Inscrie firma »

Furnizori tencuiala mecanica

SC ESAIR SRL
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Altele [ Tip firma: Distribuitor ]
ignifuga. -conductori ecranati pentru semnale electrice si motoare electrice actionate de inverter -tuburi de protectie electrice rigide si flexibile cu montare externa si in tencuiala din materiale ignifuge -paturi de cabluri , jonctiuni, derivatii, curbe si ... »
Light Member 11 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ROCK EXPERT S.R.L.
ALPINISM UTILITAR Curatare suprafete vitrate, Curatare suprafete vitrate (dupa constructor), Hidroizolatie pereti cortina, Vopsitorie, Tencuiala (cu ciment aditivat), Izolatie termica cu polistiren expandat, Sablare mecanica - umeda sau uscata, Vopsire turnuri ... »
Light Member 10 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. ROPLAST THERMO S.R.L
si fonic, a rezistentei mari la factorii atmosferici si mecanici, a duratei lungi de viata, ansamblurile de tamplarie PVC reprezinta solutia optima destinata constructiilor publice, rezidentiale, a caselor particulare, a spatiilor comerciale, etc. Geamul termoizolant alcatuit ... »
Light Member 10 ani
Locatie: Suceava
 Prezentare firma
UNIFY CO. LTD.
publice, industria mecanica, laboratoare, cat si pentru clientii care doresc o pardoseala artistica, speciala. CONFORTEC 1400 - Sistem NOU! - sistem poliuretanic suplu rezistent si estetic, a fost creat in special pentru urmatoarele domenii de aplicare: spatii administrative, ... »
Buyer Member 9 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
 
4 companii / 1 pagini
25 companii pe pagina.

"tencuiala mecanica" in Produse Hot - 85 Rezultat(e)