Inscrie firma »

afisor electronic cu leduri - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre afisor electronic cu leduri
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Afisaj electronic cu leduri

afisaj electronic cu leduri 2000mm*750mm


Caracteristici: - dimensiune: 2000mm*750mm - afisor de exterior, simpla fata... - mesajele se editeaza de la calculator, folosind un soft oferit de noi - pe afisor... - numar caractere mesaj: 1500 caractere - leduri de 5mm superbright, intensitate ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Afisaj cu leduri

Afisaj cu leduri


Caracteristici: - dimensiune: 2000mm*750mm - afisor de exterior, simpla fata... - mesajele se editeaza de la calculator, folosind un soft oferit de noi - pe afisor... - numar caractere mesaj: 1400 caractere - leduri de 5mm superbright, intensitate ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Afisaj cu leduri pe 2 randuri

AFISAJ CU LEDURI PE 2 RANDURI


. Toate informatiile se editeaza de la calculator! Facilitati afisor cu leduri: se...Panou electronic realizat pentru SC CHIRAL ZIEBER SRL, ARAD. Afisaj luminos... realizate la comanda cu numele firmei. Afisajul cu leduri este format din 2 randuri ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Display-uri cu leduri

DISPLAY-uri cu LEDURI


Producem la cerere display-uri cu leduri pentru EXTERIOR. Nu uitati ca cel... mai important element pentru un afisor este vizibilitatea. Ne-am concetrat... specifice, reclame adaptate, etc. - proiectare electronica: conceptie, realizare ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Panou electronic cu leduri

Panou electronic cu leduri 2300mm*1000mm


. Afisor cu leduri pentru informare de mare impact. Vizibilitatea de la sute de metri...Firma noastra realizeaza de la A la Z panouri cu leduri: - proiectare mecanica... (structura de rezistenta, izolatie, etc) - proiectare electronica (hardware si software ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Ceas stradal cu leduri (model2)

Ceas stradal cu leduri (model2)


Ceas stradal cu leduri ce afiseaza ora, data, temperatura alternativ... de la calculator, sau prin GPS. Optional! Ceasul cu leduri se poate conecta la o sonerie...*130mm - vizibilitate excelenta! afisor proiectat special pentru exterior ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Firma luminoasa primaria desa

FIRMA LUMINOASA PRIMARIA DESA


, temperatura) VIZIBILITATE: - caracterele care se deruleaza pe afisor sunt de 21 cm... ingrosat, pentru a fi cat mai vizibil LEDURI: - folosim leduri de 5mm, superbright... citeasca cat mai bine - culoare: rosie si verde. - durata de viata leduri: intre 80 ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea