Inscrie firma »

Furnizori 2000 puncte

F.P.I.P.M.M.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Managementul calitatii [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Ofera consultanta pentru proiectarea si implementarea sistemelor de management al calitatii conform iso 9001:2000, sistemelor de management al mediului conform iso 14001:2004, sistemelor de analiza a riscurilor punctelor critice de control conform HACCP si a ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Galati
 Prezentare firma
Legal Consult
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta juridica [ Tip firma: Producator ]
: -obtinerea autorizatiilor si avizelor necesare functionarii legale; -recupererea debitelor; -legislatia muncii; -legislatie financiara & fiscala; -incheierea contractelor comerciale; -modificari acte constitutive; -infiintari ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
FASMA SRL
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Software dedicat companii [ Tip firma: Producator ]
FASMA a fost infiintata in anul 2000 si a realizat proiecte software si de dezvoltare a activitatii pe diferite platforme pentru clienti din Spania, Grecia si alte tari din Europa. In ultimul an, FASMA si-a mentinut o rata de crestere semnificativa. Compania este specializata in ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Viami Computers
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Internet [ Tip firma: Distribuitor ]
ºi este extrem de dimamicã începând din anul 2000. Cu cât schimbãrile în hardware se produc mai rapid ºi mediul economic se dezvoltã mai mult, cu atât cererea de software este mai mare. Cifra de afaceri a firmei Viami Computers pe anul 2002 a fost de 76 miliarde lei. - ... »
Light Member 22 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
PROFESSIONAL IMAGE CONCRPT
Professional IMAGE CONCEPT importa pe piata romaneasca a constructiilor, sisteme flexibile de GARD - PLASA PP, avand ca aplicatii : - IMPREJMUIRE - DELIMITARE - SEMNALIZARE vizuala a santierelor si punctelor de interventie, conform standardelor europene in vigoare. APLICATII - ... »
Light Member 21 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
PREST - SERV SRL
Domeniul principal: Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare [ Tip firma: Producator ]
- se depun actele de constituire a societatii 12 ianuarie 2000 - ORC Sibiu autorizeaza constituirea si inmatricularea societatii 01 iulie 2000 - deschidere punct de lucru la adresa General Magheru 17 12 iulie 2000 se atesta ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
S.C. TOP GEL PROD S.R.L.
si rigorile clientilor sai si in acelasi timp de evolutia pietei in domeniu, a cunoscut numeroase transformari, adoptand politici de dezvoltare a directiilor de productie si distributie la nivel national. Acestea s-au materializat prin deschiderea unor puncte de lucru noi, ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
vocalNET SRL
. Specialistii vocalNET au experienta in analiza necesitatilor si detectarea punctelor vulnerabile in fluxul de informatie ce circula in interiorul companiei si in relatia cu clientii. - Consultanta: Va oferim solutii de conectare a punctelor de lucru aflate la ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Sweet Candy SRL
Domeniul principal: Alimente/Bauturi » Bomboane [ Tip firma: Engrosist ]
DESPRE NOI SWEET CANDY este o companie tinara si dinamica adaptata cerintelor tipului de comert dezvoltat in ani 2000 in Romania cel orientat spre calitatea produselor oferite clientilor nostri. Pentru a raspunde acestui deziderat am hotarat impreuna cu partenerul nostru german, ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Mures
 Prezentare firma
SC MAPA ROM INVEST SRL
Domeniul principal: Alimente/Bauturi » Ambalaje industria alimentara [ Tip firma: Producator ]
MAPA ROM INVEST companie cu capital privat din Iasi activeaza pe piata ambalajelor din anul 2000.Politica comerciala a companiei se concentreaza pe satisfacerea clientilor prin calitatea si conformitatea marfurilor livrate, pret avantajos, conditii si termene de livrare optime. MRI ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
EJOT ROMANIA
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Altele [ Tip firma: Producator ]
concepute solutiile individuale si specifice cerute de catre clienti.EJOT ROMANIA acorda consultanta personala si individuala pentru arhitecti si specialisti din domeniul prelucrarii, analizare atenta a problematicii, supravegherea si indrumarea permanenta pe santier. Onorarea la termen a ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Arges
 Prezentare firma
SC TUROM AUTOGAZ SRL
Domeniul principal: Masini/Piese » Automobile [ Tip firma: Engrosist ]
SC Turom Autogaz SRL a fost infiintata in anul 2000, avand ca principala activitate importul si comercializarea de instalatii de alimentare cu gaz petrolier lichefiat pe orice tip de autoturisme pe benzina.Este printre primele firme infiintate din Bucuresti si din tara care ofera ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC MARA LOGISTICS QUALITY SRL
Domeniul principal: Transporturi » Case expeditie [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Ma.Ra Logistics Quality - Mai mult decat transport Pentru ca ne pricepem la ceea ce facem, incepand cu anul 2000 suntem corespondentii Grupului Albini&Pitigliani in Romania. ... »
Activitate firma: transport marfa Turcia/Anglia -Romania - transport marfa international - transport marfa generala
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma  Prezentare video
SIVECO Romania SA
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Baze de date [ Tip firma: Producator ]
vamale, sistem computerizat de tranzit Dezvoltare si servicii software - APIA - Implementarea sistemului integrat de administratie si control (IACS) pentru agricultura in Romania. SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, ... »
Light Member 22 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC MONDIAL LINE SRL
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Igiena [ Tip firma: Importator ]
la obtinerea certificatelor de calitate ISO 9002 inca din anul 1999, certificat de CEBEC, o norma internationala ce trateaza sistemele de calitate astfel incat calitatea oricarui produs sa fi poata ... »
Activitate firma: detergenti pe baza de bacterii probiotice substante de curatenie substante profesionale detergenti profesionali detergenti sanitari - produse de curatat bio solutii de curatenie substante inovatoare de curatenie armata zootehnie sectorul horeca - detergenti
Light Member 16 ani
Locatie: Constanta
 Prezentare firma
PIFATI - SA
PREZENTARE 1. SCURT ISTORIC Înfiinþatã în 1976, începând cu martie 1991 se transformã în societate pe acþiuni iar în perioada 1991-2000, prin aport de capital privat devine societate cu capital privat. 2. OBIECTUL DE ACTIVITATE Obiectul principal de activitate al ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Dumicom 2000 SRL
Domeniul principal: Alimente/Bauturi » Bauturi Alcoolice [ Tip firma: Detailist ]
Societate cu capital integral privat, cu domeniu de activitate "Comert cu amanuntul" in magazine specializate, desfasurand activitatea in doua puncte de lucru in localitati diferite. ... »
Activitate firma: Comert cu amanuntul - Comert
Buyer Member 15 ani
Locatie: Olt
 Prezentare firma
SC IMPULS 2000 SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta management [ Tip firma: Prestator de servicii ]
FIRMA ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE EVALUAREA CALITATII MEDIULUI, RESPECTIV ELABORAREA DE STUDII DE MEDIU DIN ORICE CATEGORIE SI PENTRU ORICE DOMENIU DE ACTIVITATE, PRECUM SI REALIZAREA DE PROIECTE ... »
Activitate firma: environment protect - bilant de nediu - raport de mediu
Buyer Member 16 ani
Locatie: Constanta
 Prezentare firma
SC Greenline SRL
Domeniul principal: Agricultura/Animale » Flori [ Tip firma: Producator ]
Firma noastra detine o sera de aproximativ 2000 mp unde producem trandafiri. Rosu, alb, portocaliu, roz. Punctul de lucru, sera, se afla la aproximativ cinci km de Craiova, in localitatea Carcea, Dolj. ... »
Buyer Member 17 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
diren exim srl
infiintata in 2000, colecteaza in Cluj Napoca deseuri de fier de la populatie, si deseuri de mase plastice(PVC tamplarie, PET, folie transparenta, navete etc.), hartie, atat de la persoane juridice, cat si de la persoane fizice, prin puncte fixe sau de la domiciliu. ... »
Buyer Member 19 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC Avex International SRL
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Service Imprimante [ Tip firma: Prestator de servicii ]
S.C. Avex International SRL activeaza pe piata romaneasca din anul 2000 la punctul de lucru din Sos. Stefan cel Mare 22 . Aici functioneaza un magazin de prezentare ... »
Activitate firma: Cartus compatibil - reincarcari cartuse - reumplere toner
Buyer Member 10 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
DIADVOX S.R.L.
Diadvox Ploiesti este o companie infiintata in anul 2000, care a devenit unul din furnizorii de materiale electrice, materiale pentru telecomunicatii si serviciile aferente acestora ... »
Activitate firma: ELECTRICE - TELECOMUNICATII - SERVICII ELECTRICE
Buyer Member 13 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
S.C. VITACOM ELECTRONICS S.R.L
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Transformatoare [ Tip firma: Distribuitor ]
VITACOM ELECTRONICS este o companie privata, certificata EN ISO 9001:2000 de catre DEKRA - ITS Certification Services Gmbh. Compania inregistreaza o cifra de afaceri de 5, 5 mil. Euro in 2004. VITACOM ELECTRONICS este lider pe piata distributiei si comercializarea de componente si ... »
Buyer Member 19 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Mirusan Service
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Aparate de sudura [ Tip firma: Producator ]
-MAG) in gama 40 - 600 A; -aparate electrice de sudura cu electrod nefuzibil in mediu protector (TIG) in gama 5 -350 A; -aparate de sudura in puncte pentru grosimi de table de pana la 5 mm/5 mm; -aparate de taiat cu plasma (aer comprimat) pentru table de pana la 45 mm; ... »
Buyer Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Prime Telecom
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Internet [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Prime Telecom se pozitioneaza pe piata europeana de telecomunicatii in sectorul transportatorilor de capacitate ce ofera servicii de conectivitate punct-la-punct si clear channel, pe ... »
Activitate firma: telecomunicatii - internet - hosting
Buyer Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
44 companii / 2 pagini
25 companii pe pagina.
Pagina anterioara12

"2000 puncte" in Produse Hot - 2749 Rezultat(e)