Produse din Procesare alimente - Galati
Produse si Oferte din Procesare alimente - Galati
Sare marina granulatia 1,2,3 neiodata si iodata
Importator direct vinde sare marina grunjoasa (granulatia 1.2.3) iodate si neiodata ambalata la sac 25 de kg. Transport si logistica asigurate. Marfa este insotita de certificate de conformitate, calitate, bulletin analize. ... »
Importator direct vinde sare marina grunjoasa (granulatia 1.2.3) iodate si neiodata ambalata la sac 25 de kg. Transport si logistica asigurate. Marfa este insotita de certificate de conformitate, calitate, bulletin analize. ... »
Mustar iute 314g
Produs obtinut din faina de mustar, otet, sare, indulcitor si colorant alimentar. Conditii de pastrare: temperatura maxima 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece. Termen de valabilitate 1 an. ... »
Produs obtinut din faina de mustar, otet, sare, indulcitor si colorant alimentar. Conditii de pastrare: temperatura maxima 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece. Termen de valabilitate 1 an. ... »
Mustar dulce 314g
Produs obtinut din faina de mustar, otet, sare, indulcitor si colorant alimentar. Conditii de pastrare: temperatura maxima 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece. Termen de valabilitate 1 an. ... »
Produs obtinut din faina de mustar, otet, sare, indulcitor si colorant alimentar. Conditii de pastrare: temperatura maxima 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece. Termen de valabilitate 1 an. ... »
Sos concentrat din pasta de tomate 14% 720g
Produs pasteurizat obtinut din concentrat de pasta de tomate, apa, zahar, amidon modificat din porumb, sare, acidifiant(acid citric), substanta uscata solubila 14%. Temperatura maxima de pastrare este de 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere se pastreaza la rece timp de 30 de zile. Perioada ... »
Produs pasteurizat obtinut din concentrat de pasta de tomate, apa, zahar, amidon modificat din porumb, sare, acidifiant(acid citric), substanta uscata solubila 14%. Temperatura maxima de pastrare este de 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere se pastreaza la rece timp de 30 de zile. Perioada ... »
Sos concentrat din pasta de tomate 14%, 314g
Produs pasteurizat obtinut prin concentrat de pasta tomate(14%), apa, zahar, amidon modificat de porumb, sare, acidifiant(acid citric), substanta uscata solubila 14%. A se pastra la temperatura maxima de 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece, 4-8°C, maxim 30 de ... »
Produs pasteurizat obtinut prin concentrat de pasta tomate(14%), apa, zahar, amidon modificat de porumb, sare, acidifiant(acid citric), substanta uscata solubila 14%. A se pastra la temperatura maxima de 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece, 4-8°C, maxim 30 de ... »
Bulion de Tomate 18% 1000ml
Bulion de tomate concentratie 18%, obtinut din concentrat de tomate, sare iodata (2%), substanta uscata solubila minim 18%. temperatura maxima de pastrare este de 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece 4-8°C, maxim 30 de zile. Termenul de valabilitate este de 2 ani. ... »
Bulion de tomate concentratie 18%, obtinut din concentrat de tomate, sare iodata (2%), substanta uscata solubila minim 18%. temperatura maxima de pastrare este de 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece 4-8°C, maxim 30 de zile. Termenul de valabilitate este de 2 ani. ... »
Bulion de Tomate 18% 314g
Bulion de tomate concentratie 18%, obtinut din concentrat de tomate, sare iodata (2%), substanta uscata solubila minim 18%. Conditii de pastrare: temperatura maxima 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece(4-8°C), maxim 30 de zile. Termen de valabilitate: 2 ani. ... »
Bulion de tomate concentratie 18%, obtinut din concentrat de tomate, sare iodata (2%), substanta uscata solubila minim 18%. Conditii de pastrare: temperatura maxima 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece(4-8°C), maxim 30 de zile. Termen de valabilitate: 2 ani. ... »
Bulion de Tomate 18% 720g
Bulion de tomate obtinut din concentrat de tomate, sare iodata(2%), substanta uscata solubila minim 18%. Temperatura maxima de pastrare este 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere, se pastreaza la rece la 4-8°C, maxim 30 de zile. Termenul de valabilitate este de 2 ani. ... »
Bulion de tomate obtinut din concentrat de tomate, sare iodata(2%), substanta uscata solubila minim 18%. Temperatura maxima de pastrare este 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere, se pastreaza la rece la 4-8°C, maxim 30 de zile. Termenul de valabilitate este de 2 ani. ... »
Pasta de tomate 24% 314g
Pasta de tomate 24% obtinuta din concentrat de pasta de tomate, sare iodata(2%), substanta uscata solubila minim 24%. Se pastreaza la temperatura maxima 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere se pastreaza la rece(4-8°C) maxim 30 de zile. Produsul este pasteurizat. Termenul de valabilitate ... »
Pasta de tomate 24% obtinuta din concentrat de pasta de tomate, sare iodata(2%), substanta uscata solubila minim 24%. Se pastreaza la temperatura maxima 20°C, umiditate 80%. Dupa deschidere se pastreaza la rece(4-8°C) maxim 30 de zile. Produsul este pasteurizat. Termenul de valabilitate ... »
Pasta de Tomate 24% 720g
Pasta de tomate 24% obtinuta din concentrat de pasta de tomate, sare iodata(2%), substanta uscata solubila minim 24%. Conditii de pastrare: Temperatura maxima 20°C, umiditate. Dupa deschidere se pastreaza la rece(4-8°C) maxim 30 de zile. Perioada de valabailitate: 2 ani. ... »
Pasta de tomate 24% obtinuta din concentrat de pasta de tomate, sare iodata(2%), substanta uscata solubila minim 24%. Conditii de pastrare: Temperatura maxima 20°C, umiditate. Dupa deschidere se pastreaza la rece(4-8°C) maxim 30 de zile. Perioada de valabailitate: 2 ani. ... »
Audit calitate la furnizori
Efectuam audit pe baza principiilor managementului calitatii la furnizorii dumneavoastra pentru a verifica daca caracteristicile produselor sau serviciilor pe care le aprovizionati corespund cu caracteristicile declarate de catre acesti furnizori. Se verifica de asemenea conditiile de manipulare, ... »
Efectuam audit pe baza principiilor managementului calitatii la furnizorii dumneavoastra pentru a verifica daca caracteristicile produselor sau serviciilor pe care le aprovizionati corespund cu caracteristicile declarate de catre acesti furnizori. Se verifica de asemenea conditiile de manipulare, ... »
Faina alba tip 650 ,patiserie , etc.
S.C. TERPIPROD , producator morarit ( moara de grau ) produce si livreaza faina tip 650 , faina patiserie , faina intermediara si alte tipuri de faina in functie de cerinte. S.C. TERPIPROD este interesata de firme de distributie pentru livrare faina. ... »
S.C. TERPIPROD , producator morarit ( moara de grau ) produce si livreaza faina tip 650 , faina patiserie , faina intermediara si alte tipuri de faina in functie de cerinte. S.C. TERPIPROD este interesata de firme de distributie pentru livrare faina. ... »
12 Produse / 1 pagini
Produse recomandate
a - b Alba
|
Altele
|
Arad
|
Arges
|
Bacau
|
Bihor
|
Bistrita-Nasaud
|
Botosani
|
Braila
|
Brasov
|
Bucuresti
|
Buzau
|
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele