gradini alpine,gradini verticale...,fantani arteziene, jardiniere, sculpturi si blocuri decorative) si decoratiuni interioare ... »
 Gradini verticale-tuf calcaros bloc

Gradini verticale-Tuf Calcaros bloc


vizualizat si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Blocurile... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice... decorative) si decoratiuni interioare. In zona mediteraneana tuful calcaros este folosit ... »
 Gradini alpine-tuf calcaros bloc

Gradini Alpine-Tuf Calcaros bloc


vizualizat si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Blocurile... verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice (gradini alpine...,gradini verticale,fantani arteziene, jardiniere, sculpturi si blocuri decorative) si decoratiuni ... »
 Blocuri de piatra-tuf calcaros

Blocuri de piatra-Tuf Calcaros


Materialul poate fi vizualizat si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time..., garduri; amenajari peisagistice (gradini alpine,gradini verticale,fantani arteziene..., jardiniere, sculpturi si blocuri decorative) si decoratiuni interioare. In zona ... »
 Tuf calcaros pentru arhitectura peisagera

Tuf Calcaros pentru arhitectura peisagera


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Poate fi folosit pentru... verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice (gradini alpine...,gradini verticale,fantani arteziene, jardiniere, sculpturi si blocuri decorative) si decoratiuni ... »
 Jardiniera tuf calcaros-model cu o cuva

Jardiniera Tuf Calcaros-model cu o cuva


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Jardinierele sunt realizate...; amenajari peisagistice (gradini alpine,gradini verticale,fantani arteziene, jardiniere..., sculpturi si blocuri decorative) si decoratiuni interioare. In zona mediteraneana tuful ... »
 Jardiniera tuf calcaros-model cu doua cuve

Jardiniera Tuf Calcaros-model cu doua cuve


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Fiecare jardiniera este unicat... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice... decorative) si decoratiuni interioare. In zona mediteraneana tuful calcaros este folosit ... »
 Jardiniera tuf calcaros-model cu trei cuve

Jardiniera Tuf Calcaros-model cu trei cuve


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Fiecare piesa este unicat, fiind... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice... decorative) si decoratiuni interioare. In zona mediteraneana tuful calcaros este folosit ... »
 Jardiniera tuf calcaros-model "design"

Jardiniera Tuf Calcaros-model "design"


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Fiecare jardiniera are un design... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice... decorative) si decoratiuni interioare. In zona mediteraneana tuful calcaros este folosit ... »
 Inchiriere apartamente herastrau bucuresti glx020153

inchiriere Apartamente Herastrau Bucuresti GLX020153


de rafinate, un spatiu modular de depozitare si decoratiuni diverse. Jocul intre nuantele... amenajarii. Apartamentul dispune de ferestre de tip termopan, acces la cablu tv... si cafenele selecte, magazine de lux, scoli si gradinite private, sali fitness, spatii ... »

Pret: 1590 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente herastrau bucuresti glx020738

inchiriere Apartamente Herastrau Bucuresti GLX020738


de rafinate, un spatiu modular de depozitare si decoratiuni diverse. Jocul intre nuantele... amenajarii. Apartamentul dispune de ferestre de tip termopan, acces la cablu tv... si cafenele selecte, magazine de lux, scoli si gradinite private, sali fitness, spatii ... »

Pret: 3500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Simopor ultralight

Simopor Ultralight


Simopor Ultralight Amenajari de magazine si standuri expozitionale Panouri... de dimensiuni reduse, semne publicitare de scurta durata sau diferite decoratiuni interioare... publicitare de dimensiuni medii Pereti despartitori si decoratiuni interioare Print ... »
Oferit de:SC PROSEP SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Invelitori din tabla plana faltuita din cupru si zinc, pentru

Invelitori din tabla plana faltuita din cupru si zinc, pentru acoperisuri la cladiri rezidentiale si publice


mansardate), show-room-uri, magazine, spatii expozitionale, sali de sport, bazine de inot... laminate HPL pentru decoratiuni interioare FORMICA Placi mono si multistrat... din policarbonat transparent si mat, pentru constructii rezidentiale si industriale, amenajari ... »
Oferit de:MONSENA
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
26 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"amenajari si decoratiuni magazine" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea