Inscrie firma »

Furnizori masura si control

ADIDAN NICKEL
tuturor acestor produse la un nivel de calitate cerut de standardele in vigoare societatea noastra are in dotare peste 80 de masini- unelte si utilaje , aparatura de masura si control si un colectiv de peste 45 muncitori si specialisti cu o experienta de 40 ani in ... »
Gold Member 4 ani
Locatie: Arges
 Prezentare firma
PROMA MACHINERY SRL
de prelucrat lemn si metal, scule, unelte, accesorii, tehnica de ridicat si manipulat, echipamente si dispozitive de masura si control, instrumente de ... »
Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale
Gold Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Interbusiness
prototipurilor de cablaje imprimate; dotari si materiale pentru industria electronica: statii de lipire, varfuri pentru statii de lipire, aparate de masura si ... »
Activitate firma: aparat - instrument - tester
Silver Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma  Prezentare video
Nascom Invest SRL
un partener de incredere pentru succesul societatii dumneavoastra.Prezentari PDFA. Instrumente de masura si controlB. Gaurire-Filetare-FrezareC. Taiere si ... »
Activitate firma: scule - unelte - echipamente
Silver Member 6 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
ALBENIDO S.R.L.
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Instalatii electrice [ Tip firma: Engrosist ]
FURNIZOR DE MATERIALE, ECHIPAMENTE, APARATE DE MASURA SI CONTROL, PENTRU INSTALATII ELECTRICE ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Tulcea
 Prezentare firma
HULTAFORS UMI SRL
Societate comerciala producatoare de unelte si mijloace de masura si control din lemn, metal si mase plastice ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
Euro Busines SRL
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Garnituri, Etansari [ Tip firma: Producator ]
Garnituri si elemente de etansare, Furtunuri de presiune, Reparatii hidraulice si pneumatice, Aparatura de masura si control, Servicii pompare beton ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
SC LARIX GETICA SRL
instalatii de uscare in vid , utilaje pentru prelucrarea lemnului noi si second hand , sisteme de masura si control pentru umiditate si uscare lemn , cazane , silozuri , automatizari ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Nodex Electronic S.R.L
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Instalatii electrice [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Proiectare, executie si service profesional instalatii automatizari industriale, sisteme telecomunicatii satelit, aparatura de masura si control, convertizoare si tablouri electrice de comanda ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Microtec Impex S.R.L
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Aparate de Masura si Control [ Tip firma: Producator ]
productia de aparatura de masura si control pentru procese industriale: termometru digital prtabil, indicatoare/regulatoare digitale uni si multicanal pentru temperatura, presiune, umiditate relativa, cantariri industriale, sisteme de monitorizare si reglare ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC Watt Distributor
Domeniul principal: Chimicale/Cauciucuri » Altele [ Tip firma: Distribuitor ]
WATT - Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat de echipamente de laborator, instrumente de masura si control portabile, de laborator ... »
Activitate firma: Biologie moleculara - Biologie celulara - centrifuge de laborator
Light Member 10 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
PANTERA VIGILIS srl
Domeniul principal: Comunicatii/Telecomunicatii » GPS [ Tip firma: Distribuitor ]
Societatea Pantera Vigilis va pune la dispozitie sisteme de siguranta integrata, video control si protectie perimetrala de inalta performanta si fiabilitate, fiind unic distribuitor in Romania al produselor marca COMERSON, GPS STANDARD si GRUPPO CARLO GAVAZZI SPACE din Italia. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
VANZARI ELECTRONICE TELECOMS SRL
Prin intermediul magazinului nostru online dorim sa va oferim cea mai variata gama de produse destinate lucrului cu fibra optica. Printre produsele noastre se numara: tragatoare cablu, aparate ... »
Activitate firma: aparate de sudura fibra optica - suport ridicare derulare tamburi cablu - tragator cablu din fibra de sticla
Light Member 8 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC H.V. ELECTRO VISION SRL
