Inscrie firma »

Furnizori verificare proiecte

S.C. Geografic S.R.L.
PROIECTARE, EXPERTIZARE si VERIFICARI DE PROIECTE pentru constructii din metal, beton si lemn in domeniul constructiilor civile, industriale, agrozootehnice, ... »
Activitate firma: PROIECTARE - EXPERTIZE TEHNICE - VERIFICARE PROIECTE
Light Member 13 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
FRATII VASILIU PROIECT
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Arhitectura [ Tip firma: Producator ]
Biroul de proiectare FRATII VASILIU PROIECT ofera servicii specifice: PUD (Proiecte Urbanistice de Detaliu); proiecte de executie arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, electrice, incalzire, ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC PROMPTGAZ SRL
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Gaz [ Tip firma: Prestator de servicii ]
S.C. PROMPTGAZ S.R.L. se ocupa cu proiectarea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, executia, verificarea si revizia lor. Executam instalatii termice ... »
Activitate firma: instalatii gaze naturale - revizie instalatii gaze - instalatii gaze
Light Member 11 ani
Locatie: Constanta
 Prezentare firma
Avensis Company
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Altele [ Tip firma: Producator ]
Societatea noastra ofera consultanta pentru proiectele in fazele P.A.C. si P.T., documentatie pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, avizele necesare cerute de acesta, autorizatii de desfiintare/demolare sau construire.La cerere (in functie de Certificatul de Urbanism), ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Suceava
 Prezentare firma
Cems Tehnologii
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Instalatii electrice [ Tip firma: Prestator de servicii ]
- eficientizarea exploatarii spatiilor pentru obiective civile, industriale si rezidentiale), Instalatii Electrice (executie si mentenanta), Automatizari, Materiale Electrice (livrare din stoc sau pe baza de comanda), Servicii (proiectare si verificare instalatii ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. Eurocont Expert S.R.L.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consiliere financiara [ Tip firma: Prestator de servicii ]
S.C. EUROCONT EXPERT S.R.L. - Roman , membra CECCAR executa STUDII DE FEZABILITATE si PROIECTE DE FINANTARE Firma ofera: SERVICII DE CONTABILITATE *Inregistratrea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare *Intocmirea registrului jurnal , registrului ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Neamt
 Prezentare firma
FIMA SUDGAZ INSTAL s.r.l.
Proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale , contorizari gaze , centrale termice , Centrale termice (Solutii complete pentru sisteme de incalzire. Oferte de consultanta, proiectare, montaj. Servicii de verificare si punere in ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. IMSAT ALBA S.A.
IMSAT ALBA ofera servicii de consultanta, proiectare, instalare, service pentru: * INSTALATII ELECTRICE* - instalatii electrice industriale, automatizari - instalatii electrice civile, rezidentiale - posturi trafo, brensamente electrice - instalatii de protectie impotriva ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Alba
 Prezentare firma
ALDONA srl
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Civile [ Tip firma: Producator ]
# proiectare cai ferate # verificare proiecte, legea calitatii # consultanta # consultanta tehnica informatica # consultanta, expertiza management investitii # consultanta aferenta sistemelor, produselor # design ambient urban # design de mobilier ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
SC Trade & Construct Development SRL
T & C Development este o companie de constructii cu capital privat, una dintre cele mai dinamice si inovatoare din domeniul constructiilor si proiectarii pe piata romaneasca. Sediul central se ... »
Activitate firma: constructii civile - constructii industriale - constructii antrepriza generala
Light Member 11 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
FASMA SRL
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Software dedicat companii [ Tip firma: Producator ]
FASMA a fost infiintata in anul 2000 si a realizat proiecte software si de dezvoltare a activitatii pe diferite platforme pentru clienti din Spania, Grecia si alte tari din Europa. In ultimul an, FASMA si-a mentinut o rata de crestere semnificativa. Compania este specializata in ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Megaterm S.A.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Altele [ Tip firma: Distribuitor ]
si conducte stradale, autorizatii.) Centrale termice (Solutii complete pentru sisteme de incalzire. Oferte de consultanta, proiectare, montaj. Servicii de verificare si punere in functiune a centralelor termice. Comert en-gros si en-detail cu centrale termice ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. GAZPRO S.R.L.
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Gaz [ Tip firma: Producator ]
Firma S.C. GAZPRO S.R.L. Pascani acopera prin complexitatea activitatilor pe care le defasoara intregul proces de realizare a unei instalatii de incalzire :proiectarea acesteia , obtinerea avizelor necesare functionarii unei astfel de instalatii , livrarea si montajul ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
SC STINGAL SA
de 1000 V. Stingatoarele presurizate au fost proiectate astfel incat sa satisfaca exigentele clientilor nostri privind performantele de stingere, manevrabilitate, design, costuri de intretinere si verificare, exigente ce-si gasesc rezolvarea prin folosirea unor ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Buzau
 Prezentare firma
S.C. Paradise Group S.R.L.
de societati comerciale, la promovarea produselor si serviciilor; de la instruire si formare pana la evaluarea economico-financiara a performantelor; de la elaborarea proiectelor de investitii, la verificarea implementarii proiectului in ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
CADDRU - Centrul de Asistenta pentru Dezvoltare Durabila si Resurse Umane
de finantare 3. Obtinerea avizelor, acordurilor si autorizatiilor 4. Expertize tehnice si studii de specialitate 5. Documentatii de afaceri 6. Intocmirea si verificarea dosarelor de achizitie si de plati 7. Organizarea procedurilor de achizitie publica 8. Intocmirea ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
HOVAL ROMANIA
ridicate in domeniul generarii de apa calda sau abur tehnologic Principalele atuuri ale cazanelor Hoval sunt: solutii constructive verificate, randamente de utilizare a combustibilului ridicate, emisii reduse de noxe, siguranta sporita in exploatare, costuri de ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
vocalNET SRL
-uri) pentru o configurare optima, adaptata cerintelor particulare. Experienta solida cu echipamente Cisco, Allied Telesyn, Huaway, Nortel , etc. Analiza traficului retelei, analiza traficului aplicatiilor, rapoarte scrise ale analizei traficului si a proiectului de decongestionare ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SYSROMELEC SRL
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Sisteme de Securitate [ Tip firma: Prestator de servicii ]
deplina si continuua a nevoilor clientilor nostri. Licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane-Directia Politiei de Ordine Publica privind activitati de: - proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei; - instalare sisteme de alarmare impotriva ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC RAAH PROIECT SRL
Firma executa toata gama de servicii legate de instalatiile de gaze (verificare, revizie, proiectare si executie). Firma mai executa si instalati sanitare, termice si ... »
Activitate firma: verificare gaze - revizie gaze - instalatii gaze
Buyer Member 6 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
Eldis Proiect
interioare aferente cladirilor industriale; Bransamente electrice aeriene si subterane, monofazate si trifazate, la tensiune nominala de 0, 4kV; Executare, verificare, masurare prize de pamant, instalatii de legare la pamant si de paratrasnet aferente cladirilor civile si ... »
Buyer Member 13 ani
Locatie: Botosani
 Prezentare firma
SC CONS PROIECT SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Printing si Design [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Birou de proiectare, expertizare si verificare in constructii civile, industriale si agricole. Consultanta in domeniul constructiilor. ... »
Activitate firma: Birou proiectare - constructii civile - Consultanta constructii
Buyer Member 11 ani
Locatie: Braila
 Prezentare firma
STOIAN. SIMION - VERIFICATOR PROIECTE
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Servicii Energetice [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Sunteti in cautarea unor solutii pentru alimentarea unui obiectiv cu energie electrica? Experienta de peste 25 de ani in proiectare, dinamismul si prompitudinea serviciilor noastre ... »
Activitate firma: instalatii electrice - proiectare - servicii electrice
Buyer Member 12 ani
Locatie: Alba
 Prezentare firma
PROIECT ALPHA CONSTRUCT
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare [ Tip firma: Producator ]
SUNTEM O SOCIETATE CARE NE OCUPAM EXCLUSIV DE HIDROIZOLATII civile si industriale.Avem experienta, si acordam o mare importanta calitati Lucram cu materiale de import.Asiguram garantie in functie de materialul folosit.Consultanta tehnica de specialitate gratuita.Anual in perioada de garantie, se va ... »
Buyer Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC INOVATIV MM PROIECT
PREZENTARE Spectrul serviciilor oferite de INOVATIV MM PROIECT, cuprinde proiectare de arhitectura, design si executie pentru amenajari interioare si mobilier, ... »
Activitate firma: proiecte - autorizarii - design-interior
Buyer Member 10 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
137 companii / 6 pagini
25 companii pe pagina.

"verificare proiecte" in Produse Hot - 858 Rezultat(e)