Inscrie firma »
IMPACT - Buy-back
IMPACT SA construieste si contracteaza cu plata in rate vile DeLuxe, Presatige (accesibile) si Freedom (de lemn), in propriile ansambluri rezidentiale.

Pe langa finantare prin sistemul de credit ipotecar oferit de cele mai importante banci, IMPACT SA utilizeaza un sistem propriu de creditare a persoanelor ce doresc o vila. Avantajul sistemului IMPACT este faptul ca firma solicita ca si conditii doar achitarea avansului care reprezinta 15 % din pret si incheierea unei asigurari de viata care sa acopere suma ce ramane de achitat. Perioada de plata a ratelor lunare este de maxim 10 ani, iar dobanda creditului este fixa, 14 % pe an. Nu se percepe comision. La mutare, adica dupa un an, cumparatorul are posibilitatea de a vinde vechea proprietate si de a dispune de o suma de bani. Aceasta suma poate fi luata in calculul ratelor.

Vilele DeLuxe au suprafata construita desfasurata intre 156.3 mp si 415 mp, iar pretul este intre 550 Euro si 650 Euro pe metru patrat construit desfasurat. Persoanelor care achizitioneaza vile DeLuxe, IMPACT SA ofera servicii gratuite pentru intretinerea gradinii, servicii de curatenie generala la trei luni, monitorizare video si sistem de alarma, conectare la internet si cablu TV. Echipa VARID (vanzator, arhitect, proiectant rezistenta, instalatii, diriginte) ofera asistenta beneficiarului pe parcursul derularii contractului de executie.

Vilele Prestige au suprafata construita desfasurata de 115 mp pana la 230 mp. Pretul pentru o vila Prestige variaza intre 330 Euro si 420 Euro pe metru patrat construit desfasurat. Vilele Prestige beneficiaza de instalarea cablului TV si internet.
Pretul pe metru patrat construit desfasurat pentru vilele Freedom este intre 250 si 292 Euro, iar suprafata construita desfasurata variza de la 90.1 la 209 metri patrati.

Proprietarii de vile IMPACT sunt persoane in plina ascensiune in viata sociala si atunci, cu timpul, ei isi schimba dorintele si pretentiile. Cand va creste numarul membrilor familiei, proprietarii vor dori o casa mai mare, cu mai alte dotari. Aici intervine oferta buy-back. Proprietarii de vile IMPACT pot opta sa se mute intr-o vila mai mare, indiferet daca e Freedom, Prestige sau Deluxe, platind doar diferenta. Vechea locuinta va fi oferita spre vanzare de catre IMPACT, iar proprietarul se va muta in noua casa pe care o doreste.

Pana in prezent, 23 de proprietari au schimbat locuinta veche cu una noua, mai mare, platind doar diferenta si beneficiind de discountul de 1,5 % din suplimentul de valoare a noului contract.

IMPACT SA este singurul actor de pe piata rezidentiala din Romania care practica acest sistem Buy-back.

Beatrice Arapu

IMPACT SA
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z