Inscrie firma »

SAPCA VARA UNIFORMA DE SERVICIU SMURD

Data adaugarii: 22 Iun 2017
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 22 Iul 2017
Pret: 50.00 RON
Conditii de plata: 100% LA LIVRARE
Livrare: LIVRARE LA SEDIUL CLIENTULUI CONTRA COST
Categoria: Textile/Incaltaminte
Persona Contact:
Adrian Visan
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Sapca vara uniforma de serviciu SMURD

ŞAPCĂ VARĂ UNIFORMA DE SERVICIU
SMURD


Şapca se poartă de catre angajatii unitatilor SMURD, la uniforma de serviciu, vara si se confecţionează în 11 mărimi de la 52 – 62 din material de baza tesătură tercot de culoare rosu.


Şapca se compune din calotă şi cozoroc.
Calota este compusă din capac (partea superioară) şi partea laterală croite din câte o bucată. Capacul are forma elipsoidală, cu diametrul mare de circa 20 cm şi diametrul mic de circa 17 cm pentru mărimea 58 şi proporţional pentru restul mărimilor.
Partea laterală şi calota sunt dublate cu material fond şi întărite cu inserţie termoadezivă, iar la partea inferioară în exterior se aplică de jur împrejur o bentiţă din material fond, cu lăţimea de 3 cm. La partea superioară a părţii laterale, de o parte şi de alta a cusăturii de la spate, se execută prin capsare trei orificii de aerisire. Distanţa dintre orificiile de aerisire este de circa 5 cm, iar faţă de cusătura de la spate de 4 cm. Orificiile de aerisire sunt poziţionate la 2 – 2,5 cm de cusătura de îmbinare a capacului cu partea laterală.
Frontal pe partea laterală a calotei se fixează emblema pentru coifură. Această parte este întărită cu încă un strat de inserţie termoadezivă. Deasupra emblemei se fixează acvila metalică cu ajutorul a două ţepuşe.
Cozorocul se compune din două repere din material fond, ce îmbracă un cozoroc din plastic. Cozorocul este tighelit cu cusături paralele, executate la 0,5 – 0,6 cm una de alta.
Tighelele la 0,2 cm se execută pe partea laterală la îmbinarea cu capacul, pe bentiţa de material fond la partea superioară şi inferioară, de o parte şi de alta a cusăturii de la spate.
Şapca trebuie să fie lucrată îngrijit, cu tighele drepte, fără scăpări şi cu împunsături egale. Desimea cusăturilor trebuie să fie de 4 – 5 împunsături/cm.
Pentru marimile in stoc livrarea se face imediat.Pentru restul marimilor termenul de productie este de 10-12 zile din momentul primirii comenzi.


Comanda se poate face doar de catre angajatii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si ai unitatiilor SMURD.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
 
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: productie echipament paza si protectie - productie echipament paza - productie echipament protectie