Firma H.V. ELECTRO VISION SRL functioneaza din anul 2004 si are ca profil de activitate aria extinsa a instalatiilor electrice printre care: -instalatii electrice de forta si iluminat -actionari masini electrice -retele de alimentare cu energie elctrica de JT -tablouri electrice de distributie, ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
SC Consult GotaSRL
In conformitate cu noul cod al muncii, angajatorii sunt obligati sa inregistreze si sa pastreze actele angajatilor, fara a mai avea sprijinul consultativ al specialistilor de la inspectoratelor de munca.Acesti vor intreprinde numai operatiuni de control care se vor concluziona cu ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
SC Industrie Engineering Romania SRL
de reparat osii de cale ferata (instalatii de control cu ultrasunete, stand de debandajat roti, stand de curatat osii, instalatie de masurat profilul rotii, prese speciale pentru rulmenti, lagare si osii, dispozitiv de inmagazinare osii, schimbator de osii ) ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bihor
 Prezentare firma
MEDIA TECH SERVICE srl
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Audio/Video Profesional [ Tip firma: Distribuitor ]
Firma MEDIATECH SERVICE srl, partener autorizat MONACOR ROMANIA reprezentanta service centrala si importator direct al gupului, German MONACOR INTERNATIONAL GmbH , ofera solutii complete sound & light profesionale , aparate de masura si control pentru laboratoare de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
byov consulting prest s.r.l.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Altele [ Tip firma: Prestator de servicii ]
de evidenta a exercitiilor de interventie efectuate, avand anexate concluziile rezultate din efectuarea acestora; -rapoartele intocmite in urma controalelor preventive proprii sau ale autoritatii de stat competente; -intocmirea programelor/planurilor cuprinzand masuri si actiuni ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Buzau
 Prezentare firma
Thales Cont SRL
financiar-contabila si administrativa a societatii ; -verificarea si evaluarea sistemelor de control interne finalizate in indicarea unor solutii optime si eficiente pentru imbunatatirea sistemului organizatoric al societatii; Societatea noastra va ajuta sa ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
U.C.M. Reºiþa
, inclusiv tratament termic ºi control nedistructiv - Sectorul de prelucrare pe maºini care cuprinde secþii integrate profilate pe produse dotate cu o gamã impresionantã de maºini cu comandã numericã ºi agregate de prelucrare fabricate de producãtori renumiþi. - ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Caras severin
 Prezentare firma
INCDIE ICPE-CA
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Altele [ Tip firma: Producator ]
electrochimice, inginerie neconventionala si controlul vibratiilor; - inginerie, probe, masuratori, expertize in laborator, in statii pilot si pe teren; - dezvoltare tehnologica in domeniul valorificarii, procesarii deseurilor industriale si realbilitarii ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Inter Cleaning RO-GER
contractelor, un personal de incredere, precum si prin flexibilitatea in stabilirea programarilor. Caci un alt obiectiv urmarit de firma noastra il constituie indeplinirea prompta a oricarei sarcini.Claudiu Nicola se va ocupa de impartirea sarcinilor, precum si de relatiile cu clientii, in timp ce ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC MULTIPLUS CONSULTING SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Managementul calitatii [ Tip firma: Prestator de servicii ]
In acord cu sarcinile, responsabilitatile si autoritatii persoanelor din companie - realizarea analizei si identificarea starii existente, prin managmentul riscului si definirea obiectivelor si masurilor de securitate a informatiei - definirea si implementarea sistemului de ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC ESAIR SRL
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Altele [ Tip firma: Distribuitor ]
. -doze de derivatie, tablouri electrice : cu montaj in tencuiala , pe tencuiala, de forta , pentru iluminat, pupitre de comanda , tablouri provizorii de santier complete si role prelungitor cu protectiile electrice incorporate ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
BIBUS SES
cu aer Departamentul MASURA CONTROL ACTIONARI - distribuitor agreat: HEIDENHAIN, ANILAM, ACU-RITE, SUCO, GEFRAN, BALLUFF, NOVOTECHNIK, DANAHER, CARLO GAVAZZI, PULSOTRONIC, CAPTRON, ASO, SIEI - traductoare de deplasari si rotatii, traductoare temperatura, presiune, ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
183 companii / 8 pagini
25 companii pe pagina.

"masura si control" in Produse Hot - 4735 Rezultat(e)