Inscrie firma »

acte necesare eliberare cazier judiciar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre acte necesare eliberare cazier judiciar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs agent de turism-ghid

CURS AGENT DE TURISM-GHID


de ghid. CONDITII DE INSCRIERE SI ACTE NECESARE PENTRU DOSARUL DE INSCRIERE Conditii... de inscriere: minim studii medii finalizate prin examen de bacalaureat. Acte necesare... medicala (cu specificatia clinic sanatos); Cazier judiciar; CV. METODA DE LUCRU ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs ghid national de turism

CURS GHID NATIONAL DE TURISM


; Mediul inconjurator si potentialul turistic; CONDITII DE INSCRIERE SI ACTE NECESARE... de turism - ghid; certificat competenta lingvistica. Acte necesare pentru dosarul...; Cazier judiciar; Certificat competenta lingvistica; Adeverinta medicala (cu ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Paste 2009 in grecia

Paste 2009 in Grecia


, in cazul in care aceasta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar... moderne, dupa eliberarea de sub otomani. Pret: 85 Euro/persoana. Include: transport... INCLUSE IN PRET DAR SUNT OBLIGATORII: - Taxele de aeroport 137 EURO / pers. ACTE ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Paste 2009 in sankt petersburg

Paste 2009 in Sankt Petersburg


, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar - conducatorul de grup... avem prevazut transferul la aeroport. Eliberarea camerelor cel mai tarziu la ora 12... Contractului de Prestari Servicii. TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 16 martie 2009. -ACTE ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Magia carnavalului de la rio

MAGIA CARNAVALULUI DE LA RIO


sa prezinte certificat de cazier judiciar. * Toti turistii trebuie sa fie... Rio! Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru cumparaturi... taxele de aeroport cu cel tarziu 30 de zile inainte de data plecarii. - Acte ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea