Inscrie firma »

Furnizori instalatii de ridicat

AROS SRL
Furnizor specializat in instalatii de ridicat si echipamente de manipulat marfuri: - electropalane cu lant sau cu cablu, - transpalete manuale si electrice, - ... »
Activitate firma: Electrostivuitoare si transpaleti - Platforme ridicatoare - Bare de alimentare si carucioare portcablu
Gold Member 6 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
PROMA MACHINERY SRL
de prelucrat lemn si metal, scule, unelte, accesorii, tehnica de ridicat si manipulat, echipamente si dispozitive de masura si control, instrumente de masura si control, scule ... »
Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale
Gold Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Prompt-Cover SRL
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Constructii de Masini [ Tip firma: Producator ]
pe baza de Teflon sunt cele mai utilizate datorita proprietatilor multiple pe care acesta le ofera. Avand un coieficient de frecare de 0, 02 face ca suprafata acoperita cu Teflon sa fie foarte fina ... »
Activitate firma: acoperiri cu teflon - teflon coatings - teflon
Gold Member 8 ani
Locatie: Vrancea
 Prezentare firma
Prima Srl
Fondata in anul 1998, societatea PRIMA S.R.L. are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente pentru instalatii industriale, in special instalatii ... »
Activitate firma: oale condens - reductoare - robineti
Silver Member 11 ani
Locatie: Botosani
 Prezentare firma
SC FLUIDIQA SRL
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Pompe si Hidrofoare [ Tip firma: Distribuitor ]
) - sisteme de irigare - sisteme fantani arteziene - sisteme de incalzire sau climatizare - sisteme de tratare apa si dezinfectie Printre produsele comercializate de SC FLUIDIQA SRL se numara: - ... »
Activitate firma: pompe sisteme pompare - rezervoare - accesorii instalatii
Bronze Member 9 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
INSTALATII,MONTAJ,PROIECTARE GAZ SRL
Firma are ca obiect de activitate lucrari de instalatii, reparatii cazane abur, apa fierbinte, reparatii instalatii de ridicat, confectii metalice, autorizari poduri rulante pana la 50T. ... »
Light Member 12 ani
Locatie: Suceava
 Prezentare firma
S.C. Geografic S.R.L.
PROIECTARE, EXPERTIZARE si VERIFICARI DE PROIECTE pentru constructii din metal, beton si lemn in domeniul constructiilor civile, industriale, agrozootehnice, telecomunicatii, energetice, edilitare si ... »
Activitate firma: PROIECTARE - EXPERTIZE TEHNICE - VERIFICARE PROIECTE
Light Member 12 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
ETALON
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Aparate de sudura [ Tip firma: Distribuitor ]
ETALON Craiova, distribuitor pentru echipamente si materiale industriale, ofera gama completa de echipamente si consumabile pentru sudura LINCOLN ELECTRIC, scule de mana IUS Brasov, instalatii de ridicat de mica mecanizare. ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. ELECTROINST SCINTEIE S.R.L.
FIRMA este Atestata de Autoritatea Nationala in Domeniu si are o experienta vasta in domeniu electric, de la executie instalatii electrice interioare... pana la cele de alimentare, paratrasnete, instalatii de impamantare, verificari si reparatii ... »
Light Member 12 ani
Locatie: Vaslui
 Prezentare firma
Sc. Harmar S.R.L.
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Altele [ Tip firma: Producator ]
Suntem o companie de prestari servicii autorizata I.S.C.I.R. in repararea si proiectarea instalatiilor de ridicat de pana la 50tf. Vindem macara Telemak 12, 5 tfm Automacara DS 10, 5 tfm Excavator S 1200 ;S 8002; S 800 ... »
Light Member 12 ani
Locatie: Braila
 Prezentare firma
SC GERRO UTILAJE SRL
SC Gerro Utilaje SRL este o firma germano-romana cu o experienta de 10 de zile in comercializarea instalatiilor de ridicat, chingi carlige, sisteme de ancorat, dispozitive de manevrat si manipulat table si profile metalice, dispozitve cu lant, sufe din cablu. ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
Torvill srl
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Instalatii electrice [ Tip firma: Prestator de servicii ]
executate de SC TORVILL SRL au o durata de exploatare indelungata, cu un nivel de siguranta ridicat. Firma garanteaza respectarea tuturor normelor si normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate. Calitatea lucrarilor = ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
AVALON s.r.l.
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Retele [ Tip firma: Prestator de servicii ]
S.C. AVALON srl este o firma relativ nou aparuta in domeniul IT care in scurt timp a reusit sa se impuna pe piata IT prin profesionalismul de care dau dovada angajatii sai. Domeniul principal de activitate este Comert cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
A.T.A. Group
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructori [ Tip firma: Prestator de servicii ]
ATA Group activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, in calitate de distribuitor si constructor autorizat ASTRON Buildings in Romania, din anul 1996.Dezvoltandu-se permanent, firma noastra a ridicat peste 125.000 mp de hale industriale. Am acumulat astfel o ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
HOVAL ROMANIA
ridicate in domeniul generarii de apa calda sau abur tehnologic Principalele atuuri ale cazanelor Hoval sunt: solutii constructive verificate, randamente de utilizare a combustibilului ridicate, emisii reduse de noxe, siguranta sporita in exploatare, ... »
Light Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
BLACK SEA SUPPLIERS
sanitare • aer conditionat • instalatii de gaz • materiale de constructii si amenajari • industria alimentara Service pentru produsele comercializate Consultanta tehnica pentru instalatii INDEXSERVICEINFOEVENIMENTE CONTOARE DE APA ... »
Light Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SYSROMELEC SRL
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Sisteme de Securitate [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Infiintata relativ recent, in martie 2004, SC SYSROMELEC SRL si- a inceput activitatea efectuand lucrari de instalatii electrice pentru persoane juridice (vile, sedii de firma, depozite, etc) si ca urmare a obtinerii tuturor licentelor necesare desfasurarii activitatii societatii, ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Uti Systems
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Baze de date [ Tip firma: Producator ]
ºi având, în calitate de furnizor de soluþii ERP, unul dintre cele mai bune produse pentru firmele mici ºi mijlocii. MISIUNEA: Sã asigure soluþii de ultimã generaþie ºi produse software, conform cerinþelor clientului, întrunind standardele tehnologice actuale ºi asigurând un grad ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC PROFESSIONAL VENT SYSTEMS SRL
ca furnizorul Dvs. de echipamente HVAC, puteti fi sigur ca avem optiunea perfecta pentru proiectul Dvs.. Valori: - Nevoile partenerilor pe primul loc - oferim constructorilor, ... »
Activitate firma: ventilatoare axiale - ventilatoare industriale - ventilatoare centrifugale
Light Member 4 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
Sc Clima Group Srl
Cu Clima Group alegeti intodeauna bine de la inceput. Echipamentele propuse inglobeaza tehnologii de cel mai inalt nivel, functionand la parametrii optimi cu randament ridicat, asigurand confortul dorit in conditii de deplina siguranta in functionare, cu consumuri energetice reduse ... »
Light Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ConceptDATA
Concept DATA este o societate cu capital privat, integral autohton, fondata in 1999. Sediul societatii este in Bucuresti. Activitatea ConceptDATA se concentreaza pe promovarea unui sistem eficient de tehnologie a informatiei in Romania prin implementarea si dezvoltarea unor standarde tehnologice ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
PCNET
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Web Design [ Tip firma: Prestator de servicii ]
-a ridicat in anul 2000 la peste 4 milioane de dolari. De asemenea, PCNET a implementat in Bucuresti prima retea bazata pe tehnologia ADSL din Europa de Est. In cursul anului 2001 PCNET si-a completat infrastructura prin instalarea unei retele wireless in banda de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
PRODOMUS SA
si rurale; - Studii si cercetari pentru amenajari si organizari de spatii libere, spatii verzi si mobilier urban; - Studii si cercetari pentru expertize, consolidari, modernizari si restaurari cladiri; - Studii si cercetari de structuri pentru cladiri amplasate in zone cu intensitate seismica ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC GD MASINI DE RIDICAT SRL
de ridicat cu vaccum si diverse dispozitive de ridicare si manipulare. GD Masini de Ridicat SRL este Autorizata ISCIR pentru servicii de montaj si ... »
Activitate firma: POD RULANT - MACARA - ECHIPAMENTE DE RIDICAT
Buyer Member 4 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
GD Masini de Ridicat SRL
Proiectare, livrare, montaj Macarale, poduri rulante, electropalane, instalatii de ridicat, componente pentru macarale, telecomenzi radio, service, intretinere si ... »
Activitate firma: Macarale - Poduri rulante - Electropalane
Buyer Member 11 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
174 companii / 7 pagini
25 companii pe pagina.

"instalatii de ridicat" in Produse Hot - 8192 Rezultat(e)