Inscrie firma »

Catalog produse / servicii, Hunedoara, Litera S

CAUTARE AVANSATA
Localitate:
Alfabetic
Set 4 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind instruireaSet 4 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind instruirea
Set 4 afise tematice SSM – Cerinte minime SSM privind instruirea la angajare si periodica in domeniul SSM. Procedura de completare a fiselor individuale de instruire SSM a angajatilor
Tip produs: afis tematic - instruirea angajatilor - cerinte minime ssm Cerinte minime SSM privind instruirea la angajare si periodica in domeniul SSM. Procedura de completare a fiselor individuale de instruire SSM a angajatilor. Setul cuprinde 15 afise color format A4, laminate. Setul este folosit la instruirea de SSM a angajatorilor si angajatilor cu ... »
Set 5 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind dotarea siSet 5 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind dotarea si
Set 5 afise tematice SSM – Cerinte minime SSM privind dotarea si exploatarea echipamentelor de munca de la orice angajator public sau privat
Tip produs: afis tematic - echipamente de munca - cerinte minime ssm Cerinte minime SSM privind dotarea si exploatarea echipamentelor de munca de la orice angajator public sau privat. Setul cuprinde 38 afise color format A4, laminate. Setul este folosit la instruirea de SSM a angajatorilor si angajatilor cu raspunderi in domeniul SSM, dar si a tuturor ... »
Set 5 cartuse pentru tigara electronica tgoSet 5 cartuse pentru tigara electronica tgo
Set 5 cartuse pentru tigara electronica TGO

Diferenta dintre cartusele noii tigarete TGO comparativ cu cele ale vechiului Ego-T este ca aceste cartuse nu folosesc vatelina pentru retinerea lichidului, fiind mult mai usor de reincarcat si au un ciclu de reincarcare de minim 15 ori. Astfel cartusul este format dintr-o capsula si o supapa de ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set 6 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind dotarea siSet 6 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind dotarea si
Set 6 afise tematice SSM – Cerinte minime SSM privind dotarea si exploatarea echipamentelor individuale de protectie de la orice angajator public sau privat
Tip produs: afis tematic - eip echipament individual de protectie - cerinte minime ssm Cerinte minime SSM privind dotarea si exploatarea echipamentelor individuale de protectie de la orice angajator public sau privat. Setul cuprinde 17 afise color format A4, laminate. Setul este folosit la instruirea de SSM a angajatorilor si angajatilor cu raspunderi in domeniul SSM, dar si a ... »
Set 7 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind producereaSet 7 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind producerea
Set 7 afise tematice SSM – Cerinte minime SSM privind producerea si comercializarea echipamentelor individuale de protectie
Tip produs: afis tematic - echipament individual de protectie - cerinte minime ssm Cerinte minime SSM privind producerea si comercializarea echipamentelor individuale de protectie Setul cuprinde 33 afise color format A4, laminate. Setul este folosit la instruirea de SSM a angajatorilor si angajatilor cu raspunderi in domeniul SSM, dar si a tuturor angajatilor. Setul este ... »
Set 8 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privindSet 8 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind
Set 8 afise tematice SSM – Cerinte minime SSM privind supravegherea starii de sanatate a angajatilor
Tip produs: afis tematic - supravegherea starii de sanatate a angajatilor - cerinte minime de ssm Cerinte minime SSM privind supravegherea starii de sanatate a angajatilor Setul cuprinde 14 afise color format A4, laminate. Setul este folosit la instruirea de SSM a angajatorilor si angajatilor cu raspunderi in domeniul SSM, dar si a tuturor angajatilor. Setul este destinat utilarii ... »
Set 9 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind protectiaSet 9 afise tematice ssm – cerinte minime ssm privind protectia
Set 9 afise tematice SSM – Cerinte minime SSM privind protectia maternitatii
Tip produs: protectia maternitatii - maternitate - cerinte minime ssm Cerinte minime SSM privind protectia maternitatii Setul cuprinde 9 afise color format A4, laminate. Setul este folosit la instruirea de SSM a angajatorilor si angajatilor cu raspunderi in domeniul SSM, dar si a tuturor angajatilor. Setul este destinat utilarii centrului de informare SSM . ... »
Set afise ssm - 11 afise a4 cu obligatiile si raspunderileSet afise ssm - 11 afise a4 cu obligatiile si raspunderile
Set afise SSM - 11 afise A4 cu obligatiile si raspunderile angajatorilor si angajatilor pe domeniul SSM
Tip produs: afis - obligatii - raspunderi Setul cuprinde 11 afise color format A4, laminate, care cuprind obligatiile si raspunderile pe domeniul SSM pentru orice angajator si angajat Setul este folosit la instruirea de SSM a personalului de conducere din orie institutie publica si de la orice operator economic. ... »
Set burghie + set daltiSet burghie + set dalti
Set Burghie + Set Dalti

Trusa burghie contine 50 de piese Trusa dalti SDS contine 17 piese ... »
Oferit de:Smart Tools
Light Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set chuggington die-cast stack track - koko in safariSet chuggington die-cast stack track - koko in safari
Set Chuggington Die-Cast Stack Track - Koko in safari

Setul Aventura lui Koko in safari contine sinele noi Stack Track, optimizate pentru stabilitate si viteza. Copilul poate construi pe inaltime, asezand pilon peste pilon, fiind captivat depotriva atat de creatie, cat si de distractie! Monteaza sinele cat de sus poti! Setul contine: ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set chuggington die-cast stack track - orasul vechiSet chuggington die-cast stack track - orasul vechi
Set Chuggington Die-Cast Stack Track - Orasul vechi

Setul Orasul Vechi cu sine care se pot monta suspendat iti ofera ocazia de a retrai scene pline de suspans si viteza din serialul preferat. Poti construi diverse montaje de sine. De la intrare, Koko se avanta pe placa rotitoare, unde tu poti hotari ce directie va avea locomotiva, apoi se va opri ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set chuggington die-cast stack track depou supraetajat cu platformaSet chuggington die-cast stack track depou supraetajat cu platforma
Set Chuggington Die-Cast Stack Track Depou supraetajat cu platforma

Depoul portabil de la Chuggington este insipirat de piesa centrala a intregului serial - punctul din care incep toate aventurile si anume DEPOUL CHUGGINGTON! Setul contine: sine pentru locomotive die-cast platforma care se roteste la 360 de grade, se ridica si se coboara Locomotiva ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set cotiere si genunchere pentru copii doris sm2015Set cotiere si genunchere pentru copii doris sm2015
Set cotiere si genunchere pentru copii DORIS SM2015

Set de cotiere si genunchere pentru copii. ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set cotiere si genunchere pentru copii mattel hot wheels 2778inSet cotiere si genunchere pentru copii mattel hot wheels 2778in
Set cotiere si genunchere pentru copii Mattel Hot Wheels 2778IN

Set de protectie pentru copii, ce contine cotiere si genunchere. Set de cotiere si genunchere avand urmatoarele caracteristici: pretabil pentru copii de 3-10 ani material exterior dur si foarte rezistent intreior confortabil  forma anatomica foarte conortabile ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set creme de intretinere corporalaSet creme de intretinere corporala
set creme de intretinere corporala
Tip produs: perline unicat - set creme de intretinere corporala - set creme de intretinere corporala: SE OFERA CLIENTILOR BONUSUI LA CUMPARAREA PRODUSELOR ... »
Set de 25 cartuse pentru tigara electronica tgoSet de 25 cartuse pentru tigara electronica tgo
Set de 25 cartuse pentru tigara electronica TGO

Diferenta dintre cartusele noii tigarete TGO comparativ cu cele ale vechiului Ego-T este ca aceste cartuse nu folosesc vatelina pentru retinerea lichidului, fiind mult mai usor de reincarcat si au un ciclu de reincarcare de minim 15 ori. Astfel cartusul este format dintr-o capsula si o supapa de ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set de bere m500 , m600 , m700, m800Set de bere m500 , m600 , m700, m800
Set de bere M500 , M600 , M700, M800
Tip produs: set de bere - berarii - feronerii Blatul de masa are lungimea de 2200 mm , blatul de bancuta are dimensiunile de : 250mm-latime si 2200 mm lungime . Latimea blatului de masa poate fi de : 500 MM , 600 MM , 700 MM SAU 800 MM. Feroneria este din cornier laminat sau din cornier indoit , alte elemente componente sunt din banda ... »
Set de joaca mare keytweens piccolino - lumea arcticaSet de joaca mare keytweens piccolino - lumea arctica
SET DE JOACA MARE KEYTWEENS PICCOLINO - Lumea arctica

SET DE JOACA MARE KEYTWEENS PICCOLINO - Lumea arctica Descuie usa cu cheita unicat si patrunde in lumea magica a aventurilor polare! Setul include: papusa Kewtweens 8cm cheita magica caine husky sobita de camping oala de gatit undita cu peste termos, cana binoclu aparat foto Deschide usa si ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set de joaca mediu keytweens - palatul indianSet de joaca mediu keytweens - palatul indian
SET DE JOACA MEDIU KEYTWEENS - Palatul Indian

SET DE JOACA MEDIU KEYTWEENS - Palatul Indian Setul include: - papusa Keytweens 8cm - cheita magica - elefant - lampa - ulcior si cupe - lada cu comoara - sarpe in cos - flaut Savureaza o sedere de vis in acest palat! Inceraca sa imblanzesti sarpele, sa desoperi comoara sau danseaza din buric. ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set de sine chuggington - curbe si drepteSet de sine chuggington - curbe si drepte
Set de sine Chuggington - curbe si drepte

Acum poti sa-ti construiesti propriul set de trenulete Chuggington. Setul contine 20 piese formate din sine drepte, sine curbe si conectori. Sinele sunt compatibile cu locomotivele Chuggington de la Learning Curve. Varsta recomandata: + 3 ani ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set de sine chuggington - intersectii si macazuriSet de sine chuggington - intersectii si macazuri
Set de sine Chuggington - intersectii si macazuri

Acum poti sa-ti construiesti propriul set de trenulete Chuggington . Setul contine 19 piese formate din intersectii, macazuri si bariere. Sinele sunt compatibile cu locomotivele Chuggington de la Learning Curve. Varsta recomandata: + 3 ani ... »
Buyer Member 3 ani
Hunedoara
 Contacteaza acum
Set decupatoare om de zapada pmeSet decupatoare om de zapada pme
Set decupatoare om de zapada PME
Tip produs: decupator om de zapada - decupator pme - decupatoare Set de doua decupatoare om de zapada de la PME 95 x 50mm respectiv 55 x 30mm. Livrare imediata din stoc. ... »
Set decupatoare saniute pmeSet decupatoare saniute pme
Set decupatoare saniute PME
Tip produs: decupator saniuta - decupator pme - decupatoare Set de doua decupatoare saniute 90 x 35mm respectiv 63 x 25mm. Livrare imediata din stoc. ... »
Set decupator fulgi de nea pmeSet decupator fulgi de nea pme
Set decupator fulgi de nea PME
Tip produs: decupator fulg - decupator pme - decupatoare Set de trei decupatoare fulgi de nea respectiv 25mm, 40mm, 55mm de la PME. Livrare imediata din stoc. ... »
Set documente psi pentru restauranteSet documente psi pentru restaurante
Set documente PSI pentru restaurante
Tip produs: set documente psi - restaurant - operatori economici Documentatia PSI minim necesara pentru operatorii economici care au baruri, discoteci, restaurante, sali de jocuri , soli de spectacole este realizata in conformitate cu ultimile modificari legislative. SECTIUNEA 1 Documentatia cuprinde: - setul de decizii prin care angajatorul/administratorul ... »
548 elemente / 22 pagini