Inscrie firma »

administratorul societatii cu raspundere limitata - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre administratorul societatii cu raspundere limitata
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Infiintam societati comerciale, acte, autorizatii,

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


pe care acestia si-o doresc (societati comerciale cu raspundere limitata, societati... individuale). Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN... societati comerciale; recodificari ale obiectului de activitate al unei societati ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Registrul asociatilor pentru srl

Registrul asociatilor pentru SRL


ca societatile cu raspundere limitata “ trebuie sa tina, prin grija...Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale prevede la articolul 198... administratorilor, un registru al asociatilor, in care se vor inscrie, dupa caz, numele ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Infiintare firma

Infiintare firma


: INMATRICULARII SOCIETATILOR COMERCIALE CU RASPUNDERE LIMITATA Serviciile oferite includ... profesional; Redactarea Declaratiilor pe propria raspundere cu privire la indeplinirea... conditiilor legale pentru doandirea si exercitarea calitati de asociat sau administrator ... »
 Ajutor pentru instalarea tinerilor fermieri

Ajutor pentru instalarea tinerilor fermieri


individuala (II); - Asociat si administrator unic al unei Societati cu raspundere... limitata (SRL) Mai mult, in cazul in care un solicitant a depasit 12 luni de la data ... »
Buyer Member 8 ani
Timis
 Leasing  extern auto

Leasing Extern Auto


", in original; Declaratia administratorului pe propria raspundere ca societatea nu... din societate; Hotararea Consiliului de administrare al societatii prin care delegatul... juridica (societate de leasing) ce isi are domiciliul (sediul) in Romania pentru ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii legale

Servicii legale


privind: societati in nume colectiv, in comandita simpla si cu raspundere limitata... raspundere (model 3); majorarea capitalului social al societatilor comerciale... societatilor comerciale; administratorii/persoanele imputernicite ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica - lawcenter

CONSULTANTA JURIDICA - LAWCENTER


actul constitutiv al unei societati cu raspundere limitata (SRL)? 3. Ce trebuie... capitalul social minim al unei societati cu raspundere limitata (SRL)? 5. Care este... retrage asociatul din societatea cu raspundere limitata (SRL)? 11. Doresc sa extind ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Deschidere de puncte de lucru

Deschidere de puncte de lucru


pe care acestia si-o doresc (societati comerciale cu raspundere limitata, societati... sau modificare societati comerciale; recodificari ale obiectului de activitate al unei... societati conform noului Cod CAEN care a intrat in vigoare incepand cu luna Ianuarie ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Leasing  extern

Leasing Extern


administratorului pe propria raspundere ca societatea nu are datorii fata de stat sau incidente... de identitate (C.I.) ale asociatilor din societate; Hotararea Consiliului de administrare... (societate de leasing) ce isi are domiciliul (sediul) in Romania pentru utilizatori ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cum sa-ti intaresti increderea in tine

Cum sa-ti intaresti increderea in tine


si dificultatilor cotidiene, intr-o societate in care inving cei combativi. Ea iti ofera... Avantajele si limitele afirmativitatii Adopta afirmativitatea Tehnicile afirmative Discul... de timbre Elasticul Capitolul VIII, Un corp increzator: metode Cum sa-ti administrezi ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"administratorul societatii cu raspundere limitata" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea