Inscrie firma »

acte necesare pentru obtinerea autorizatiei - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre acte necesare pentru obtinerea autorizatiei
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Redactarea de acte juridice

Redactarea de acte juridice


societatii clientului. Redactarea de acte juridice, consultanta, redactare si asistenta..., asociatii si fundatii; Modificari acte constitutive; Majorari/reduceri de capital... contracte sedii; Modificare de denumire societate; Autorizatii de functionare ... »
 Obtinem aviz/ acord/ autorizatie de mediu

Obtinem AVIZ/ ACORD/ AUTORIZATIE DE MEDIU


simplu si rapid pentru obtinerea actelor de reglementare, in vederea micsorarii... de mediu. Pentru obtinerea autorizatiilor de mediu, intocmim: - Fisa de prezentare... pierdut la cozi. La obtinerea tuturor actelor de reglementare, va asiguram ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Infiintam societati comerciale, acte,

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte... oricaror institutii care elibereaza autorizatiile necesare functionarii acestora... autorizatiilor de functionare ( PSI, Protectia Muncii, Mediu, Sanitar si Veterinar) pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Traduceri autorizate,legalizari,apostile,service gsm

TRADUCERI AUTORIZATE,LEGALIZARI,APOSTILE,SERVICE GSM


de circulatie internationala. Realizam traduceri atat pentru persoane fizice (acte personale...Traduceri autorizate, legalizate notarial sau supralegalizate cu Apostila..., ne place enorm ceea ce facem si dispunem de infrastructura si logistica necesare ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de formator, cod cor 242401 la iasi in

Curs autorizat de Formator, cod COR 242401 la Iasi in martie 2016


deprinde cele mai eficiente si moderne metode de training. Acte necesare pentru... sau sa obtina acreditarea ANC. Absolventii vor avea oportunitatea de a aplica pentru... la singurul curs unde vei dobandi toate abilitatile necesare de care ai nevoie in practica ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 4 ani
Iasi
 Curs inspector (referent) resurse umane autorizat

CURS INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE AUTORIZAT ANC, IASI, APRILIE 2013


conform standardului ocupational. Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte... profesionala organizeaza in parteneriat cu EBC la Iasi in luna APRILIE 2013 curs autorizat.... Incepand de la 1 august 2011 cursul este obligatoriu pentru toate persoanele care ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 4 ani
Iasi
 Curs inspector (referent) resurse umane autorizat

CURS INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE AUTORIZAT ANC, IASI, MAI 2013


conform standardului ocupational. Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte... a adultilor organizeaza in parteneriat cu EBC la Iasi in luna MAI 2013 curs autorizat.... Incepand de la 1 august 2011 cursul este obligatoriu pentru toate persoanele care ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 4 ani
Iasi
 Consultanta pentru firma ta

Consultanta pentru firma ta


oferirea celei mai bune solutii Asistenta pentru realizarea si intocmirea de acte... Obtinerea de autorizatii si avize de la diverse autoritati publice Asistenta... juridice complete Obtinerea de autorizatii si avize de la diverse autoritati publice ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

Consultanta juridica


Obtinerea de autorizatii si avize de la diverse autoritati publice Asistenta... juridice complete Obtinerea de autorizatii si avize de la diverse autoritati publice... juridica, dar si servicii fractionate doar pentru o anumita operatiune din viata firmei ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Consultanta comerciala

Consultanta comerciala


particularitatile si necesitatile afacerii acestuia pentru a obtine maximul de performanta...ODAS GLOBAL COSULTING S.R.L. ofera consultanta comerciala pentru a acoperi... din consultanti pregatiti sa ofere cea mai buna solutie pentru business-ul acestuia. Oferim ... »
Buyer Member 4 ani
Cluj
 Drept comercial - societati comerciale

Drept comercial - Societati comerciale


infiintarea societatilor comerciale, modificarea actelor constitutive, autorizare...Consultanta juridica nelitigioasa, asistenta si reprezentare: * Pentru... activitati, nelitigioasa actualizare date de identificare, inregistrare si autorizare ... »
Oferit de:BRUMA G. VASILE
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Ghid pfa, actualizat

Ghid PFA, actualizat


)? Care sunt actele necesare infiintarii ca Persoana Fizica Autorizata (PFA, II, IF...)? In cat timp obtin autorizarea PFA? Cand si cum ma inregistrez la Administratia... Individuala sau Intreprindere Familiala, parcurgand pas cu pas, toate etapele necesare ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 3 ani
Olt
 Cursuri management

Cursuri management


frumoasa si cautata pe piata muncii. - Este un curs autorizat, certificatul obtinut...-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2 Acte necesare... Nationala pentru Calificari (ANC), certificatele obtinute sunt recunoscute pe plan ... »

Pret: 455 RON
 Curs de comerciant-vanzator marfuri alimentare

Curs de comerciant-vanzator marfuri alimentare


pe piata muncii. - Este un curs autorizat, certificatul obtinut fiind recunoscut... Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2 Acte necesare la inscriere: - Copie act...-vanzator marfuri alimentare, acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC ... »

Pret: 350 RON
 Curs de operator confectioner imbracaminte (operator confectioner

Curs de operator confectioner imbracaminte (operator confectioner industrial)


autorizat, certificatul obtinut fiind recunoscut pe plan national si international..., sector 2 Acte necesare la inscriere: - Copie act de identitate - Copie... acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), certificatele obtinute ... »

Pret: 350 RON
 Curs ghid national de turism

CURS GHID NATIONAL DE TURISM


sau agent de turism - ghid; certificat competenta lingvistica. Acte necesare pentru... NECESARE PENTRU DOSARUL DE INSCRIERE Conditii de inscriere: minim studii medii... de specializare; Persoanelor care doresc sa obtina atestatul de ghid national; Persoanelor ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs director de hotel/ motel / hotel pentru tineret

CURS DIRECTOR DE HOTEL/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping / sat


de turism. CONDITII DE INSCRIERE SI ACTE NECESARE PENTRU DOSARUL DE INSCRIERE.... Acte necesare pentru dosarul de inscriere: Copie CI / BI; Copie certificat... turismului pentru a-ti insusi abilitatile necesare, principii si tehnici moderne adaptate ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Infiintare firma registrul comertului 7.800.000 lei un srl

INFIINTARE FIRMA REGISTRUL COMERTULUI 7.800.000 lei un SRL


obtinem si Caziere Fiscale care sunt necesare viitorilor asociati si administratori... social cu numerar sau natura; - diminuari de capital social; - obtinerea... autorizatiilor de functionare prin Registrul Comertului ( PSI, Protectia Muncii, Mediu ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Registrul comertului infiintare firma 7.800.000 lei un srl

REGISTRUL COMERTULUI INFIINTARE FIRMA 7.800.000 lei un SRL


de capital social; - obtinere autorizatii de functionare prin Registrul Comertului..., inclusiv cu obtinerea avizelor sau autorizatiilor enuntate mai sus; - recodificare... societati comerciale; La cerere obtinem si Caziere Fiscale care sunt necesare ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Deschidere de puncte de lucru

Deschidere de puncte de lucru


; obtinerea autorizatiilor de functionare ( PSI, Protectia Muncii, Mediu, Sanitar...; infiintare de puncte de lucru, inclusiv cu obtinerea avizelor sau autorizatiilor enuntate... alte modificari ale actelor constitutive ale unei societati comerciale; obtinem ... »
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Instalatii gaze- bloc de 4 etaje. coloana

Instalatii gaze- bloc de 4 etaje. Coloana


oferta de pret instalatie gaze, sau pentru consiliere contactatine.ACTE NECESARE... autorizata ANRE in proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale.Pentru... specializate si autorizate A.N.R.E. Pasii necesari pentru a realiza o astfel ... »

Pret: 125 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pachetul juridic - standard plus;

Pachetul Juridic - Standard Plus;


jurisprudenta. -CRJA va consiliaza, elaboreaza si tehnoredacteaza actele necesare..., altele decat cele cu atributii jurisdictionale; -CRJA va consiliaza pentru obtinerea... oricaror autorizatii necesare functionarii firmei; -CRJA va ofera consultanta ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Pachetul juridic - all exclusive

Pachetul Juridic - All Exclusive


cu atributii jurisdictionale; -CRJA va consiliaza pentru obtinerea unei autorizatii... efectueaza demersurile necesare pentru legalizari hotarari judecatoresti / acte dosare.... -CRJA va consiliaza, elaboreaza si tehnoredacteaza actele necesare inregistrarii ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Intocmirea tuturor actelor necesare pentru infiintare firma Majorarea capitalului social... Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta... autorizatiilor de functionare prin ORC Obtinerea autorizatiilor speciale ( mediu, pompieri ... »
Light Member 6 ani
Bacau
 Asistenta juridica

Asistenta juridica


societatii clientului. Redactarea de acte juridice, consultanta, redactare si asistenta..., asociatii si fundatii; Modificari acte constitutive; Majorari/reduceri de capital... contracte sedii; Modificare de denumire societate; Autorizatii de functionare ... »
64 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"acte necesare pentru obtinerea autorizatiei" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea