Inscrie firma »

Furnizori tencuiala mecanica

SC ESAIR SRL
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Altele [ Tip firma: Distribuitor ]
ignifuga. -conductori ecranati pentru semnale electrice si motoare electrice actionate de inverter -tuburi de protectie electrice rigide si flexibile cu montare externa si in tencuiala din materiale ignifuge -paturi de cabluri , jonctiuni, derivatii, ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ROCK EXPERT S.R.L.
. LUCRARI ALPINISM UTILITAR Curatare suprafete vitrate, Curatare suprafete vitrate (dupa constructor), Hidroizolatie pereti cortina, Vopsitorie, Tencuiala (cu ciment aditivat), Izolatie termica cu polistiren expandat, Sablare mecanica - umeda sau uscata, ... »
Light Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. ROPLAST THERMO S.R.L
si fonic, a rezistentei mari la factorii atmosferici si mecanici, a duratei lungi de viata, ansamblurile de tamplarie PVC reprezinta solutia optima destinata constructiilor publice, rezidentiale, a caselor particulare, a spatiilor comerciale, etc. Geamul termoizolant alcatuit ... »
Light Member 12 ani
Locatie: Suceava
 Prezentare firma
Allvent Engineering
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Sisteme de Ventilatie [ Tip firma: Importator ]
de ventilatie cu recuperare de caldura. Aceste componente sunt folosite atunci cand flexibilitatea si durabilitatea sunt importante. Avantaje Datorita dimensiunilor reduse si constructiei ... »
Activitate firma: Tubulatura ventilatie - Tubulatura PVC - accesorii
Buyer Member 2 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
UNIFY CO. LTD.
publice, industria mecanica, laboratoare, cat si pentru clientii care doresc o pardoseala artistica, speciala. CONFORTEC 1400 - Sistem NOU! - sistem poliuretanic suplu rezistent si estetic, a fost creat in special pentru urmatoarele domenii de aplicare: spatii administrative, ... »
Buyer Member 11 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
 
5 companii / 1 pagini
25 companii pe pagina.

"tencuiala mecanica" in Produse Hot - 118 Rezultat(e)