Inscrie firma »

CAVITATIE CU ULTRALIPO

Cavitatie cu UltraLipo
Data adaugarii: 28 Iul 2014
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 27 Aug 2014
Pret: negociabil
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Sanatate/Frumusete
Persona Contact:
Iulia Ioncescu
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Cavitatie cu UltraLipo

CAVITATIA: o tehnica ce revolutioneaza domeniul infrumusetarii la nivel mondial!

Cavitatia aparatului UltraLipo este o solutie de reducere non-invaziva a grasimii si reconturarea siluetei.
Cavitatia reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv.
CAVITATIA: Terapia cu ULTRALIPO ofera un nou contur corporal in numai 3 sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere, in medie cu 4 centimetri la prima sedinta si aproape cu 10 cm dupa 3 sedinte. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata pentru totdeauna.

ULTRALIPO ofera 3 terapii intr-un singura aparat: cavitatie, masaj ultrasonic si tratamente faciale. UltraLipo System este ideal pentru reducerea adipozitatilor, remodelare corporala, tratarea celulitei, slabire localizata, tonifierea pielii si lifting corporal. In cazul tratamentelor faciale, ULTRALIPO realizeaza terapii de anti-aging, anticearcan, antirid, albire si atenuarea petelor inestetice de pigment de pe piele, precum si penetrarea in profunzime a produselor cosmetice.

Cu efect instantaneu, similar unei liposuctii, UltraLipo reduce grasimea localizata pentru totdeauna!

Afla mai multe despre UltraLipo. Intra acum pe www.ultralipo-slabire.ro pentru a afla in ce salon poti efectua tratament UltraLipo


UltraLipo este distribuit in exclusivitate de Rowe - Lider pe piata aparaturii pentru centre de slabire si infrumusetare.
Rowe activeaza pe aceasta piata din 2003, distribuie in exclusivitate 10 marci de renume mondial si importa peste 60 de produse. Rowe detine propriul lant de saloane de intretinere corporala si Spa: Keiko SlimSpa.
PREZENTARE R********
MEMBRU
GRATUIT
R********
 
Pentru a vizualiza datele companiei
R********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aparatura profesionala slabire - aparatura salon - echipamente profesionale salon