Inscrie firma »

agentii turism iasi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre agentii turism iasi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curse iasi - otopeni

Curse Iasi - Otopeni


Compania de transport Teisa efectueaza curse regulate pe traseul Iasi Otopeni... Iasi - Otopeni pe traseul Iasi - Roman - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti... - Otopeni. Plecarea pentru cursa Iasi - Otopeni se face din Iasi la ora 21 ... »
Oferit de:SC TEISA SRL
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Harta romania moldova

Harta Romania Moldova


de turism pentru: Iasi, Suceava...Contine: - harta Romania - adrese utile si telefoane unitati cazare, agentii ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Revelion 2010 budapesta autocar

REVELION 2010 BUDAPESTA AUTOCAR


agentul de turism de la agentia CERT TRAVEL pt a va ajuta sa rezolvati in timpul... conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult... de participanti - tariful se poate modifica. - Agentia nu isi asuma raspunderea ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Paste 2009 in budapesta

Paste 2009 in Budapesta


din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Ungaria conform... excursiei - Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele... indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Program seniori si fara limita de varsta antalya turcia 17 martie - 14

Program seniori si fara limita de varsta Antalya Turcia 17 martie - 14 aprilie 2011


de servicii sa raportati hotelului plangerea si sa contactati agentul de turism... aeriana transportatoare. Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism... camere: Tv satelit, telefon, aer conditionat, minibar, balcon. Clasificare agentie: 3 ... »

Pret: 199 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Paste 2009 in grecia

Paste 2009 in Grecia


'Henri Coanda' (ora 07:30) cu conducatorul de grup din partea Agentiei Paralela 45...) pentru efectuarea excursiei. GRUP MINIM: 25 persoane. IMPORTANT: - Agentia nu... de Ministerul Turismului din Grecia conform standardelor proprii. - Notiunea de camera ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Revelion  2011 istanbul

REVELION 2011 ISTANBUL


de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului... tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie. Conducatorul... de pasaport individual. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor ... »

Pret: 355 EUR
Buyer Member 7 ani
Constanta
 1 mai in amsterdam

1 Mai in Amsterdam


. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera... urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin... de Ministerul Turismului din Olanda conform standardelor proprii; - Distributia camerelor ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Paste 2009 in bruxelles 5 nopti

Paste 2009 in Bruxelles 5 nopti


sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor... in mod oficial de Ministerul Turismului din Belgia conform standardelor proprii... lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor 2. sa ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Paste 2009 in lisabona 4 nopti

Paste 2009 in LISABONA 4 nopti


putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu... de Ministerul Turismului din Portugalia conform standardelor proprii. Distributia camerelor... iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor 2. sa aiba ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Paste 2009 in valencia 5 nopti

Paste 2009 in Valencia 5 nopti


din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Spania conform... de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor. Agentia nu raspunde... lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor 2. sa ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Cuba linda

CUBA Linda


transferuri mentionate in program; insotitor de grup din partea agentiei; Nu sunt incluse... atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Cehia conform standardelor proprii... de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei / Agentia nu raspunde ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Revelion 2010 ski - austria/italia/elvetia/slovacia - early booking

REVELION 2010 SKI - AUSTRIA/ITALIA/ELVETIA/SLOVACIA - EARLY BOOKING DISCOUNT - 5%


conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult... la frontiera - Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor... hotelurilor este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din Austria conform ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ultimele locuri, ultimul circuit scandinavia - fiordurile norvegiei

Ultimele locuri, ultimul circuit SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEI


. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism... - Cernavoda - Fetesti - Slobozia - Ruta2: Iasi - Tg.Frumos - Roman - Bacau - Onesti... in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. - Agentia organizatoare (Tour ... »

Pret: 1099 EUR
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"agentii turism iasi" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea