Inscrie firma »

ASISTENTA RUTIERA TRACTARI AUDI !

Data adaugarii: 30 Mar 2015
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 29 Apr 2015
Pret: 1.00 RON
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Transporturi
Persona Contact:
Militaru
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Asistenta rutiera Tractari Audi !

utotractari ofera servicii de recuperare, tractare si/sau remorcare pentru vehicule grele.

Autospeciala noastra aduce vehicule rasturnate in pozitie verticala, vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat. Sarcina maxima la recuperare: 60 tone.

In cadrul activitatii de remorcare si/sau tractare: autospeciala tracteaza oricevehicul ramas in pana sau avariat. Sarcina maxima la remorcare: 60 tone greutate totala.

Autospeciala noastra ofera multiple posibilitati de prindere si tractare, descongestioneaza rapid locul interventiei si indeplinsc toate conditiile impuse de protectia muncii la recuperare si tractare, oferind siguranta maxima in exploatare.

Autotractari ofera servicii de aducere in tara a autovehiculelor avrariate pe teritoriul altor state. Serviciile noastre sunt extrem de fiabile si eficiente reducand la minim paguba suferita de clientii nostri.

Autotractari ofera servicii rapide si eficiente pentru asistenta rutiera in cazuri minore cum ar fi descarcarea acumulatorului, schimbarea pneurilor, probleme tehnice de mica amploare care sa nu necesite service si pot fi rezolvate la fata locului.

Echipele noastre va stau 24 de ore din 24 la dispozitie pentru a va ajuta sa depasiti orice inconvenient care va poate da peste cap planurile de afaceri sau vacanta.

Interventia se va face in cel mai scurt timp posibil dupa ce ne-ati la cunostinta problema dumneavoastra. Compania noastra dispune de resurse mai mult decat suficiente pentru a rezolva orice problema survenita. Dispunem de doua autospeciale echipate corespunzator si o echipa de specialisti in domeniu.

Autotractari este partenerul tau ideal dispus sa iti ofere sprijin in orice moment si orice situatie. Nu aveti decat sa apelati la noi si sa va lasati problemele in grija noastra, cu experienta noastra va vom ajuta in cel mai scrurt timp
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
 
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Tractari auto moto utilaje - Transport auto intern si international - Asistenta rutiera depanare